X16szr - papírové hodnoty 55kW při 5200ot 128nm při 2600ot dodejme že je papírově hodně přiškrcena
x14xe- papírově hodnoty 66kW při 6000ot 125nm při 4000ot
nemáte někdo testy těchlech 2 motorů proti sobě? zajímalo by mě kdo by měl navrch
Naposledy upravil(a) manli2 dne 25 pro 2006, 19:40, celkem upraveno 2 x.
Takovyhle srovnani nevim kde najit ... ale rek bych ze minimalne na nizsi rychlosti ktery sou daleko od sebe by mohla mit 1.6 navrch. Na vyssi kvalty asi uz pujde udrzet vykon ty 1.4 nahore.
Mám ženskej motor 1.6 8V, žádnej závoďák to tedy není, ale myslím, že je nenáročnej na údržbu a bude to zřejmě i držák, když se udržel v nabídce tak dlouho.
Auto musí sloužit mně, né já jemu. Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
Happy píše:Mám ženskej motor 1.6 8V, žádnej závoďák to tedy není, ale myslím, že je nenáročnej na údržbu a bude to zřejmě i držák, když se udržel v nabídce tak dlouho.
a kdyby ho nezarazila norma euro 4? nebo 3? tak je tanm doted
AstraDTI píše:Takovyhle srovnani nevim kde najit ... ale rek bych ze minimalne na nizsi rychlosti ktery sou daleko od sebe by mohla mit 1.6 navrch. Na vyssi kvalty asi uz pujde udrzet vykon ty 1.4 nahore.
Má Feldu dovezenou z Německa,najeto asi 80000km.S jinou jsem to nezkoušel,ale než on má 100km/h,tak já 120km/h a než on tam dotlačí 150km/h,tak já je tam mám dávno.Jinak určitě Astra 1.6 jde líp odspodu,ale přece jenom 55kW nebo 66kW musí bejt někde znát....75koní nebo 90koní musí bejt někde poznat..A ne jen papírově...Rozhodně 1.6 16V je někde jinde a úplnej ideál je 1.8 16V. (hned bych bral... )