Jak jsou na tom parkoviště u vás ?
Jak jsou na tom parkoviště u vás ?
Zajímalo by mě jak jsou na tom parkoviště po celé České republice a tak jsem založil tohle vlákno.
U nás v Přerově na Předmostí se radnice rozhodla, že opravit hřiště pro děti je zbytečné a lepší je tam udělat provizorní parkoviště něboť je zde nedostatek parkovacích míst.Na další fotce ukázka jak se odfláklo parkoviště před našim barákem.Jak bude čas nafotím další šílenosti z Přerova.
Silnice se začla propadat a nikdo to neřeší, dala se tam jen značka,nasypalo se tam trošku kamení a je hotovo.
U nás v Přerově na Předmostí se radnice rozhodla, že opravit hřiště pro děti je zbytečné a lepší je tam udělat provizorní parkoviště něboť je zde nedostatek parkovacích míst.Na další fotce ukázka jak se odfláklo parkoviště před našim barákem.Jak bude čas nafotím další šílenosti z Přerova.
Silnice se začla propadat a nikdo to neřeší, dala se tam jen značka,nasypalo se tam trošku kamení a je hotovo.
1.Opel Omega A 2.0 Benzín
2.Opel Astra G Cupé Bertone Benzín 1.8 (92Kw) Z18XE nyní
Přerov
Mé fotky lze použít jen s mým souhlasem
Přerov
- Reklama
Re: Jak jsou na tom parkoviště u vás ?
Dobrý téma. Kvalita u nás v Plzni na Skvrňanech je co se povrchu týče celkem v pohodě, ale je to v sídlišti a tak tu spíš řešíme místo jako takový. Někdo má 2 a víc aut a tak zabírá víc místa než je zdrávo. Nejhorší jsou ty co mají víc aut a nejezdí. Pak vznikají dva metry před autem a velká díra za a místo na další auto není. Teď tu zrovna zaparkoval Audi nějakej podělanej Holanďan a dal jí na štorc. Kokot zabírá místo pro celkem 3 auta. Další problem představují invalidi. Teda spíš jejich vyhrazený stání. Když ho využijí tak OK, ale je tu dost značek a vyhrazených stání a majitelé se buď odstěhovali a nebo nežijí. Nikdo nemá povinnost oznamovací a tak se tyhle místa postupně likvidují spíš tak nějak sami a pomalu. Holt úřady no.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
u nás v úžicích je to OK
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
V části sídliště v Českém Těšíne, kde bydlím, je to teď celkem v pohodě. Okolo oběda tady byly dokonce 4 auta. Jsou dny, kdy člověk zaparkuje v pohodě. A jsou dny, kdy člověk nezaparkuje a musí auto postavit jinam.
Miluju zvláště lidi, co se nevlezou do pruhu. To já pak školím. Já tam nějak zaparkuji, ale jak tam vleze do auta ten co neumí parkovat, už mě nezajímá. Pak si to vyfotím, kdyby mi to náhodou objel klíčem a jdu dom. Od té doby, co jsem začal školit, už je to v pohodě.
Jinak i tady stojí dlouho zaparkovaná auta, ale stojí příčně. Svoji zafirku tam nemám, je teď v servisu.
Miluju zvláště lidi, co se nevlezou do pruhu. To já pak školím. Já tam nějak zaparkuji, ale jak tam vleze do auta ten co neumí parkovat, už mě nezajímá. Pak si to vyfotím, kdyby mi to náhodou objel klíčem a jdu dom. Od té doby, co jsem začal školit, už je to v pohodě.
Jinak i tady stojí dlouho zaparkovaná auta, ale stojí příčně. Svoji zafirku tam nemám, je teď v servisu.
Opel Astra H 1.6 16V - X16ZEP+LPG - 157tkm
Seat Ibiza 1.4 - 160tkm
Bývalé:
Opel Corsa B 1.0- X10XE+LPG - 218tkm
Opel Zafira A 1.6 16V - X16XEL+LPG - 299tkm
Peugeot 207 1.4 8V - 75tkm
Kia Picanto 1.0 - 90tkm
škoda 120LS
Seat Ibiza 1.4 - 160tkm
Bývalé:
Opel Corsa B 1.0- X10XE+LPG - 218tkm
Opel Zafira A 1.6 16V - X16XEL+LPG - 299tkm
Peugeot 207 1.4 8V - 75tkm
Kia Picanto 1.0 - 90tkm
škoda 120LS
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Parkoviště... Super věc, ale nevyužívám . Nevuvěřitelně mě dokážou vytočit důlky ve dveří od dementů, co neuměj otvírat dveře. A tahle nemoc ve mě dospěla do takový fáze, že jsem před barákem na parkovišti auto nenechával. Nestálo to za to.
A u obchoďáku parkuju tak daleko, jak se jen dá . Přítelkyně si zvykla .
Kamarád má Mazdu 3 a stála vedle něj dodávka. Dodávkář otevřel vší silou dveře (jak jinak, že jo) a zasek mu je do PZ dveří. Má tam takovou dlouhou prohlubeň, že to vypadá, jak kdyby ho snad někdo naboural.
A u obchoďáku parkuju tak daleko, jak se jen dá . Přítelkyně si zvykla .
Kamarád má Mazdu 3 a stála vedle něj dodávka. Dodávkář otevřel vší silou dveře (jak jinak, že jo) a zasek mu je do PZ dveří. Má tam takovou dlouhou prohlubeň, že to vypadá, jak kdyby ho snad někdo naboural.
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
Ještě jedna blbost z Předmostí tzv. želva aneb malý kruháček . A za tohle někdo vzal peníze opravdu nechápu. Z fotky to tak nevypadá,ale najíždět na to je na prd. Pokud si tam nešikovně stoupnout okolo toho auta.
Přerov
Přerov
U nás před barákem je to v klidu, sice na 24 bytů je jen 8 parkovacích míst ve dvoře, z toho 2 jsou často obsazeny našimi auty, takže lidi tak trošku právem dříve nadávali. Na druhou stranu nechtěli rozšířit parkování zhruba tak o 6 aut, čímž by se zrušila část zeleně, kde stejně vůbec nic není a druhá část (větší) zeleně by zůstala zachovalá (je tam pískoviště a posezení)..
V ulici je parkoviště pro 9 aut a potom jedině stání při kraji silnice nebo využít malá parkoviště u protějších baráků, kde je tak 4-6 parkovacích míst ještě pro více bytů. Takže žádná sláva.
V ulici je parkoviště pro 9 aut a potom jedině stání při kraji silnice nebo využít malá parkoviště u protějších baráků, kde je tak 4-6 parkovacích míst ještě pro více bytů. Takže žádná sláva.
Astra G 1.4, 66kW, r. v. 2004
U nás na Praze 4 žádná parkoviště nejsou, protože ta co tu jsou jsou oplocená a za penízky. Parkuje se u silnice kdo se kam vleze. Naštěstí policajti vědí, že na pze4 chybí dohromady několik tisíc parkovacích míst, takže to tu neřeší, protože se prostě stojí všude i v křižovatkách, každý by se do měsíce vybodoval. Běžně mimo prázdniny parkuji víc než třista metrů od domu, teď je to celkem dobrý, většinou se vejdu v naší ulici.
Astra J Sports Tourer, A20DTH, 2012
Předchozí: Astra G Caravan Njoy, Z16XE, 2003
Předchozí: Astra G Caravan Njoy, Z16XE, 2003
Pánové dneska ráno jsem docela koukal co mě budí ze spánku. A ono se opravovala ta cesta.
Přerov
Přerov