Chromové nápisy
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Chromové nápisy
Ahoj ,
je to už sice trochu delší dobu , ale četl jsem že spousta z Vás (nás ) sundavá z Astry chromové nápisy "ASTRA" , "1.6 16V" atd.. Když jste je sundali , nemáte je ještě ? . Nějaký dobrák mi totiž uloupnul z nápisu "1.4 16V" to "Véčko" . Chtěl bych Vás tedy poprosit , nevěnoval byste mi je někdo ? Když jste je sundali , stejně by vám byly k ničemu . Vím , je to hodně drzý , ale co kdyby se doma někomu válely . . Díky moc . P.S.: Může to být 1.4 16V , 1.6 16V , 1.8 16V ....
je to už sice trochu delší dobu , ale četl jsem že spousta z Vás (nás ) sundavá z Astry chromové nápisy "ASTRA" , "1.6 16V" atd.. Když jste je sundali , nemáte je ještě ? . Nějaký dobrák mi totiž uloupnul z nápisu "1.4 16V" to "Véčko" . Chtěl bych Vás tedy poprosit , nevěnoval byste mi je někdo ? Když jste je sundali , stejně by vám byly k ničemu . Vím , je to hodně drzý , ale co kdyby se doma někomu válely . . Díky moc . P.S.: Může to být 1.4 16V , 1.6 16V , 1.8 16V ....
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- Zdeněk Lbc
zděnek ti něco sežene z bořenejch vratHonz@ píše:Teď nevim , děláte si srandu nebo ne ? Tak válej se doma někomu nebo ne ? Vojta : jak vypadá to tvoje ?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No to asi za to bude něco chtít že , Já myslel kdyby to fakt někomu jen překáželo doma ... Co jsi to řikal ty o tom nápisu Di 16V ?Vojta píše:zděnek ti něco sežene z bořenejch vratHonz@ píše:Teď nevim , děláte si srandu nebo ne ? Tak válej se doma někomu nebo ne ? Vojta : jak vypadá to tvoje ?
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
-
- Kontaktovat uživatele:
nic neni zadarmoHonz@ píše:No to asi za to bude něco chtít že , Já myslel kdyby to fakt někomu jen překáželo doma ... Co jsi to řikal ty o tom nápisu Di 16V ?Vojta píše:zděnek ti něco sežene z bořenejch vratHonz@ píše:Teď nevim , děláte si srandu nebo ne ? Tak válej se doma někomu nebo ne ? Vojta : jak vypadá to tvoje ?
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
taky jsem to zkoušel https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=1113.... bje to v půlce někdeHonz@ píše:Hmmmm... Ale co kdybyxpolstarekx píše: nic neni zadarmo
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw