pátek 13!!!!!
pátek 13!!!!!
tak zdravím majitele našich čtyřkolových lásek,malé upozornění,máme opět pátek a třináctého,tak vážně bacha na ty ostatní kolem nás,nebo raději nevyjíždějte,znáte to,náhoda je blbec,tak at se vám všem daří přežít dnešní den bez nějaké ůjmy.pěkný den
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Njo tak ja to radsi moc neresim, pac me dneska ceka tolik veci, ze kdybych mela vnimat ze je takovejhle DEN tak bych nevylezla ani z postele....
btw.: v patek a este k tomu k Lidlovi? hruza a bes.... to vyjedou vsechny babicky a dedeckove.... ktery teda jezdej i rano v 7 precpanym metrem aby si mohli koupit rohliky pac nemuzou pockat hodinku dve nez se to uvolni ))
btw.: v patek a este k tomu k Lidlovi? hruza a bes.... to vyjedou vsechny babicky a dedeckove.... ktery teda jezdej i rano v 7 precpanym metrem aby si mohli koupit rohliky pac nemuzou pockat hodinku dve nez se to uvolni ))
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Re: pátek 13!!!!!
Zes mi to vubec pripominal, do ted jsem si to ani neuvedomoval.pepca píše: tak zdravím majitele našich čtyřkolových lásek,malé upozornění,máme opět pátek a třináctého,tak vážně bacha na ty ostatní kolem nás,nebo raději nevyjíždějte,znáte to,náhoda je blbec,tak at se vám všem daří přežít dnešní den bez nějaké ůjmy.pěkný den
Vecer se vracim z Brna, to zas bude na dalnici bordel
--- Astra G '98 1.4 16V ---
-
- Kontaktovat uživatele:
stav se...Luky píše:Zes mi to vubec pripominal, do ted jsem si to ani neuvedomoval.pepca píše: tak zdravím majitele našich čtyřkolových lásek,malé upozornění,máme opět pátek a třináctého,tak vážně bacha na ty ostatní kolem nás,nebo raději nevyjíždějte,znáte to,náhoda je blbec,tak at se vám všem daří přežít dnešní den bez nějaké ůjmy.pěkný den
Go Hard or Go home!
ASTRA SRi 2.0 16v
Zatím plných 12 bodů....
Smrt AAA!
ASTRA SRi 2.0 16v
Zatím plných 12 bodů....
Smrt AAA!
no tak už byl... manli se po ní potloukal.....Luky píše:Zes mi to vubec pripominal, do ted jsem si to ani neuvedomoval.pepca píše: tak zdravím majitele našich čtyřkolových lásek,malé upozornění,máme opět pátek a třináctého,tak vážně bacha na ty ostatní kolem nás,nebo raději nevyjíždějte,znáte to,náhoda je blbec,tak at se vám všem daří přežít dnešní den bez nějaké ůjmy.pěkný den
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Piatok 13. idem domov z prace a stavil som sa z astrou elektro instalacnom mater. vydem von z predajne a astru mi dve hov... zablokovali na centi z kazdej strany a to v priebehu 5min. ,ale ten tam hore sa nadomnou zlutoval a nastastie jeden z majitelov tam nenehal qvalt ale len rucku do polovice takze som ho odtlacil.
vŕŕŕ. + niekdo mi stip znak opel z masky.- (wauxhal) sa da obiednat u opla
vŕŕŕ. + niekdo mi stip znak opel z masky.- (wauxhal) sa da obiednat u opla
"zatáčky dole otačky hore,, ferari red 1,4 5door 16V 66 Kw 90K Twinport
-
- Kontaktovat uživatele:
No já jsem si dneska furt říkal, že musím dávat pořádnýho majzla když je ten pátek 13. Najel jsem 480Km a potkal jsem 5 bouraček takže nic moc. A těch objížděk to je děs běs
Astra G 2001 Z16XE ČERNÁ METLA
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=2440
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=2440
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele: