Tak už jsem taky přesedlal.
Tak už jsem taky přesedlal.
Po vzoru Fialky, jsem přesedlal a ve středu v noci jsme přivezli novou černou perlu.
Ze Zafirky je to skok, ale nikdy na ni nezapomenu. Přeci jen jsem do Zafiry dal kus sebe.
....no na fórum každopádně občas mrknu.
Ford S-Max Titanium
Bylo by lehčí psát co mu chybí, než co má. Takže to nechám takhle. ....ale je SUPER!
Ze Zafirky je to skok, ale nikdy na ni nezapomenu. Přeci jen jsem do Zafiry dal kus sebe.
....no na fórum každopádně občas mrknu.
Ford S-Max Titanium
Bylo by lehčí psát co mu chybí, než co má. Takže to nechám takhle. ....ale je SUPER!
Naposledy upravil(a) M.erik dne 10 srp 2013, 20:58, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
-
Re: Tak už jsem taky přesedlal.
Zradče, táhni na jiny forum! Každopadne gratulujem, ono každe novšie auto je pocitovo , ale aj technologicky na tom o trochu lepšie od toho predchadzajuceho. Kľudne tu občas niečo napiš, hlavne ked sa ti niečo poserie, teba to nebude nič stať, ale nás to celkom poteši!!!
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Je to krásný, krok správnym směrem . S-Maxc je nádhernej tim, že je to vlastně přefouklý Mondeo . Takže výbava a komfort, TOP.
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
Jo,jo, zub času se projeví u každého,žádné auto není na vždy.
Ale jsem rád,že má někdo stejnej vkus jako já ,takže za mě gratulace
Mohl bych tě poprosit,zda by jsi mi napsal něco o tom autě na SZ?
Vidím,že to má německou převozku,třeba km,rok,cena pokud to není tajemství,motor,předem díky.
Ale jsem rád,že má někdo stejnej vkus jako já ,takže za mě gratulace
Mohl bych tě poprosit,zda by jsi mi napsal něco o tom autě na SZ?
Vidím,že to má německou převozku,třeba km,rok,cena pokud to není tajemství,motor,předem díky.
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
M.erik velká gratulace. Každopádně je vidět, že se ve výběru auta odráží předchozí vůz... Já také pokukuju po zrovna tomto modelu, nebo mám v hledáčku ještě VW Touran v 7mi místné úpravě s posuvnýma zadníma dveřma (stojí hned vedle a je to fakt krasavec...)
Tak že ať slouží!!
Tak že ať slouží!!
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
Maťásku nechci tě odrazovat ale Touran je snad 2. nejhorší model po Sharanu od VW a nikdy neměl posuvný dveře
ty ma až poslední Sharan nebo multivany
spíš myslíš Caddy maxi life
ale to je spíš dodávka s hodně sedačkama
Jinak S-Max chválim doufám, že je to aspoň 2,5T ať využiješ ten parádní podvozek
ty ma až poslední Sharan nebo multivany
spíš myslíš Caddy maxi life
ale to je spíš dodávka s hodně sedačkama
Jinak S-Max chválim doufám, že je to aspoň 2,5T ať využiješ ten parádní podvozek
Born From Jets
Tak ať dělá jen radost!! Ale stejnak Blesk je Blesk
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
Ford pěkný
Touran asi nemá posuvné, zato mazda 5 je má
Touran asi nemá posuvné, zato mazda 5 je má
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Kurde že jsme si to nevyfotil... Byl to VW Touran a měl obě dveře posuvné a byl 7místný... Na netu jsme to hledal ale v bazárku jsme to nikde nenašel?? Nebyla to spíš nějaká verze na "objednávku? SPZ ale byla Česká. (byl jsme na Slovensu na dovči)
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
touran 7 místný ano ale posuvné dveře nikdy... ale caddy má uplně stejný ksicht a podobnou prdel takže záměna je jednoduchá .)))) a vlastně jedinej větší rozdíl je že caddy má lisstový pera...
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
caddy nebo sharan.. kdoví, co jsi taky viděl
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
jerry mouse: na tomto fóru jsem začal a poznal tu spoustu fajn kamarádů, někteří sem už ani nechodí, takže vás zde budu chodit občas prudit dál. A klidně se vetřu i na sraz, teda pokud mi to vyjde.
Honz@. díky, taky jsem to cítil jako správný krok
kleinak: byl čas jít dál, chtěl jsem něco většího a "sportovního" náš maxík to splňuje na 100%. Fakt je, že za jiných okolností bych si Zafiru nechal. Tajemství o autě nejsou.
Duratorq 2.0L DOHC CR TC Dsl 143PS
6st. manuální převodovka
Marťasek: Kdo znal moji Zafiru tak tu podobnost vidí. No každopádně v hledáčku auta se 7mi místy moc nenajdeš. A po selekci mi zůstal jen S-Max. Jinak díky, doufám, že sloužit bude dlouho.
Mirdas: Je to jen "Duratorq 2.0L DOHC CR TC Dsl 143PS" a podvozek s 18" koly je boží, docela jsem si ho užil.
Petras: Blesk mi v současné době nemá co nabídnout. "A" jsem měl, "B" je škaredá, "TOURER" na tu v rozpočtu nebylo. Každopádně na Bleska nezanevřu.
Zatím jsem z něj opravdu úplně mimo. Zrcátka co svítí na zem, auto svítí na pedály, toho místa co v něm je, sedačky, no byl by to román, to ale zná každý kdo si koupí "nové" auto.
Tak teda ještě jednu fotku. Ještě od prodejce. Hihihi
Honz@. díky, taky jsem to cítil jako správný krok
kleinak: byl čas jít dál, chtěl jsem něco většího a "sportovního" náš maxík to splňuje na 100%. Fakt je, že za jiných okolností bych si Zafiru nechal. Tajemství o autě nejsou.
Duratorq 2.0L DOHC CR TC Dsl 143PS
6st. manuální převodovka
Marťasek: Kdo znal moji Zafiru tak tu podobnost vidí. No každopádně v hledáčku auta se 7mi místy moc nenajdeš. A po selekci mi zůstal jen S-Max. Jinak díky, doufám, že sloužit bude dlouho.
Mirdas: Je to jen "Duratorq 2.0L DOHC CR TC Dsl 143PS" a podvozek s 18" koly je boží, docela jsem si ho užil.
Petras: Blesk mi v současné době nemá co nabídnout. "A" jsem měl, "B" je škaredá, "TOURER" na tu v rozpočtu nebylo. Každopádně na Bleska nezanevřu.
Zatím jsem z něj opravdu úplně mimo. Zrcátka co svítí na zem, auto svítí na pedály, toho místa co v něm je, sedačky, no byl by to román, to ale zná každý kdo si koupí "nové" auto.
Tak teda ještě jednu fotku. Ještě od prodejce. Hihihi