Jak vám to v noci svítí?
Jak vám to v noci svítí?
Ahojky,zajimalo by me,jak jste spokojeni se svetly v Astricce.Ja jsem se asi uz prejedl a clovek chce casem vic a vic.Ted uz dlouho resim a stve me kdyz vecer jedu,ze paprsek leveho svetla mi dela na vozovce takovy pravouhly trouhelnik.Z leva do prava.Tak to ma asi byt,ale je to videt jen na levem svetle,prave je ok.Pred garazi se zdaji byt paprsky stejne vysoko ale stejne mi nejde zvednout/snizit ani jedno svetlo.By me zajimalo,kde je chyba.Stranove jdou obe super a tim vlastne paprsek take klesa/stoupa ale to pak by auto "silhalo" pekne.Jak jste na tom vy?
- Reklama
jo,to si take mysli,ale chci vedet,jestli to u sveho auta vidite take.Ta linie svetla se "tahne od spodniho leveho rohu smerem ke stredu vozovky pod uhlem tak 70 stupnu. Je to takeve nezvikle,u jinych aut sem to nevidel a ja si nemuzu stale zvyknout na to "ostrejsi" svetlo toho paprsku. Asi jsem na ty svetla nejakeh haklivej a moc si s nimy hraju-nevim.Hlavne mi nerikejte,kup si xenony.
jsem si minulý týden nechával seřizovat světla,a taky tam cosi povídal že to levé světlo má proti pravému jiný lom či co,bylo to vidět i na zdi v dílně,světla jsou seřízený jak je třeba,ale ten lom toho levého je prostě jiný,jsem si již myslel,že to mám tudíž jen já něco s parabolou,snad nebudeme jediní kteří tohle u origoš světla pozorují.
mam uz druhe original svetla a ten lom je videt vzdy.Ted jsem byl 45min u auta a jezdil jak blbej ve tme a snazil se to nejak seridit-bezuspesne.Vyskove se mi to nehejbe dokonce ani u jednoho svetla a strany jdou v pohode ale tim si trochu ovlivnis i vysku.Kdyz tedy mam strany ok tak jedno svetlo je vys a kdyz tam vysku do roviny(pomoci stranoveho sroubu ) tak zase svetlo silha.Chtelo by to asi foto,ale uz me to i se..
pepco a oproti zdi je mas obe dve stejne vysoko??Myslim paprsky svetla.Ja jak jsem psal,bud je mam vyskove stejne ale leve silha a vidim uprostret auta "tmave pole",nebo po vyrovnani zase to leve svetlo je nize.Uz bych do toho kop.V servise mi je "pekne " seridili-hruza,tam to pekne odflinknou,mel jsem to jak stroboskop,pujdu je tam asi po...t.Bylo ale uz delepepca píše: jsem si minulý týden nechával seřizovat světla,a taky tam cosi povídal že to levé světlo má proti pravému jiný lom či co,bylo to vidět i na zdi v dílně,světla jsou seřízený jak je třeba,ale ten lom toho levého je prostě jiný,jsem si již myslel,že to mám tudíž jen já něco s parabolou,snad nebudeme jediní kteří tohle u origoš světla pozorují.
ja jsem to privez z servisu-asi mesic a na zdi to bylo rozhozeny jak blazen.Vyskove rikali,ze je to ok a ze mi nejde serizeni do stran.Tak jsem si je chtel sam seridit do leva obe dve a hle,slo to.Pri tom se ale leve svetlo snizilo a nejde dat nahoru.Ted jsou "rostelovane obe-aspon si to myslim.Zejtra na ne asi vletim a uvidim,jestli vyplacnu zase 80kc.
to je dobrej napad,ja se ale bojim,ze s tim nic neudelaj.Kdyz ja tocim sroubem-vyskovym,tak vubec nic.Zitra rano tam ale jedu,uz jsem z toho nas...y.Porad stelovat,koukat a stale to neni ono.Vidis uprostret auta takovou tmavou mezeru? Tobe asi ta sikma linie od leveho svetla postupne navazuje na prave a konci nekde za krajnici,ze?Ja kdyz bych to chtel "spojit" tak me uleti to leve svetlo strasne dolu.
teda manly,super! tak nejak,jen ja mam tu sikmou caru z leva uprostet auta prerusenou tmou a pak to jde zase dal.Kdyz ale nejake svetlo posunu tak hned neni paprsek soubezny s autem.Vam potkavacky "vyhovuji"? p.s. ted jsem to kreslil taky a nakonec po te vsi praci,jsem to omylem smaznul,to me jeste chybelo!
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
akle spis bez blejsku jinak toho asi moc videt nebudepepca píše: nevím zda to půjde v garáži vyfotit,nebo proti vratům,každopádně to zítra zkusím nafotit,zavřu vrata garáže a rožnu to a blejsknu schválně co to udělá
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet