CAR 500 - nezvěstné!!
CAR 500 - nezvěstné!!
Zdravím.
Psal jsem dlouhý dopis a nějak to stávkuje. Když tak tu bude 2x něco podobného, pač to zkrátím.
Nepřišlo mi rádio od COBEINA, ikdyž tvrdil, že ho v úterý pošle. Chyba
1) pošta - courají se
2) ve mně - sem nedočkavý
3) on - vybod se na mě
Nepsal bych toto, ale nereaguje na SZ, telef., SMS...
Neznáte jej, nemáte s ním nějakou zkušenost? Já si myslím, že něco takového by se klubu dělat nemuselo
Ale jestli je vše omyl, tak se mu tímto omlouvám!!!
Doufám, že přijde volant od Vojty... čímž ho tímto zdravím. Peníze už musely přijít
Psal jsem dlouhý dopis a nějak to stávkuje. Když tak tu bude 2x něco podobného, pač to zkrátím.
1) pošta - courají se
3) on - vybod se na mě
Neznáte jej, nemáte s ním nějakou zkušenost? Já si myslím, že něco takového by se klubu dělat nemuselo
Doufám, že přijde volant od Vojty... čímž ho tímto zdravím. Peníze už musely přijít
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...
- Reklama
Re: CAR 500 - nezvěstné!!
já reaguju mě sem nepiškulda píše:Zdravím.
1) pošta - courají se
3) on - vybod se na mě
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
v uterý pošle, ve strědu ho naložej do avie, ve čtvrtek je ve městě určení a vpátek doma.... pokud ne( třeba sněhová kalamita tak a tak) tak bude v pondělí...kulda píše:Zdravím.
1) pošta - courají se
3) on - vybod se na mě
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
já reaguju mě sem nepiš [/quote]
to neznamená, že posíláš!! ....takže víkend prožijem s astrulkou bez volantu
to neznamená, že posíláš!! ....takže víkend prožijem s astrulkou bez volantu
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...
něco podobného již také znám,někdo,nebudu ho zatím jmenovat,mně již půl roku posílá zadní výškové repráčky,již je ůdajně poslal,vrátily se že moje adresa neexistuje,tak je ůdajně posílal znovu,ale pošta je někde ztratila,měl se ptát kde jsou,no a když se tu nedávno cca před měsícem,možná déle,tvrdil,že je okamžitě posílá v bublinkatý obálce,leč není ani obálka,ani repráčky,již není ani víra,že někdy dorazí,vážně by se takové jednání v takovém klubu nemělo dít,to ani nepíšu to,že SZ. nemá cenu psát,žádná reakce,jinak mám samé kladné zkušenosti,vždy když jsem něco potřeboval,došlo to dobírkou,nebo jsem po obdržení zboží poslal penízky,důvěra za důvěru,neměl bych odvahu zde někoho oblbnout,nebo napálit,to se vážně nedělá,
myslim,ze by to nemelo byt nikde.ja nastesti zatim same dobre zkusenosti.Treba jsem poslal pulku penec,po obdrzeni jsem prevodem poslal zbytek.A pohodapepca píše: něco podobného již také znám,někdo,nebudu ho zatím jmenovat,mně již půl roku posílá zadní výškové repráčky,již je ůdajně poslal,vrátily se že moje adresa neexistuje,tak je ůdajně posílal znovu,ale pošta je někde ztratila,měl se ptát kde jsou,no a když se tu nedávno cca před měsícem,možná déle,tvrdil,že je okamžitě posílá v bublinkatý obálce,leč není ani obálka,ani repráčky,již není ani víra,že někdy dorazí,vážně by se takové jednání v takovém klubu nemělo dít,to ani nepíšu to,že SZ. nemá cenu psát,žádná reakce,jinak mám samé kladné zkušenosti,vždy když jsem něco potřeboval,došlo to dobírkou,nebo jsem po obdržení zboží poslal penízky,důvěra za důvěru,neměl bych odvahu zde někoho oblbnout,nebo napálit,to se vážně nedělá,
Já psal Cobeinovi SMS hned jak se tu objevil příspěvek a chtěl ho taky poslat na dobírku, ihned opověď a perfektně jsme se domluvili že pojede za týden přes Plzeň, jelikož je z Opavy. Bylo to týden tak jsem nepočítal s tím že mi ho bude rezervovat, napsal jsem mu po pár dnech aby mi dal vědět jestli ho náhodou prodá abych s ním nepočítal a odepsal že mi to slíbil a že mi ho podrží. Domluvili jsme se že dnes přijede a opravdu přijel, vše jsme vyzkoušeli a mám rádio... Psal že má dvě takže počítám že to druhé slíbil kuldovi... Moje zkušenost je tedy Good
--------------------------------------------------
<a href="https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... t=0">Astra G Caravan 1.6 16V comfort</a>, <a href="https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic. ... 0">Vlastní úprava masky</a>
<a href="https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... t=0">Astra G Caravan 1.6 16V comfort</a>, <a href="https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic. ... 0">Vlastní úprava masky</a>
tož dobrá,je to vlastně jedno,repráčky tak i tak již nebudou,jinak aby někdo nemohl tvrdit,že ho pomlouvám,mám ty sokromé zprávy uloženy,nemažu je,jedná se o člena,který tu již ani dlouho nebyl,a sz si nevyzvedává je to M&R,no jinak to nejde,možná mají ostatní jiné zkušenostimanli2 píše:pepčo to je hezký že si nám to řek ale když nám neřekneš na koho si dát pozor tak je ten tvůj příspěvek vo hovně
No to je super!! Ale první z těch 2 si domlouval s Hansem! Ten taky že je někde blízko u něho, takže osob.předání. Je to ještě v sekci Prodám. Ale mi to teda nesedí : 2 rádia a 3 zájemci. V matice sem nikdy nevynikal, ale toto mi do kupy nejdeBroky píše:Já psal Cobeinovi SMS hned jak se tu objevil příspěvek a chtěl ho taky poslat na dobírku, ihned opověď a perfektně jsme se domluvili že pojede za týden přes Plzeň, jelikož je z Opavy. Bylo to týden tak jsem nepočítal s tím že mi ho bude rezervovat, napsal jsem mu po pár dnech aby mi dal vědět jestli ho náhodou prodá abych s ním nepočítal a odepsal že mi to slíbil a že mi ho podrží. Domluvili jsme se že dnes přijede a opravdu přijel, vše jsme vyzkoušeli a mám rádio... Psal že má dvě takže počítám že to druhé slíbil kuldovi... Moje zkušenost je tedy Good
Tak sem asi ten "křen"
Aaaaale co. S..ru na to. Rozloučil sem se s představou jen ORIGO věci a objednal JVC G322 (to G může být třeba jako Astra G ), MP3, cena 2500 aj s poštou, možnost doobjednání káblíku na ovládání přes volant - cena 1500.-
Takže suma sumárum 4000.- Je to možná dosti, ale když CDR 500 jsem viděl i za 3100.-, 2500.- atd., tak myslím že
Dovolil sem si použít foto interiéru a udělat fotomontáž, napřed pro sebe, jak to bude ladit a taky pro vás, co vy na to??
Není to níííííc-moc,ale zas tak hrozné to není, CO??? ale jak říkám, už na to ...Už chci prostě poslouchat pořádnou kalbu z céda.
To Manli: hoď to sem, pls. Máš to na mejlu. Kuji moc
A samo, že ten středový panel takový taky plánuju. No ale když se tak na to dívám, tak to nevypadá vůbec špatně
Takže suma sumárum 4000.- Je to možná dosti, ale když CDR 500 jsem viděl i za 3100.-, 2500.- atd., tak myslím že
Dovolil sem si použít foto interiéru a udělat fotomontáž, napřed pro sebe, jak to bude ladit a taky pro vás, co vy na to??
Není to níííííc-moc,ale zas tak hrozné to není, CO??? ale jak říkám, už na to ...Už chci prostě poslouchat pořádnou kalbu z céda.
To Manli: hoď to sem, pls. Máš to na mejlu. Kuji moc
A samo, že ten středový panel takový taky plánuju. No ale když se tak na to dívám, tak to nevypadá vůbec špatně