Oddělen OT Pepčovo mazel

Co se jinam nehodí pište sem
Zamčeno
pepca

Příspěvek od pepca » 14 úno 2007, 08:23

:( zdravím,nevím jak koho,ale jestliže dostanete takovouto SZ kde je vám řečeno toto,tak nevím zda vás ještě vůbec těší na autě něco si pro své potěšení dělat,ba co víc to vlastně ukázat nebo se odvážit vůbec jezdit na srazy,může se stát,že některé věci se ani mně na některém autě nebudou zamlouvat,ale majiteli vozu to hanit nebudu,dělá to pro své potěšení tohle ale bere opravdu chut :(
Od: Vojta
Komu: pepca
Zaslal: út únor 13, 2007 10:43 pm
Předmět: kniha př. a s.
ano přiznávám, úpravy takovýho stylu jako provádíš ty na svém autě se mi hnusí, nestydím se za to a je mi jedno kolik to stojí i kdyby to stálo 2x tolik než "originální tuning" jak uvádíš tak by se mi to nelíbilo

Reklama

Lomikar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lomikar » 14 úno 2007, 08:39

pepca píše::( zdravím,nevím jak koho,ale jestliže dostanete takovouto SZ kde je vám řečeno toto,tak nevím zda vás ještě vůbec těší na autě něco si pro své potěšení dělat,ba co víc to vlastně ukázat nebo se odvážit vůbec jezdit na srazy,může se stát,že některé věci se ani mně na některém autě nebudou zamlouvat,ale majiteli vozu to hanit nebudu,dělá to pro své potěšení tohle ale bere opravdu chut :(
Od: Vojta
Komu: pepca
Zaslal: út únor 13, 2007 10:43 pm
Předmět: kniha př. a s.
ano přiznávám, úpravy takovýho stylu jako provádíš ty na svém autě se mi hnusí, nestydím se za to a je mi jedno kolik to stojí i kdyby to stálo 2x tolik než "originální tuning" jak uvádíš tak by se mi to nelíbilo
No já nevím ale nemyslím si že je fér vytahovat teď špínu na Vojtu.Nechci nikomu sahat do svědomí ale AŤ hodí kamenem kdo je bez viny.
Co jsme si to jsme si.Chtěli si kluci založit nový fórum tak si ho založili stejně jako to může udělat kdokoliv jiný.Udělali tady kus práce a kdo říká opak tak lže.Život jde dál a je o změnách.A s každou změnou se musíme vyrovnat.Ať tak či tak.
Konec konců to co Vojta napsal byl svobodný projev svobodné vůle.A za to jsme přeci bojovali!Nebo ne?!
ASTRA CARAVAN Z16XE rv. 2002
KUK na Rákosníčka
Rákosníčkovi doplňky

pepca

Příspěvek od pepca » 14 úno 2007, 08:44

:( bohužel jde o něco zcela jiného,lepší auto snad ani vlastně neukazovat,každý z nás má radost třebas jen z maličkosti,at je to originál nebo né,těší ho to,nevím jak ten pocit vlastně popsat,ale jo co jsem mohl vlastně očekávat :wink:

Marky

Příspěvek od Marky » 14 úno 2007, 09:32

Hele, muj nazor je take nevytahovat na sebe navzajem spinu, vcera byl vypjaty den a kazdy jsme udelali neco dobreho a neco zleho. Pepco mas pravdu, ze to co vcera napsal Vojta neni moc eticke a take bych byl nas.any, ale na druhou stranu to napsal do SZ, coz je jine nez to napsat verejne. Mimochodem nazory Vojty na takove upravy kazdy za tu dobu zna, takze to snad nikoho neprekvapuje. Podstane je to, jak rikaz Zigi delas to sam pro sobe a pro svoji radost, tak proc si ji kazit :wink: .

Astra - R@SAG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Astra - R@SAG » 14 úno 2007, 09:37

Pepco . kasli na to, zacina nova era tohoto webu a hlavu vzhuru. me tesi taky kazda malickost nova na aute, ted napriklad ty alu kola co jsem koupil :lol: :lol: :lol: :lol:
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0

pepca

Příspěvek od pepca » 14 úno 2007, 09:45

:oops: díky za názory,ale tu radost a chut ti to zcela vezme,každej si radost dopřáváme dle možností,co šrajtofle umožní,je to krásný hodit auto profíkům vybrat si dle katalogu zamáznout to a být patřičně hrdý jak to mám dokonalý,ale ofrnovat nos nad někým kdo to holt řeší svépomocí a lacinou verzí,to je důkaz něčeho zcela jiného,nepopírám fakt,že se každému zamlouvá něco jiného,ale nikdy bych nikomu jeho nadšení radost nezkazil,těžko se to asi chápe ale v danou chvíli máš po radosti :oops:

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 14 úno 2007, 09:49

vojtovi se nelibej neorigo dily, to kazdej vime, tak bych tohle neresila njo...
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek

mani

Příspěvek od mani » 14 úno 2007, 10:08

4Pepca: http://www.youtube.com/watch?v=Cdwr0oZJRH8 ;)

Pepco nic v zlom, je jedno kto co, ale neni moc koser verejne publikovat SZ ;)

CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CUBErt » 14 úno 2007, 12:46

2 Pepca: Já si myslím že když děláš jakékoliv úpravy na svém autě, tak je neděláš kvůli ohlasům z fóra, ale hlavně kvůli sobě !!! Pokud sem svoje autí vystavíš, musíš !!! počítat jak s kladnými tak negativními názory. A komu se tvoje úpravy líbí, ten ti je pochválí, někomu to je jedno tak mlčí a někomu se to nelíbí tak se taky vyjádří. Pořád je to ale jen názor...a přeci nepřestaneš jezdit na srazy kvůli názoru jednoho člověka. Navíc pochybuju že si necháš vzít chuť k dalším úpravám kvůli tomu, že se to někomu nelíbí. Negativní názor musíš prostě vstřebat stejně jako ten pozitivní...

Ale hlavně, SZ je tady k vyádření SOUKROMÝCH zpráv a to, že to tu zveřejníš, to od tebe není moc hezké...Hlavně to je nefér vůči Vojtovi. I kdyby napsal horší věci, nemáš právo to takhle vytahovat.

PEACE
Opel Astra Caravan 1,4 16V

Obrázek

Marky

Příspěvek od Marky » 14 úno 2007, 13:12

Nemohu nez souhlasit a jen bych podotknul, ze se to netyka jen Pepci, ale i nas Vsech ostatnich.

Marky

Příspěvek od Marky » 14 úno 2007, 13:54

Ja jsem Zigi videl, co jsi psal :D . OK za sebe muzu rict, ze budu koser, alespon tady u Pepci v jeho sekci. A Pepcovi se timto velice omlouvam, ze jsem mu zde psal veci co se ne vzdy tykali jeho auta :oops: .

CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CUBErt » 14 úno 2007, 14:24

Zdá se mi to nebo je to nějaká mystifikace ? :lol: :wink:
Opel Astra Caravan 1,4 16V

Obrázek

pepca

Příspěvek od pepca » 14 úno 2007, 14:36

:( prosím již to neřešte,možná nebylo vhodné sem dát znění té SZ,ale proč jsem to udělal?měl jsem k tomu důvod,nikdo si tu z jeho zastánců nechce připustit jak se Vojta chová vůči druhým,nejsem to jen já,asi těžko pohledat někde něco kdy on dokáže alespon ze slušnosti něco pochválit,hanit to ano,to dokáže dobře,jeho postoj na úpravy je znám,pohrdáním neorigoš doplnků které si na auto dáme též,to že se stále pasoval do role člověka který je nej a má právo se chovat jak,né,tohle nemá cenu,těžko tu někteří pochopí proč jsem to udělal,nechte tak,omlouvám se že se v této rubrice rozpoutala tato debata. :o

Marky

Příspěvek od Marky » 14 úno 2007, 14:45

Takze se omlouvam a porusim to co jsem o par radku vise psal, Pepco pokud uz to tady opravdu nechces resit, tak to prece staci jednou vetou napsat "NERESTE TO V ME SEKCI!", pokud k tomu znovu uz po Xte napises ten svuj stejny komentar, zase se najdou lide jako jsem ja a jini, kteri v tom budou pokracovat. Tudiz, mohu-li poprosit ukonceme to!

Dekuji.

Zamčeno