Poděkování COBEINovi za autorádio a řešení problému

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
Broky
Kontaktovat uživatele:

Poděkování COBEINovi za autorádio a řešení problému

Příspěvek od Broky » 21 zář 2006, 22:47

Uviděl jsem zde v bazaru, že Cobein prodává autorádio CAR 500, hned jsem mu psal SMSku a chtěl ho taky poslat na dobírku, ihned odpověď a perfektně jsme se domluvili že pojede za týden přes Plzeň, jelikož je z Opavy. Bylo to týden tak jsem nepočítal s tím že mi ho bude rezervovat, napsal jsem mu po pár dnech aby mi dal vědět jestli ho náhodou prodá abych s ním nepočítal a odepsal že mi to slíbil a že mi ho podrží. Domluvili jsme se kdy přijede a opravdu přijel, vše jsme vyzkoušeli a já byl spokojený...

Jenže bohužel rádio začalo blbnout a nenačítalo CDčka, napsal jsem Cobeinovi a nečekal odpověď ale mýlil jsem se. Ihned začal problém řešit, po telefonu jsme se domlouvali a nabídnul že má ve svém autě to samé co mi prodal a že za týden pojede do Plzně a že mi ho vymění. Jak řekl tak bylo a přijel včera a rádio vyměnil a to funguje skvěle...

Takže jsem nadmíru spokojený a vážím si takových lidí...

Takže ještě jednou Cobeine DÍKY
--------------------------------------------------
<a href="https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... t=0">Astra G Caravan 1.6 16V comfort</a>, <a href="https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic. ... 0">Vlastní úprava masky</a>

Reklama

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 23 zář 2006, 12:13

To by byla pěkná ostuda, aby si členové prodávali šmejdy a pak se vykašlali na případné problémy.... :wink:
Ještě že jsou mezi námi správní lidé :wink:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

kulda

Příspěvek od kulda » 23 zář 2006, 16:17

to broky: nevim, kolik ma ten cobein CD radii, ale musim rict, zr v tom mam uz celkem zmatek. Nevadi. mel jsi ho alespon ode me pozdravovat, kdyz uz na mou osobu jakkoli nereaguje :roll: :roll: :roll: :wink:
Sem fakt myslel, ze je nezvestny :lol: :lol: :lol:

to SyncMaster: to je asi jen tve zbozne prani :lol: :lol: A jak bys toho chtel docilit??? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: Jakoze vratis penize, nebo opravis na vlastni naklady, nebo prijedes osobne? :roll: :lol: :lol:
Jestli se kouknes do fora CAR 500 - nezvestne, proctes do konce nebo alespon ke konci, dej mi prosim vedet, jak by to pan SyncMaster resil.
Dekuji.
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...

Odpovědět