Povolene upravy sluzebniho auta
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Povolene upravy sluzebniho auta
Mae nekdo sluzebni auto k soukromemu pouzivani? Ja aktualne ano a jelikoz jsem zvykly na nektere doplnky jako loketni operka, tempomat ci tmave folie, zajimalo by me zda to lze dodelat u auta, ktere vlastni leasingova spolecnost, nebo to je proste neresitelny "problem"? Diky.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Re: Povolene upravy sluzebniho auta
vo vseobecnosti mas vsetko napisane v leasingovej zmluve
a co na to tvoj zamestnavatel?
a co na to tvoj zamestnavatel?
Astra G Caravan 2.0DI 60kW X20DTL r.v.98 (ABS, man. klima, el. okna, tempomat) foto
vysr*l bych se na to páč nepředpokládám že až skončí po 3-4 letech operativní leasing, že si to odkoupíš, jinak investuješ do cizího
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No kdyz to zuzim aspon ta operka by byla prima. A hlavne ji pak muzu prodat kdyz ji oddelam.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
většina leasingu má ve smlouvě tyhle formulky...
jakýkoli zásah v podobě provádění technického zhodnocení vyžaduje souhlas pronajímatele, součástí požadavku je předložení technické dokumentace takové úpravy.
jakýkoli zásah v podobě provádění technického zhodnocení vyžaduje souhlas pronajímatele, součástí požadavku je předložení technické dokumentace takové úpravy.
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Neplést dvě věci dohromady.
Jedna věc je leasingovka, kdy si něco splácím a bude to moje, tam se řeší věci typu tažné, LPG, jinak je to každému buřt a druhá věc je služební auto pro soukromé účely, kde je zásadní smlouva mezi zaměstnavatelem a zaměstnancem, jestli je to operativní leasing je pak zaměstnanci šumák.
Takže, když ve smlouvě budeš mít povolené úpravy typu zatmavení, opěrka, proč ne, pak ať si to vyřídí firma s leasingovkou, když dojde na lámání chleba. Třeba já měl zákaz čehokoli, včetně lepení samolepek na karoserii... biker prakticky nevadil, ale dát si tam paroubka, byl by průšvih.
Jedna věc je leasingovka, kdy si něco splácím a bude to moje, tam se řeší věci typu tažné, LPG, jinak je to každému buřt a druhá věc je služební auto pro soukromé účely, kde je zásadní smlouva mezi zaměstnavatelem a zaměstnancem, jestli je to operativní leasing je pak zaměstnanci šumák.
Takže, když ve smlouvě budeš mít povolené úpravy typu zatmavení, opěrka, proč ne, pak ať si to vyřídí firma s leasingovkou, když dojde na lámání chleba. Třeba já měl zákaz čehokoli, včetně lepení samolepek na karoserii... biker prakticky nevadil, ale dát si tam paroubka, byl by průšvih.
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
vždyt to píšu... dokud to není tvoje potřebuješ souhlas majitele.....
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
prvotní dotaz byl na auto vlastněné leasingovkou, tak jsem to upřesnil. Pokud mu firma dovolí, může si s tím dělat co chce, ale pak si to bude mušet firma s leasingovkou vyřikat, pokud si teda to auto nekoupí zaměstnanec, pak by to zase nikdo neřešil. A loketky si nikdo nevšimne, pokud po ní nebudou díry.
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
no na druhou stranu se podívejte jak vypadají auta po skončenym operativnim leasingu, rozvrtaná palubka, díry po kabelech atd.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No co se da delat, aspon to "potunim" astra g podlozkou pod spz
-
- Kontaktovat uživatele:
Konkrétně my máme auta od leaseplanu.
Jako firma Loomis Czech Rep. umožňuje i některým zaměstnancům především z PHA umožnit cestu do práce a z práce firemním vozem. Podmínky jsou takový že může jen z práce do práce
Nicméně co se týče úprav tak vše , kromě firemních polepů musí schvalovat leasingovka. Máme operačku na dva roky. Tím že bys třeba nainstaloval loketku a pak si ji po ukončení nechal by mělo být v pohodě, neměl bys to nějakým způsobem narušovat třeba vrtáním do sedačky. A to ani přehráváním třeba Softwaru či zásahů do motoru.
Ono když se auta pak vracej tak leasingáči běhaj s lupou a zkoumaj každý auto do detailu. A každou závadu si pak nechají těžce zaplatit...A to že bys tam dal bez jejich souhlasu třeba atestované folie oni vyhodnotí jako závadu a nechají si zaplatit jejich odstranění
Tady se však řeší operační leasing.
Jako firma Loomis Czech Rep. umožňuje i některým zaměstnancům především z PHA umožnit cestu do práce a z práce firemním vozem. Podmínky jsou takový že může jen z práce do práce
Nicméně co se týče úprav tak vše , kromě firemních polepů musí schvalovat leasingovka. Máme operačku na dva roky. Tím že bys třeba nainstaloval loketku a pak si ji po ukončení nechal by mělo být v pohodě, neměl bys to nějakým způsobem narušovat třeba vrtáním do sedačky. A to ani přehráváním třeba Softwaru či zásahů do motoru.
Ono když se auta pak vracej tak leasingáči běhaj s lupou a zkoumaj každý auto do detailu. A každou závadu si pak nechají těžce zaplatit...A to že bys tam dal bez jejich souhlasu třeba atestované folie oni vyhodnotí jako závadu a nechají si zaplatit jejich odstranění
Tady se však řeší operační leasing.
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2