:shock:tak fotečky nemám,ale aut jsem vyzkoušel dosti,něco jako svobodák,a pak již za dob manželství,těžko jsem vzpomněl jak šel čas,ale přeci,po získání ŘP,první autí Fiat 850 sport,pak Škoda 1100MB,ta bohužel byla sežraná korozí,skok na trabantíka,pak T603,z té mám ještě doma i ustřižený techničák,následuje Š110R,tím skončila éra svobodáka,doba ženáče:dojížděl jsem letitou škodovku 100 po tchánovi,pak jsem si pořídil Š125,šla do světa a z Mostu jsem koupil Wartáka dovoz z Německa,již řazení na podlaze,časem jsem sehnal též z Německa Audinku 80,1.8,to byl opravdu obýváček na kolech,pohodička,jenže to byl mezitip který papal jen 98 oktanový benzín,a to bylo na víčku nádrže minimum 98 oktan!po několika letech pohodlí bohužel musela z domu,to stál ten benzín téměř 34KČ,nerad jsem se s ní loučil,no nebylo v čem jezdit a tak jsem na pár měsíců vzal za vděk Fiatem Punto,jenže třídveřák pro rodinu?tak jsme se rozhodli pro úvěr a sháněli nějakou Vectru,ale v 1.8 což jsem hledal se nenašla žádná která by splnila požadavky,když jsem se vracel od prodejce Vectry která nás nepřesvědčila tak jsme viděli tu naší astrulku která je nyní naším členem rodiny,no když to vidím,tak těch aut bylo opravdu hodně
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)