Rodice ctete - male deti a vlastni pokoj
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Rodice ctete - male deti a vlastni pokoj
Resi se tady vse tak myslim ze i toho bude zajimave nejen pro me kdyz se mi dostane nejake odpovedi. Jak uz mnozi z vas vedi narodil se nam pred 2 mesici syn a jelikoz uz mame 3,5letou slecnu ktera ma uz vlastni pokojik, uvazujeme s manzelkou nad tim jak postupem casu vyresit i pokoj pro synacka Mame 4+1 ale v tom zbyvajicim pokoji ktery by pripadal v uvahu je pracovna. Premysleli jsme ze uvolnime loznici aby deti meli par let spolecny pokoj a pak casem obetujeme pracovnu a z ni udelame pokoj klucici. Sice mame casu dost ale na netu jsem moc informaci nenasel zda je lepsi pokoj pro deti spolecny nebo by uz od malicka melo kazde dite mit pokoj svuj, podelte se o zkusenosti rodicove je nas tady dost si myslim
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rodice ctete - male deti a vlastni pokoj
sice rodic nejsom ale bol som dieta mali sme spolocnu izbu so segrou vtedy sme sa zacali nenavidiet teraz je to uz lepsie podla mna by deti mali vyrastat spolu aspon sa budu moct spolocne hrat a neako si na seba zvyknu a tym padom budu sudrznejsi a tak ale asi jediny problem bude ten vek ale zo zaciatku to bude si myslim oka sak aj ked by ste obetovali jednu izbu neskor tak budu mat uz v tom vyssom veku izby samostatne
Mno k párečku se ti nevyjádřím, umím jen kluky ale myslím si, že by neměl být společný pokoj na závadu do doby, kdy ti začne slečna chodit do školy. Pak by asi potřebovala trochu klidu....a pak začnou růžové úlety.... ...asi bych to viděl společně tak 3-4roky a pak řešit samostatné pokoje. Můj názor
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Kazdopadne Peta - syn pujde z loznice nejdrive v 1roce coz je za rok to uz Verunce bude skoro 5, asi kdybych mel 2 holky nebo 2kluky tak bych to neresil ale holka a jeste starsi by svuj pokoj podle me mela mit.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
My zastáváme názor že když jsou děcka menší (v našem případě 2 kluci) tak je lepší at mají společný pokoj a pozdeji rozdělit - nejspíš si o to řeknou sami. A vzhledem k tomu že právě stavíme RD tak to máme naplánované tak že ted budou mít jeden velký pokoj 4x9m se dvěma vchody a pokud budou chtít později každý svůj tak jim uděláme jen příčku a vzniknou dva pokojíky 4x4,5 m.
Tímto to máme ulehčeno, je mi jasné že v paneláku je to sakra problém ale pokud je to aspon trochu možné dopřál bych starším dětem samostatný pokoj.
Tímto to máme ulehčeno, je mi jasné že v paneláku je to sakra problém ale pokud je to aspon trochu možné dopřál bych starším dětem samostatný pokoj.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Hribku starsi myslis jaky vek? spolecny pokoj bych videl mozna tak do 8-9let u dcery pak osamostatnit ale asi by si sama rekla
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
tak nějak jako ty 8-10let, ale pokud budou chtít být spolu déle, nebo kratší dobu nevidím v tom problém.
Já mám děti tři kluka 11, holky 9,7. Všichni tři spí v jednom pokojíku a pořád si mají co večer vykládat. Já sám jsem vyrůstal se sourozenci sestrou a bratrem v jednom pokoji. Neuvažuji ani tom, že bych měnil byt za rodinný domek jenom kvůli tomu, aby měly děcka zvlášť pokojíky.
Zafira 2.0 Di 16V r.v. 2000, Elegance
Za měsíc mě přibude syn a jelikož mám už dceru 4,5 roků tak to řeším taky. Bohužel mám jen 3+1 a tak ložnice se stane společným pokojíkem pro oba. Štěstí je že mám vysoké stropy tak budu dělat patro přez půlku pokoje kde bude dcerka, sám pak budu mít dilema až se dostane do puberty jestli ji uvolnit ložnici a já budu spát v obyváku nebo jak to bude. Hold všechno ukáže čas, žena vyrůstala s 5 sourozenci v 2+1 takže všechno jde.
Ale co by jsme pro ty naše ratolesti neudělali že??????
Ale co by jsme pro ty naše ratolesti neudělali že??????
Jak bylo psáno, dokud si o to neřeknou sami, tak je nechat ve společném pokoji... Nicméně předem by to chtělo naplánovat jak pak případně rozdělit pokoj, nebo uvolnit další
Nevím jak Váš byt vypadá, ale pokud máte možnost pak uvolnit další pokoj, tak bych měl už teď jasno... Přeci jen udělat z jednoho většího pokoje dva menší není ideální, pokud není možnost mít v daném pokoji dva vchody s rovnoměrným osvětlením...
Nevím jak Váš byt vypadá, ale pokud máte možnost pak uvolnit další pokoj, tak bych měl už teď jasno... Přeci jen udělat z jednoho většího pokoje dva menší není ideální, pokud není možnost mít v daném pokoji dva vchody s rovnoměrným osvětlením...
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
panelákové děti dřív měli jeden pokoj a vše bylo OK. Stejně jsme na tom byli i my se ségrou. Jenže v dnešní době jsou ty par... ehm děti jiné, takže asi ti Miloshi nezbyde nic jiného než se časem uskromnit
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Jelikož víc místa nemáme,budou holky spolu. Taky jsem se se ségrou za mlada nesnášel,ale o to víc se máme tedka radši,nevím od kdy,tak nějak časem.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
- zmrzlina
- Kontaktovat uživatele:
Já mám o 6 let mladšího bráchu a pokoj jsme měli společný a bylo to v poho. Sice mě občas hodně štval - byl prostě úplně někde jinde, než jsem byla já, ale jsem ráda, že jsme měli společný pokoj - měli jsme si pořád co říct a i když jsme se místy dost porvali (opravdu hodně - párkrát se stalo, že jeden z nás skončil na pohotovosti - zpočátku sem vyhrávala a na pohotovost jezdíval on, ale jak sílil, tak už to nebyl takový med ), ale to podle mě k tomu tak trochu patří. Osobně si myslím, že dnešní "trend" rozdělovat děti do zvlášť pokojů vede tak trochu i k tomu, že jsou si sourozenci odcizenější, vyrůstají víc jako jedináčci i když je jich víc. Pokud dětem vysvětlíš, že to prostě jinak nejde, tak si to přeberou a vyrovnají se s tím, neboj
PS: A když mi bylo 16-18 a třeba někdy přišel k nám nějaký kluk, tak měl prostě brácha zákaz nás otravovat a musel se zabavit v obýváku. A když tam Pavel začal přespávat, tak to bylo tak, že si ho máma brávala spát do ložnice (táta doma nebýval). Takže i tohle se vyřešilo.
PS: A když mi bylo 16-18 a třeba někdy přišel k nám nějaký kluk, tak měl prostě brácha zákaz nás otravovat a musel se zabavit v obýváku. A když tam Pavel začal přespávat, tak to bylo tak, že si ho máma brávala spát do ložnice (táta doma nebýval). Takže i tohle se vyřešilo.
ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT
"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT
"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."
- Luboš X17DTL
Je třeba těm par... od narození vštěpovat, že budou v pokoji spolu, aby nás náhodou nechtěli vytlačit z vlastního soukromí
A kdyby náhodou nějaké místo zbylo, tak jim ho nechat
Moje dcera si už ve třech letech řekla o vlastní pokoj, že s bráchou nechce v pokoji být. a tak šla do svého na opačný konec domu. Sice jsme ji měli každou chvíli v ložnici, bo "tam něco bouchlo, já se bojím" , ale šlo to.
Zato teď je svatý pokoj. Ani nevím, kde jsou, kdy přijdou, jak přijdou.
Akorát to pořád chce nějaké peníze, haj.. jedni.
A kdyby náhodou nějaké místo zbylo, tak jim ho nechat
Moje dcera si už ve třech letech řekla o vlastní pokoj, že s bráchou nechce v pokoji být. a tak šla do svého na opačný konec domu. Sice jsme ji měli každou chvíli v ložnici, bo "tam něco bouchlo, já se bojím" , ale šlo to.
Zato teď je svatý pokoj. Ani nevím, kde jsou, kdy přijdou, jak přijdou.
Akorát to pořád chce nějaké peníze, haj.. jedni.
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
ja som mal so sestrou spolocnu izbu asi do 12 rokou.je o 4 roky mladsia.prežili sme to . to že či maju mať neskor vlastnu izbu uvidis podla toho aky budu mať vzťah.hlavne kombinacia chlapec-dievča moze robiť problemi hlavne ked uz pride na jedneho z nich puberta.
1,4 16v - x14xe - 90k - edition2000 zelená http://astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=19128