Koupit či nekoupit?
-
- Kontaktovat uživatele:
Koupit či nekoupit?
Zdravím. Mám možnost koupit od kolegy Astru. Je to rok 1998, 1.6 8v, nalítáno 170 tkm. Výbava klima, mlhovky, 4 airbagy a radio na cd. Žádná elektrika...takže švihadla. Podvozek a lak v super stavu. Chce za ni 42 000 Kč + za 5 000kč mi k tomu nabízí zimáky. Vím, že je těžké bez fotek něco říkat, ale co vy na to podle toho co o astře ted víte? Prvně chtěl 48 000Kč včetně zimáků, pak volal, že za 42 000Kč a dneska mi řekl, že sice teda 42 000 Kč, ale už nebudou v ceně ty zimáky, že ty mi dá za bůra k tomu, když je budu chtít ( jsou to nové 14tky )
Jsem fakt hrozně nerozhodnej, takže uvítám každý názor.
Jsem fakt hrozně nerozhodnej, takže uvítám každý názor.
Naposledy upravil(a) Pepa8 dne 18 říj 2013, 10:01, celkem upraveno 1 x.
Astra G 98 - 1.6 8V 55kw, hatchback, bažinatá zeleň
- Reklama
Re: Koupit či nekoupit?
mě to přijde dost...a jak dlouho to má? fakt najezdí jen 11tis ročně?
za 50tis koupíč kolikrát i o 4-5 let mladší
za 50tis koupíč kolikrát i o 4-5 let mladší
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Mám pocit, že to před 3 - 4 lety dotáhl z Německa. A jelikož jezdí často služebním domů, tak s astrou on moc nenajezdil a bude to nalítaný spíš ještě od toho němce.
/edit: Zapomněl jsem, že to má jedno plus, díky kterému o tom přemýšlím...vím, že třeba rozvody budou potřeba až tak za 16 tkm, což je při mém ježdění za 3 - 4 roky, má to měněné filtry a je měsíc po STK. Takže fakt sednu a jedu. Kdežto, když koupím auto od cizího, tak preventivní servis bude kolem 10k.
Ale jak říkáš Vojto, taky se mi to zdá moc na to staří, ALE! viz prostřední odstavec
/edit: Zapomněl jsem, že to má jedno plus, díky kterému o tom přemýšlím...vím, že třeba rozvody budou potřeba až tak za 16 tkm, což je při mém ježdění za 3 - 4 roky, má to měněné filtry a je měsíc po STK. Takže fakt sednu a jedu. Kdežto, když koupím auto od cizího, tak preventivní servis bude kolem 10k.
Ale jak říkáš Vojto, taky se mi to zdá moc na to staří, ALE! viz prostřední odstavec
Ta cena je podle mě dost vysoká, za ty prachy jsem koupil caravan, mladší a s míň km
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Jenže rozvody se dělají po kilometrech, nebo letech, co nastane dřív. A jestli je měnil před 3-4 mi lety. tak stejně budou na výměnu kvůli stáří, ne km.
Dole v banneru je nějaká G astra, 2005 za 59900,-, nevím jaký stav, ale tohle je prostě drahý.
Za auto z 98-mýho bych víc než 20K nedal, pokud to auto neznáš a není tam spousta věcí měněných.
Dole v banneru je nějaká G astra, 2005 za 59900,-, nevím jaký stav, ale tohle je prostě drahý.
Za auto z 98-mýho bych víc než 20K nedal, pokud to auto neznáš a není tam spousta věcí měněných.
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Tu máš pre porovnanie : Ja som pred rokom kúpil rv99, s 138 000km, s novými zimnými pneu Continental TS8300, s tým, že mi budú vymenené rozvody. KOMPLET - remeň, kladka, vodná pumpa. A s dvoma sadami elektrónov 15tky. za 1500€ takže cca 39 000CZK. Auto som kupoval od kamaráta, a predtým to mal jeho brat takže za km mu ručil, auto len posledné dva roky nevidí OPEL servis
Opel astra G 3dv. rv.1999 X16XEL (edícia 100) 142 000km k 16,6,2013
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem mu volal, že za tu cenu nechci a už slevil na 38 000Kč a najedou má auto i liťáky
Se nediv, cena se vždycky musí nasadit, slevnit jde vždy
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo no...ted nakolik ho až stahovat, abych ho zase moc neškubal nebýt to známej tak řeknu 30 000Kč max a konec, ale ze známosti je mi to blbý ( neheldě na to, že jemu to blbý není )
-
- Kontaktovat uživatele:
Našel jsem zajímavou stránku:
http://www.teas.cz/realprice/hledani.ph ... b=Zobrazit
Nejvíce tomu odpovídá 4tá Atstra od spodu, kw, seviska, stavem...jen má o 40 tkm nalítáno víc než ta, o které se tu bavíme a není to hatchback.
http://www.teas.cz/realprice/hledani.ph ... b=Zobrazit
Nejvíce tomu odpovídá 4tá Atstra od spodu, kw, seviska, stavem...jen má o 40 tkm nalítáno víc než ta, o které se tu bavíme a není to hatchback.
"30 000Kč max a konec, ale ze známosti je mi to blbý "
to bude bezva kámoš, když si neváhá říct skoro 50 známýmu
za skoro 40 to není kauf, ale dělej, jak sám myslíš, je to Tvoje věc, nikoho jinýho.
to bude bezva kámoš, když si neváhá říct skoro 50 známýmu
za skoro 40 to není kauf, ale dělej, jak sám myslíš, je to Tvoje věc, nikoho jinýho.
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE