Tak reaguji
1 nic nevím o tom že by s vytvořením a provozem sbírky měl Žralok cokoli společnýho

.
2 bylo to spontálně vymyšlené nezávisle na sobě mnou, Gallem a Luboš X17DTL, ale prakticky následně celým fórem (zacož Vám všem patří velký dík

) a Milosh tenkrát rozesílal info mail co jsem tehdy sesmolil a peníze byli adresovány Gallovi na účet ( jelikož byl blízko Cobeinovic rodině na předání finační hotovosti)
a za 3 ty peníze byli (pokud si pamatuju) původně určený na provoz Renkovy rodiny, úplatky pro doktory (pokud by byli potřeba) a léčbu Renka (např. nadstandartní léky apod.)
A závěrem chci podotknout že jsem to Renkovi řekl jen jako reakci na jeho nadcházející stání u soudu ohledně majetku, a to proto že kdyby někoho v soudním řízení napadlo prohlásit že od úrazu od něj nedostal na děti a provoz rodiny ani korunu, tak by se dalo argumentovat vybranou sbírkou, kterou průběžne v řádu několika měsíců Gallo předával rodině Rendyho.
Samozřejmě o celkové částce a počtu a výši výběrů na předávku peněžních částek má přehled jen Gallo (měl jsem jen okrajovou představu po rozmluvě s Romanem), a určitě vše může podložit výpisy z účtu.
Takže asi tak, nikdo nikdy v té době nepředpokládal že by ty finance dostal přímo do rukou Renda (jelikož při zakládání této sbírky byl v komatu nebo pod silnými sedativy), ale samozřejmě měli být a věřím,
ne vím, že byli použity tak jak píši výše, dle původního záměru.
Nicméně se nepodařilo Miloshovi dohledat původní znění toho inkriminovaného INFO MAILU (po dnešní telefonické rozmluvě) tak pokud ho někdo kdo jste ho obdržel máte, prosím poskytněte ho pro přesnost sem do vlákna.
A tím pro mne celá tato diskuze v tomto topicu končí a doufám že již se nebudu muset angažovat v podobném stylu při podobných příležitostech, tak prosím, JEZDĚTE OPATRNĚ a mnoho šťastných kilometrů