skoro jako OPC
skoro jako OPC
Jelikož mi nějaký zmetek ukradl znak z čelní masky a neumí ho objednat ani v Oplu, musel jsem si nějak udělat radost
Ne vážně, čekal jsem 3 měsíce a nedalo mi to, abych se o svou radost s vámi nepodělil
Ne vážně, čekal jsem 3 měsíce a nedalo mi to, abych se o svou radost s vámi nepodělil
miluju tyhle zkratky OPC, STI, S
- Reklama
Re: skoro jako OPC
a kde to má zadek? křídlo?
ale nechel bych si ho líbit....
ale nechel bych si ho líbit....
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Zadky u nás nejsou a ten nový sedan se mi nelíbí. Jezdím s tím pomalu i na hajzlík, je to hrozná návykovka. Ale na Zafirku jsem nezanevřel
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
no joooooo, pan je fajnšmekr gratuluju k novému mazlíkovi a ať Ti dělá jenom radost (o čemž vůůůůbec nepochybuju )
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
-
- Kontaktovat uživatele:
kurna to je delo krasa jak to jede?
hezký hezký i když tohle už se mi moc nelíbí já tak rok 02
Lukaspd: jede hezky, je v záběhu, takže musím opatrněji, podvozek je bezchybný.Jistý a ještě dostatečně pohodlný i s pneu 245/40 R18
Je to až příliš tiché, minulý Forester, to byl adrenalin jako prase, turbo hvízdalo, výfuk řval, těžko to popsat. Sériové STI má stovku za 5,2s, Forester udělaný na 300k byl rychlejší, odhaduju tak 4,5s. No časem se jí podíváme na zoubek
Ale jinak bezkonkurenční svezení.
Yanek: spousta fanoušků tenhle model nemůže přenést přes srdce, mě se líbí 07, ale věř, že na živo vypadá jinak, mě se líbí, že vzhled není tak agresívní jako minulá generace, ale to jen můj názor a přece každá liška chválí svůj ocas
Mám štěstí, že se mi podařilo splnit klukovský sen Jako správný Oplista jsem si ho začal v r. 2000 plnit u Kadetta GSI 16v a pak pokračoval dál.
Je to až příliš tiché, minulý Forester, to byl adrenalin jako prase, turbo hvízdalo, výfuk řval, těžko to popsat. Sériové STI má stovku za 5,2s, Forester udělaný na 300k byl rychlejší, odhaduju tak 4,5s. No časem se jí podíváme na zoubek
Ale jinak bezkonkurenční svezení.
Yanek: spousta fanoušků tenhle model nemůže přenést přes srdce, mě se líbí 07, ale věř, že na živo vypadá jinak, mě se líbí, že vzhled není tak agresívní jako minulá generace, ale to jen můj názor a přece každá liška chválí svůj ocas
Mám štěstí, že se mi podařilo splnit klukovský sen Jako správný Oplista jsem si ho začal v r. 2000 plnit u Kadetta GSI 16v a pak pokračoval dál.
nj každej má jinej vkus mě se třeba sedany nelíběj ale u sti to prostě byla klasika na tenhle model sem si prostě nezvyk tím neupírám to že to je stejně pořádná nálož
paradni letadlo, taky se tesim az za rok az dva vymenim gecko za nejaky hothatch a tohle by bylo idelani, avsak cenove mi porad stale vychazi nejlip mazda 3 mps
bývalé: Astra G Comfort 1.4 https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=25151
nyní: Corsa D Sport 1.4T https://corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9676
nyní: Astra J Cosmo 1.6T SIDI https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258
nyní: Corsa D Sport 1.4T https://corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9676
nyní: Astra J Cosmo 1.6T SIDI https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přesně, spíš to jen pokazili.YANEK píše:hezký hezký i když tohle už se mi moc nelíbí já tak rok 02
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- scarfacesk
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Splnil sis i můj sen.... rád bych, kdybys mě někdy svezl.. Fakt nádhera..
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Moc pekné a designově povedené auto at si kdo chce co chce,a ten podvozek!!!
Blahopřeju a jen tiše závidím
Blahopřeju a jen tiše závidím
Fridex: není problém, v Ostravě jsem každou chvilku, když mě budeš zadara přezouvat, nechám tě řídit
Radar: podvozek se chová neskutečně, kruháče a esíčka jsou zážitek, jen by to chtělo ještě trochu koníků, aby ochotněji házela zadkem
Radar: podvozek se chová neskutečně, kruháče a esíčka jsou zážitek, jen by to chtělo ještě trochu koníků, aby ochotněji házela zadkem