Zneškodnění aftů
Zneškodnění aftů
Zdravím,
chci poprosit, zda má někdo zkušenosti s afty (opar ale zevnitř pusy)
Moje žena na ně trpí tím způsobem že třeba 2dny v kuse nemůže otevřít pusu a ani pít.
ale všichni doktoři mluví jen o málo vitamínech,
přitom vitamíny jí, používá různé ustní vody, nepěnivou pastu a z lékáren všemožné přípravky ale prostě nic.
Tak třeba někdo odsud má nějaký babičkovský lék.
Moc díky
chci poprosit, zda má někdo zkušenosti s afty (opar ale zevnitř pusy)
Moje žena na ně trpí tím způsobem že třeba 2dny v kuse nemůže otevřít pusu a ani pít.
ale všichni doktoři mluví jen o málo vitamínech,
přitom vitamíny jí, používá různé ustní vody, nepěnivou pastu a z lékáren všemožné přípravky ale prostě nic.
Tak třeba někdo odsud má nějaký babičkovský lék.
Moc díky
- Reklama
Re: Zneškodnění aftů
vyplachovat slivovicí....pomáhá...
cau tady k tomu máš nějaké rady
http://kutilska.poradna.net/q/view/3005 ... ha-na-afty
http://kutilska.poradna.net/q/view/3005 ... ha-na-afty
Heh..to tu jeste nebylo..nicmene jsem na tom podobne jako tva zena....taky jsem cetl na netu neco o vitaminech apod, ale myslim ze kdyz na to nekdo trpi tak ani vitaminy nepomuzou....ma se jist hodne becka....ale to na me nefunguje....
ja uz jsem si na afty relativne zvykl takze to tak neboli, ale jakmile to prijde vyplachuju si hubu Corsodylem - desinfuikuje a pak to mene boli...jeste mi kdysi teta ukazovala takovou masticku malou...da se koupit v lekarne se to tim potres a fakt to asi tak dve hodky vubec neboli...ale jmeno si nepamatuju... a pak mi jeste kdysi v lekarne na to dali takovou vodicku...jmenovalo se to Tinktura na afty (nebo tak nejak) a to mi vubec nepomahalo....prubeh stejny jako kdybych to vubec nepouzival a navic kdyz jsem to na tu aftu dal tak to palilo jako cert az jsem se z toho malem posr.. no a pak je tu jeste takova ta fialova vodicka..ale to mi taky prijde k hovnu...mno kdyz to shrnu, tak pokud na to trpi täk najit neco co ji na to pomuze bude asip roblem...
ja uz jsem si na afty relativne zvykl takze to tak neboli, ale jakmile to prijde vyplachuju si hubu Corsodylem - desinfuikuje a pak to mene boli...jeste mi kdysi teta ukazovala takovou masticku malou...da se koupit v lekarne se to tim potres a fakt to asi tak dve hodky vubec neboli...ale jmeno si nepamatuju... a pak mi jeste kdysi v lekarne na to dali takovou vodicku...jmenovalo se to Tinktura na afty (nebo tak nejak) a to mi vubec nepomahalo....prubeh stejny jako kdybych to vubec nepouzival a navic kdyz jsem to na tu aftu dal tak to palilo jako cert az jsem se z toho malem posr.. no a pak je tu jeste takova ta fialova vodicka..ale to mi taky prijde k hovnu...mno kdyz to shrnu, tak pokud na to trpi täk najit neco co ji na to pomuze bude asip roblem...
nepomohla by mast udelana s marihuany?te pouzivaji na vse i znamy
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
-
Gencialkou potirat,ale ne tou fialovou,ta je zla na bile plomby,prodavaji tu gencialku i pruhlednou v lekarně,cena 30.kč,tak at se ulevi
EDIT:Teda pokud mam aftu a potřu,druhy den je pryč,mně teda ta gencialka zabira A přitelkyni jakbysmet
EDIT:Teda pokud mam aftu a potřu,druhy den je pryč,mně teda ta gencialka zabira A přitelkyni jakbysmet
Mne sa raz v ústach urobili také vačky, zubárka hovorila že sú to afty, tri krát mi na to aplikovala ozón, plus mi kázala vyplachovať ústa s Tamtum Verde a stratilo sa mi to. Ale nie som si istý či je to to isté na čo sa pýtaš.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
PROPOLIS. Je to produkt včel. Nemá smysl ale kupovat přípravky, které se běžně dají sehnat na trhu. Koncentrace skutečného Propolisu je v nich velmi malá. Kontaktujte někde v okolí zkušeného včelaře, který by byl ochotný podarovat cca. 30 až 50 gramů PROPOLISU (právě v tomto období se sbírá z včelích úlů) a toto množství rozpustit v 250 ml čistého alkoholu (vodka, slivovice, ale i čistý konzumní líh). Touto tinkturou poté potírat postižené místa, které se velice rychle zhojí a pokud se afta teprve začne dělat, tak potírat a nedojde k rozsáhlé infekci. PROPOLIS je výborný přípravek na hojení zánětů, bolestí, tržných hnisavých poranění, popálenin a mnoho dalšího. Na internetu je možno vyhledat, co vše je s ním možno léčit.
bylo:Opel Astra G Combi, 1.7DTI, Y17DT, r.v. 5/2000, barva stříbrná
je: Volvo V50, 1.6D, 80kW, rok 2005, barva modrá metal.
je: Volvo V50, 1.6D, 80kW, rok 2005, barva modrá metal.
Co pomáhá je genciana, ale jen ta fialová, průhledná nemá takový účinek, propilis a 3xdeně B-komplex forte, no a samozřejmě žádné stresy ty afty výrazně zhoršují
Opel astra F combi 1,6 - X16SZR manželka,Opel astra G combi 1,6 - X16XEL v mém užívání
-
- Kontaktovat uživatele:
Hoi, co se tyce aftu, popalenin a skrabancu ci jizev v puse me naprosto skvelem pomohl Cannadent
Stoji par korun, da se koupit skoro v kazde lekarne. Po potreni misto znecitlivi a do 2 dnou je po. Samozrejme, ze zalezi na rozsahu.
Vse ostatni co tu bylo receno jsem zkousel a nikdy nezabralo, nebo ne tak rychle.
Stoji par korun, da se koupit skoro v kazde lekarne. Po potreni misto znecitlivi a do 2 dnou je po. Samozrejme, ze zalezi na rozsahu.
Vse ostatni co tu bylo receno jsem zkousel a nikdy nezabralo, nebo ne tak rychle.
Ja na ty afty take hrozne trpim a vim, ze je to velmi neprijemne. Byl jsem stim take u hodne doktoru a vsichni mi rekli to co se tady uz psalo. Take mi dali nejaky masticky a rikali, ze je dulezite mazat aft uz pri prvnim naznaku tvorby a mazat to az 8krat denne. Ale i presto se mi aft udela:( Jedine co mam vyzkousene a funguje to, tak je predejit jeho tvorbe a to tak: nepit po jinych osobach z flasky, ze sklenice, nejist ze stejnych priboru, kourit cigaro po nekom atd... dale pak nesahat si na usta rukama pokud si ruce predem radne neumyjete a take se to muze delat i z rtenky, take se aft muze vytvorit dusledkem libani s osobou ktera je bacilonosic(to jsou vetsinou osoby co tvrdi ze aft nikdy nemeli), dokonce i z sexualni stranky se aft muze udelat z oralniho sexu, to znamena libejte a kurte (ci lizejte ) jen sveho pritele ci pritelkyni....
Opel Astra classic 1,6 16V 74kW
Mne na to pomohol obyčajný ustny deodorant v sprayi,ono to trošku zaštípalo,ale účinok bol vždy dobrý,do pár hodín bol kľud,inak sa to zväčšovalo,už mám s tým prár rokov,našťastie pokoj,ani tie špecialne vodičky nato ktovieako nepomáhali
Bol to OPEL ASTRA G/2005,Z14XE, okolo 120 000 km,priemerná spotreba 6,74 l na 100 km
kedysi som používal Astry F sedan 1.4i (2001) a HB 1.6i(1999) obe 8V,predošlé autá taktiež z dielne GM-Daewoo,dodnes skalný a člen klubu DAEWOO/CHEVROLET,t.č.HUNYADI GETZ 1.1i/2004
kedysi som používal Astry F sedan 1.4i (2001) a HB 1.6i(1999) obe 8V,predošlé autá taktiež z dielne GM-Daewoo,dodnes skalný a člen klubu DAEWOO/CHEVROLET,t.č.HUNYADI GETZ 1.1i/2004
moje postřehy:
tvoří se mi:
- pokud mám nějaké stresy
- po žvýkačkách a některých agresivních džusech, pomernčích...
kombinace obou faktorů = u mě jistota afty
a jak se jich zbavit?
1) slivovice - volume 50 a více na tyčinku nechat hooodně dlouho přímo na aftě, udělat několikrát denně a ideálně zbytek vypít
2) propolisové kapky normálně z lékárny ta samá aplikace ale nepít
nic jiného mi nezabírá a podotýkám že jsem vyzkoušel už všechno. Pokud jím B12 vitamín tak se nová neudělá jenže po těch Béčkách se neskutečně přibírá, rychle rostou vlasy, nechty... prostě to je blbost jíst
tvoří se mi:
- pokud mám nějaké stresy
- po žvýkačkách a některých agresivních džusech, pomernčích...
kombinace obou faktorů = u mě jistota afty
a jak se jich zbavit?
1) slivovice - volume 50 a více na tyčinku nechat hooodně dlouho přímo na aftě, udělat několikrát denně a ideálně zbytek vypít
2) propolisové kapky normálně z lékárny ta samá aplikace ale nepít
nic jiného mi nezabírá a podotýkám že jsem vyzkoušel už všechno. Pokud jím B12 vitamín tak se nová neudělá jenže po těch Béčkách se neskutečně přibírá, rychle rostou vlasy, nechty... prostě to je blbost jíst
Já používám Herbadent, pokud je afta menší tak jen namočím vatovou tyčinku a přiložím a pokud už je větší tak nejdřív aftu jednou stranou tyčinky vytřu aftu do sucha , někdy až začne téct krev a pak druhou stranu namočím a přiložím a nechám chvíli přiložené toto několikrát denně. Většinou se afta ztratí celkem rychle. Když to sem tam zabrat nechce tak ještě přidám výplach pusy stopanginem a cucám nějaké pastilky proti bolení v krku ale tak že se ji snažím cucat blízko afty.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
Herbadent je super, len treba pri aplikacii prizmurit oci, lebo maju tendenciu vyskakovat z jamiek, jak to stipe