Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :)
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :)
Ja myslim, ze by tu melo bejt takovy tema, kde by se jen tak povidalo o nicem ne? jestli ne, tka mi ho smazte, ale ja bych takovyhle tema o necem o nicem uvitala hihi ... tak... co jste dneska delali kuci a jakto ze este nespite?
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
- Reklama
já sem opět nedělal nic (mam těžký zaměstnání...živnostník ) a astřička taky ne akorát se byla fotit a byla na návštěvě a dostala napít.....
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
když myslíšJa myslim, ze by tu melo bejt takovy tema, kde by se jen tak povidalo o nicem ne?
nic se mazat nebude ..... ale zkužte tady bejt na sebe zlý a mažemjestli ne, tka mi ho smazte, ale ja bych takovyhle tema o necem o nicem uvitala
dneska sem se celej den válel domahihi ... tak... co jste dneska delali kuci
je ještě brzo jít spát a musim ještě vymyslet co ti odpovědět v sekci srazya jakto ze este nespite?
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
-
- Kontaktovat uživatele:
hihi astricka byla na foceni... spolu s bubakama mazec... mnjo kdybys vedel jaky zamestnani tezky mam ja... vubec by ti to tvoje tezky nepripadalo ... ja mam nejtezsi zamestnani z vas vsech tady .... hehe sem se skoro celej den valela... jo boty, brejle a hodinky s nausnicema sem si byla koupitklubo píše:já sem opět nedělal nic (mam těžký zaměstnání...živnostník ) a astřička taky ne akorát se byla fotit a byla na návštěvě a dostala napít.....
Tak mě tu máte
-
- Kontaktovat uživatele:
hihi ... neboooj taky nikdo na nikoho žlej pšece nebudeee... ja to tu budu hlidat... sice jeste nevim jak, ale budu hih jinac, doma az na detailky, ktery se proste nedaly odlozity a muselo se to nutne udelat (nakup potrebnejch veci) ale jinac gaucing je taky moje oblibeny hobby ... hehe mnjo a do srazu odpovidat nemusis, presoupni ten kousek semka at to nemame roztahany ... hehe jinac... co ti na tom tak dlouho trvamanli2 píše:když myslíšJa myslim, ze by tu melo bejt takovy tema, kde by se jen tak povidalo o nicem ne?nic se mazat nebude ..... ale zkužte tady bejt na sebe zlý a mažemjestli ne, tka mi ho smazte, ale ja bych takovyhle tema o necem o nicem uvitaladneska sem se celej den válel domahihi ... tak... co jste dneska delali kucije ještě brzo jít spát a musim ještě vymyslet co ti odpovědět v sekci srazya jakto ze este nespite?
Tak mě tu máte
-
- Kontaktovat uživatele:
už to mám...... odpovim otázkou všeho? hmm to je asi trapná otázka co?xpolstarekx píše:
Ja se toho chopim, sice nevim ceho.... ale chopim se vseho a hned
Naposledy upravil(a) manli2 dne 28 úno 2006, 00:10, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :)
to ten pátek musel bejt akční
edit : upraven překlik.....
jo a až ted mi docvaklo proč ještě nespíš ty?xpolstarekx píše:jakto ze este nespite?
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :)
Heh njo tak semnou je to vzdycky jen akcni sice ten patek malem dopadnul ale ne moji vinoumanli2 píše:to ten pátek musel bejt akčníjo a až ted mi docvaklo proč ještě nespíš ty?xpolstarekx píše:jakto ze este nespite?
btw.: nespinkaaam protoze pujdu az tak v jednu
Tak mě tu máte