Otázka zcela mimo mísu
Otázka zcela mimo mísu
Zdravim, blíží se vánoce a všichni budeme někomu kupovat nějakej dárek. Já by jsem chtěl koupit přítelkyni novou žehličku. No a v žehlení ani v žehličkách se vůbec nevyznám. Je mi jasný že moc z vás asi taky ne, ale spousta z vás máte doma ženušky či přítelkyně, tak zkuste zjistit s jakym nářadím pracujou a jestli jsou spokojený. Díky za každej tip, variant je na trhu spousta. Díky díky díky.
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ty vole zehlicka to je darek asi jako kdyby ona tobe dala kbelik na myti auta
me manzelka koupila obleceni, ja ji taky a je poreseno, zadny prekvapko, ale lepsi nez uterky
me manzelka koupila obleceni, ja ji taky a je poreseno, zadny prekvapko, ale lepsi nez uterky
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- james11
- Kontaktovat uživatele:
myslím že když koupí kvalitní žehličku udělá ji určitě radost, je to praktický dárek a vždy se hodí
<b>Astra 1,6 16V </b> http://sux.cz/252
No ona dostane žehličku a parfém. Myslim že to je až dost. Vím že ta žehlička je čistě účelná, ale ona s tou starou dost zápasí a pořád na ní nadává ( že by chtěla něco naznačit ? ). Parfém to je jasná volba jakej, už o něm rok básní, ale je to malá krabička, tak aby jí to nebylo líto že bude mít pod stromkem jen pididárek, tak dostane ještě jednu větší krabičku
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Vec do domacnosti muzes dat kdykoliv, ale davat jako jeden z hlavnich darku mi prijde divny.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No ja vim , ale u nás je to docela velkej výdaj, vona taková lepší žehlička stojí cca 2500,- a to je dost peněz. Neřikam že by nás to zrujnovalo, ale bejt to žehlička za 1000,- a byla by fakt hodně zapotřebí třeba v květnu tak to taky neřešim a koupim jí hned... Navíc je u nás vždy jen jeden hlavní dárek, takže tohle je takovej vedlejší ( i když skoro stejně drahej jako ten hlavní )
Není to tak dlouho co jsme taky potřebovali žehličku a vzhledem k tomu že manželka dělá Patchwork (šití dek polštářů atp.) kde je opravdu potřeba slušná cihlička tak si vybrala Philips AZUR EXEL PLUS 535.Je to docela brko a má malou spotřebu vody i při silném napařování.Obecně bych asi nedoporučil keramický povrch - prý praskají a lehce se poškrábou.A nerez má horší vedení tepla.Ale podle mne by bylo nejrozumější drapnout drahou polovičku za křídlo ať si vybere sama protože každému sedí v ruce něco jiného.Tak by si ji měl vybrat ten kdo s tím bude dělat.I když připouštím že efekt překvapení to stratí ale na druhou stranu se vyhneš zbytečným problémům.Tak hodně zdaru!