Hrubší chod 1,6
Hrubší chod 1,6
Zdarec hoši dneska se mně zdálo, že auto nějak mín táhne a má takový hrubší chod nepravidelný chod na 3 válce si nemysím.Při pomalé jízdě se třepalo. Jinak žadná kontrolka nesvítila.Je to spíš pocitově. Co to může být ? Svíčky, lambda?
Kat - ten by zas poznali na špatných emisích ja je mám vyborné. Vyfuk zánovní ,benzín kvalitní. motor 1.6 xel
Kat - ten by zas poznali na špatných emisích ja je mám vyborné. Vyfuk zánovní ,benzín kvalitní. motor 1.6 xel
ex Astra G X16XEL
- Reklama
Re: Hrubší chod 1,6
Podle toho co popisuješ by to mohly být prasklé svody, mám osobní zkušenost a takhle se to chovalo. Najednou to jakoby víc řve než jede, i na volnoběh drnčí.
Astra J Sports Tourer, A20DTH, 2012
Předchozí: Astra G Caravan Njoy, Z16XE, 2003
Předchozí: Astra G Caravan Njoy, Z16XE, 2003
Takže byl jsem na dig. u RomanaK diagnostika cista bez chyb jenom lamde se nechtela ze zacatku moc hybat. Byl proveden RESET lambdy potom ukazovalo vse OK. Jizda domu vse v poradku. 2 tydny auto jezdilo 100% a ted ma zas podobne priznaky takovy hrubsi chod jak pred tim.
A moje otazka je lamda uz nejaka nemocna ???
svicky(NGK) + vzduch filtr jsem koupil new jeste jsem je tam nedal.
A moje otazka je lamda uz nejaka nemocna ???
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
svicky(NGK) + vzduch filtr jsem koupil new jeste jsem je tam nedal.
ex Astra G X16XEL
-
...zbehny opäť za RomanomK a ked to bude zase lamda a po premazani opäť ok a potom sa zase zhorši tak buseš na 100% isty že je to sonda, mimochodom životnosť je okolo 180tkm, koľko ma ta tvoja kilakov?
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
předpokládám, že ji nikdo neměnil tudíž 210 000km .
edit: po výměně svíček (NGK) vše v pořádku.![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
edit: po výměně svíček (NGK) vše v pořádku.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
ex Astra G X16XEL