5 let od mé tragédie.....

Co se jinam nehodí pište sem
COBEIN

5 let od mé tragédie.....

Příspěvek od COBEIN » 01 lis 2014, 01:42

Ahoj kamarádi a kamarádky, možná už si na to nikdo nevzpomene (jsou tady noví lidé) ale včera tj.31.10. '14 tomu bylo přesně pět let co měl Cobein tu nehodu. Nechci na to pořád upoutávat vaší pozornost, ale jen chci poukázat na to jak čas letí..... :P
ASTRA LA VISTA

Reklama

Petras
Kontaktovat uživatele:

Re: 5 let od mé tragédie.....

Příspěvek od Petras » 01 lis 2014, 08:05

jj cas leti a na nic neceka. Ale nerek bych ze uz je to tak dlouho.
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 01 lis 2014, 19:44

JJ vzpomínám si. Jsou věci, které se nedá zapomenout...
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

Vectra11

Příspěvek od Vectra11 » 01 lis 2014, 22:59

COBEIN píše:Nechci na to pořád upoutávat vaší pozornost
Tak proč to děláš??? Ty co jsou tady noví to určitě nezajímá.

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 01 lis 2014, 23:03

Vectra11 píše:
COBEIN píše:Nechci na to pořád upoutávat vaší pozornost
Tak proč to děláš??? Ty co jsou tady noví to určitě nezajímá.
Nejsou tady jen noví členové, a pokud tě můžu poprosit tak mi už nepiš! Nečti si zkrátka moje zprávy a vzkazy a máš svatý klid. Dík.
ASTRA LA VISTA

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 02 lis 2014, 02:04

Můžu poprosit některého z adminu aby odstranili můj nick a vůbec všechno co s Cobeinem na tomto fóru souvisí? Ano, rozhodl jsem se definitivně! Astru ani Zafiru nemám a nehodlám si tady číst reakce jistého člena Vectra kterého ani neznám a nesedí mi. Je to tady divné, stará garda je pryč a ta nová ví s prominutím "hovno". Proto admini úplně cobeina odstraňte a já už sem nebudu chodit nic číst, nic psát. Děkuji.
Mimo to si myslím, že toto fórum se příštích vánoc nedožije. :?
Pryč je ta doba kdy tady jistí lidi organizovali srazy s hojnou účastí, kdy se podnikali výlety do Polských Gliwic pro nárazníky "ala" Lumma, kdy jsme si tady pomáhali tak nějak po lidsku. Vzpomeňte si vy starší členové jak jsem na jeden z Ostravských srazů přivezl vozík plný nárazníků OPC a jak jsme se často na srazech třeba na J. Moravě (Smržovka) ožrali, nebylo nám fajn? Nebo u Brna, tam to tehdy organizoval tuším že Slag, taky super sraz. Dnes je hold jiná doba a i v této době se najde "prudič" který se rád naváží do ostatních. Loučím se zejména se staršími členy tohoto fóra, Gallo, Slag, AstraMan, Zigi, Frydex, Rasag, Pepan, Yanek, Ajuska, Milosh, no a spousta jiných na které jsem si bohužel nevzpomněl (promiňte) mějte se tady fajn, a "Bděte!"
Cobein :cry:
ASTRA LA VISTA

Marťasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marťasek » 02 lis 2014, 05:07

ježiš marjá, dej si kotel a vzpamatuj se. Vyser se na nějakýho matěje za pc co neví co bylo! Přece tě to nemůže rozhodit!? Čím jsi si prošel víme velice dobře (my starší) mlaďochy tohle fakt nezajímá to je pravda... tak by taky neměli co reagovat! No ty velké srazy jsem bohužel já nezažil... Holt čas neúprosně běží a pryč jsou doby kdy byly fajn party co se vždycky "sčuchli" pokecali pochlubili se jak jsou šikovní a co vytvořili... Dneska? dneska to ti ani nikdo nepoděkuje když mu poradíš a pomůžeš... kam ta doba spěje??
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504

Howky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Howky » 02 lis 2014, 12:39

Tak tak vysrat se na něj, ale na druhou stranu by to některé mlaďochy mohlo zajímat. Nebo by to pro ně mohlo být ponaučení třeba.
1.Opel Omega A 2.0 Benzín
2.Opel Astra G Cupé Bertone Benzín 1.8 (92Kw) Z18XE nyní
Přerov

Mé fotky lze použít jen s mým souhlasem

ZoD

Příspěvek od ZoD » 02 lis 2014, 13:54

jasně že to upadá,jsem tu od dubna 2011 (jiný nick tehdy,no hesla se mění,pc,kdo si to má pamatovat)patřil jsem mezi horlivé upravce no tuzing tuny kitu a hnusu kritika...s odtupem času se tomu rád zasměju,ted' mám astru podle představ(bíla,opc trošku) a lakuju na kšeft....a budu kupovat jiné auto je to slabota i když spolehlivé...
...prostě astra už je stará a není zas taková aby byla ikonou i za 10 let (jako nějaké 3bmw)
i ten interiér nic moc,okna jak ve vitríně a na dálnici už to taky moc není......
5dv Z14XE(?kW,?Nm)bílý lak+černé dopln'ky+sport sedačky komplet nastavitelné+EGRoff+odhlučnění vozu+panel navigace samo-domo+OPCpředek+dvětrání kapoty+15''ZIMNI BLIZZAK-XENONY depo+OSTŘIK

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 02 lis 2014, 21:12

Já už sem budu docházet a budu si tady číst, ale nebudu už sem přispívat. Třeba si jednou pořídím opět Astru/Zafiru a znovu začnu psát, ale do té doby nic. Byl jsem tady registrovaný hodně dlouho, hodně lidem jsem snad i pomohl s díly a pod. a nenechám se rozházet nějakým ostravákem s Vectrou. A třeba až Opla budu mít tak toto fórum už nebude existovat. :? Ještě jsem si vzpoměl na jistého ZdeňkaLBC a toho pokud si to bude číst taky zdravím. Bylo vás hodně se kterýma jsem se setkal při mých cestách s náklaďákem, na srazech, a třeba tady v Troppau a rád se s vámi sejdu znovu když něco bude. Cobein
ASTRA LA VISTA

Tomino OPC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomino OPC » 02 lis 2014, 23:27

COBE neblbni, nic neruš a nenechej se vytočit ....mezi bandu patříš a oplistou jsi navždy :-)
[size=80][b][color=#0000BF]Zafira OPC - Opravdu Perfect Car[/color][/b][/size]
http://www.opelastra.cz
https://www.astra-g.cz
[size=80]Opel Astra F x16szr - minulost
Opel Zafira A z20let - současnost
Octavia III Combi - denní povinnost[/size]

Astra - R@SAG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Astra - R@SAG » 03 lis 2014, 07:15

COBE kašli na to, hold doba je zlá a dobré časy už jsou pryč. Zrovna v sobotu byl sraz v Ostravě a bylo nás tam 7. Zazpomínal jsem na dobré časy, jak jezdilo 20 - 30 aut a hrabalo se v autech, to už je pryč, ale prosto člověk pomůže novým tvářím a poradí.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0

HerryCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HerryCZ » 03 lis 2014, 08:22

Jj toto leti, tyden pred tvou nehodou jsem byl u tebe pro ofuky jeste jste mi je s Gallem nasazovali, pak jsi mel tu nehodu a tyden na to se mi narodila dcera. Mno a kupodivu za tyden ma opravdu 5. Leti to jak prase. Jak to tady ctu, tak zase propadas nejakym podzimnim depresim. To chce klid a nohy v teple. A jak pises, ano forum uz davno neni to co byvalo. Je tady zpoustu mladochu (nerikam, ze vsichni jsou spatni), kterym cest a pomoc nic moc nerika. Starsi clenove si koupili jinaci vozy a nechodi sem. Ale hold takova je doba. Okrast, ojeb*t a vyhnout se zodpovednosti. Je to skoda, ja na forum prisel na zacatku roku 2009 coz bylo uz pozde a uz tehda to tu pomalu upadalo. Ale dnes je to jen stin po teto komunite, ktera tu byla.

Takze Renku, hlavne se vrhni do toho co mas rad at zamestnas hlavu a zbytecne se nezaobyvej blbostmi a lidskou hlouposti.
Obrázek

Obrázek

Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100

mirda2908
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirda2908 » 05 lis 2014, 11:10

At vymazou jeho ne tebe si a porad budeš pravoplatnim členem toho dle Fora a to tak zůstane i když tady nebudes MIT nic udělané.Jsou lidi ktery maji hloupost už od narozeni a musí byt mezi nama :idea:
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013

Vectra11

Příspěvek od Vectra11 » 05 lis 2014, 13:29

:D A důvod?

Odpovědět