CAR 500 - nezvěstné!!

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
kulda

CAR 500 - nezvěstné!!

Příspěvek od kulda » 15 zář 2006, 00:11

Zdravím.
Psal jsem dlouhý dopis a nějak to stávkuje. Když tak tu bude 2x něco podobného, pač to zkrátím.
Nepřišlo mi rádio od COBEINA, ikdyž tvrdil, že ho v úterý pošle. Chyba
1) pošta - courají se :wink:
2) ve mně - sem nedočkavý :oops:
3) on - vybod se na mě :evil:
Nepsal bych toto, ale nereaguje na SZ, telef., SMS... :roll:
Neznáte jej, nemáte s ním nějakou zkušenost? :wink: Já si myslím, že něco takového by se klubu dělat nemuselo :?
Ale jestli je vše omyl, tak se mu tímto omlouvám!!!
Doufám, že přijde volant od Vojty... :lol: :lol: čímž ho tímto zdravím. Peníze už musely přijít :?: :wink:
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...

Reklama

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Re: CAR 500 - nezvěstné!!

Příspěvek od Vojta » 15 zář 2006, 09:17

kulda píše:Zdravím.
Psal jsem dlouhý dopis a nějak to stávkuje. Když tak tu bude 2x něco podobného, pač to zkrátím.
Neznáte jej, nemáte s ním nějakou zkušenost? :wink: Já si myslím, že něco takového by se klubu dělat nemuselo :?
Doufám, že přijde volant od Vojty... :lol: :lol: čímž ho tímto zdravím. Peníze už musely přijít :?: :wink:
já reaguju mě sem nepiš :P
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

manli2

Příspěvek od manli2 » 15 zář 2006, 11:26

kulda píše:Zdravím.
v uterý pošle, ve strědu ho naložej do avie, ve čtvrtek je ve městě určení a vpátek doma.... pokud ne( třeba sněhová kalamita tak a tak) tak bude v pondělí... :wink:
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw

kulda

Příspěvek od kulda » 15 zář 2006, 13:09

já reaguju mě sem nepiš :P[/quote]
to neznamená, že posíláš!! :lol: ....takže víkend prožijem s astrulkou bez volantu :(
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...

pepca

Příspěvek od pepca » 15 zář 2006, 19:34

:wink: něco podobného již také znám,někdo,nebudu ho zatím jmenovat,mně již půl roku posílá zadní výškové repráčky,již je ůdajně poslal,vrátily se že moje adresa neexistuje,tak je ůdajně posílal znovu,ale pošta je někde ztratila,měl se ptát kde jsou,no a když se tu nedávno cca před měsícem,možná déle,tvrdil,že je okamžitě posílá v bublinkatý obálce,leč není ani obálka,ani repráčky,již není ani víra,že někdy dorazí,vážně by se takové jednání v takovém klubu nemělo dít,to ani nepíšu to,že SZ. nemá cenu psát,žádná reakce,jinak mám samé kladné zkušenosti,vždy když jsem něco potřeboval,došlo to dobírkou,nebo jsem po obdržení zboží poslal penízky,důvěra za důvěru,neměl bych odvahu zde někoho oblbnout,nebo napálit,to se vážně nedělá, :( :cry:

TOMHAJ

Příspěvek od TOMHAJ » 15 zář 2006, 19:41

pepca píše::wink: něco podobného již také znám,někdo,nebudu ho zatím jmenovat,mně již půl roku posílá zadní výškové repráčky,již je ůdajně poslal,vrátily se že moje adresa neexistuje,tak je ůdajně posílal znovu,ale pošta je někde ztratila,měl se ptát kde jsou,no a když se tu nedávno cca před měsícem,možná déle,tvrdil,že je okamžitě posílá v bublinkatý obálce,leč není ani obálka,ani repráčky,již není ani víra,že někdy dorazí,vážně by se takové jednání v takovém klubu nemělo dít,to ani nepíšu to,že SZ. nemá cenu psát,žádná reakce,jinak mám samé kladné zkušenosti,vždy když jsem něco potřeboval,došlo to dobírkou,nebo jsem po obdržení zboží poslal penízky,důvěra za důvěru,neměl bych odvahu zde někoho oblbnout,nebo napálit,to se vážně nedělá, :( :cry:
myslim,ze by to nemelo byt nikde.ja nastesti zatim same dobre zkusenosti.Treba jsem poslal pulku penec,po obdrzeni jsem prevodem poslal zbytek.A pohoda

manli2

Příspěvek od manli2 » 15 zář 2006, 19:41

pepčo to je hezký že si nám to řek ale když nám neřekneš na koho si dát pozor tak je ten tvůj příspěvek vo hovně :wink:

Broky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Broky » 15 zář 2006, 19:51

Já psal Cobeinovi SMS hned jak se tu objevil příspěvek a chtěl ho taky poslat na dobírku, ihned opověď a perfektně jsme se domluvili že pojede za týden přes Plzeň, jelikož je z Opavy. Bylo to týden tak jsem nepočítal s tím že mi ho bude rezervovat, napsal jsem mu po pár dnech aby mi dal vědět jestli ho náhodou prodá abych s ním nepočítal a odepsal že mi to slíbil a že mi ho podrží. Domluvili jsme se že dnes přijede a opravdu přijel, vše jsme vyzkoušeli a mám rádio... Psal že má dvě takže počítám že to druhé slíbil kuldovi... Moje zkušenost je tedy Good
--------------------------------------------------
<a href="https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... t=0">Astra G Caravan 1.6 16V comfort</a>, <a href="https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic. ... 0">Vlastní úprava masky</a>

pepca

Příspěvek od pepca » 15 zář 2006, 19:58

manli2 píše:pepčo to je hezký že si nám to řek ale když nám neřekneš na koho si dát pozor tak je ten tvůj příspěvek vo hovně :wink:
:roll: :lol: :twisted: tož dobrá,je to vlastně jedno,repráčky tak i tak již nebudou,jinak aby někdo nemohl tvrdit,že ho pomlouvám,mám ty sokromé zprávy uloženy,nemažu je,jedná se o člena,který tu již ani dlouho nebyl,a sz si nevyzvedává je to M&R,no jinak to nejde,možná mají ostatní jiné zkušenosti :shock:

kulda

Příspěvek od kulda » 15 zář 2006, 20:10

Broky píše:Já psal Cobeinovi SMS hned jak se tu objevil příspěvek a chtěl ho taky poslat na dobírku, ihned opověď a perfektně jsme se domluvili že pojede za týden přes Plzeň, jelikož je z Opavy. Bylo to týden tak jsem nepočítal s tím že mi ho bude rezervovat, napsal jsem mu po pár dnech aby mi dal vědět jestli ho náhodou prodá abych s ním nepočítal a odepsal že mi to slíbil a že mi ho podrží. Domluvili jsme se že dnes přijede a opravdu přijel, vše jsme vyzkoušeli a mám rádio... Psal že má dvě takže počítám že to druhé slíbil kuldovi... Moje zkušenost je tedy Good
No to je super!! Ale první z těch 2 si domlouval s Hansem! Ten taky že je někde blízko u něho, takže osob.předání. Je to ještě v sekci Prodám. Ale mi to teda nesedí : 2 rádia a 3 zájemci. V matice sem nikdy nevynikal, ale toto mi do kupy nejde :roll: :roll:
Tak sem asi ten "křen" :lol: :lol:

manli2

Příspěvek od manli2 » 15 zář 2006, 20:13

to je jednoduchá matematika.... pokud máme na 2 věci jiný 3 vjeci zákonitě jedna věc chybí a jedna vjec přebejvá tedy 1 vjec bude bez věci :wink: :P

kulda

Příspěvek od kulda » 15 zář 2006, 20:17

manli2 píše:to je jednoduchá matematika.... pokud máme na 2 věci jiný 3 vjeci zákonitě jedna věc chybí a jedna vjec přebejvá tedy 1 vjec bude bez věci :wink: :P
:idea: Supéééér, tak nějak sem si to myslel :lol:

kulda

Příspěvek od kulda » 15 zář 2006, 20:26

Aaaaale co. S..ru na to. Rozloučil sem se s představou jen ORIGO věci a objednal JVC G322 (to G může být třeba jako Astra G :lol: ), MP3, cena 2500 aj s poštou, možnost doobjednání káblíku na ovládání přes volant - cena 1500.-
Takže suma sumárum 4000.- Je to možná dosti, ale když CDR 500 jsem viděl i za 3100.-, 2500.- atd., tak myslím že 8)
Dovolil sem si použít foto interiéru a udělat fotomontáž, napřed pro sebe, jak to bude ladit a taky pro vás, co vy na to??
Není to níííííc-moc,ale zas tak hrozné to není, CO??? ale jak říkám, už na to ...Už chci prostě poslouchat pořádnou kalbu z céda.
To Manli: hoď to sem, pls. Máš to na mejlu. Kuji moc

A samo, že ten středový panel takový taky plánuju. No ale když se tak na to dívám, tak to nevypadá vůbec špatně :shock: 8)

Obrázek

manli2

Příspěvek od manli2 » 15 zář 2006, 20:38

to je jak na psa... hodt to sem... přines, dones.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jen co pude seznam a vše okolo dám to sem :wink:

kulda

Příspěvek od kulda » 15 zář 2006, 20:41

manli2 píše:to je jak na psa... hodt to sem... přines, dones.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jen co pude seznam a vše okolo dám to sem :wink:
:oops: :oops: :wink: :) :lol: :lol:

Odpovědět