Nasel by se nekdo z Prahy, kdo ma tohle motprizaci? Nejlip v kombiku. Proc se ptam, zda se mi, ze mi to vubec nejede, na to, ze je to 100HP. Nic moc rozjezdy, to malem chcipa, jak se to dostane do otacek, tak to pak i jede, ale stejne nic moc. Prirovnal bych to tak k 1.4, nic moc pruznost. Spotreba 50% dalnice do 140km/h a 50% mesto 8,5litru.
Menil jsem olej, filtry (ne benzinovej, na ten se chystam, mohla by to byt jedna z pricin), svicky, ty kdyz jsem po koupi vytah, polilo me horko, elektrody vypadaly spis jak ohorely vanocni Frantisky, stredova byla opalena do ovalna, ty tam snad byly od zacatku.
Tachometrovejch ma mit najeto 122tis, ale mus skromnej odhad bude tak 200tis km, olej zere jako kazda 1.6, nehuli pi jizde.
Vycistil jsem klapku, potenciometr, volnobeznej ventil, trochu se to zklidnilo na volnobeh a ozilo, ale furt nic moc.
Mam jete podezreni na ucpanej-vysypanej kat, diagnostika nehlasi zadnou chybu, EGR sem mel venku, vypada normalne a snad i funguje.
Tak kdyby se nasel nekdo, kdo ma zkusenost jak to ma jet a svez se v tom a rek, jestli je to normalni nebo jsem jen "nakazen" z Fabie RS.
Ja vim, nemuzu to srovnavat, ale 100HP v 16V benzinu s tim musi kua slusne cloumat, nebo se pletu?
Diky, ze jste docetli az sem.
Nekdo ochotnej z Prahy s 1.6 16V 74kW...
Nekdo ochotnej z Prahy s 1.6 16V 74kW...
99' Astra Caravan 1.6 16V
- Reklama
Re: Nekdo ochotnej z Prahy s 1.6 16V 74kW...
Podle me ses akorat nakazenej z Fabky RS. Mi to jezdi podobne jako RSu a 1.6 nebo i brachova 1.8 mi prijde jako hooodne lenivy svezeni.