Pane Srsen, gratulujeme k narozeni dcery :)
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pane Srsen, gratulujeme k narozeni dcery :)
protoze uz toto tema zacalo u srazu v Milovicich, myslim ze tady to bude lepsi, take gratuluju, moji dceri uz budou brzy 2 mesice, cim je starsi tim vic s ni je sranda Holka je stejne lepsi nez kluk, i kdyz chlapi rikaj ze chtej kluka, na holku jsou pak vic vazany a naopak
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Zdeněk Lbc
Ešte raz vďaka všetkým za prianie, Lucka je našťastie zdravá ako ryba a sme veľmi šťastný. My sme si želali aby to bolo dievčatko a sa nám to aj splnilo. Bol som aj pri pôrode a poviem vám chlapi že to veru naše žienky nemajú ľahké. Tá bolesť musí byť neskutočná. Ale čo človek neurobí pre maličkého človiečika. Asi všetko.
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
moji uz sou 2 mesice skoro, no obcas se nevyspim, tak to dohanim v praci. Uzivej si klidu dokud to jde
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
To bylo na mě? My jsme měli cirkus do 6ti měs.! Ale fakt! Kolika, citlivka, větry...milosh píše:moji uz sou 2 mesice skoro, no obcas se nevyspim, tak to dohanim v praci. Uzivej si klidu dokud to jde
I jsme s ní svištěli asi v 6.týdnu ve 2 ráno do nem. s "naší" diagnózou AKUTNÍ břicho. (sem deformovaný-jezdím na rychlé ) a tam jsme byli k smíchu
Takže vím, co je nevyspanost. Ale opravdu, co bysme pro ty naše prďata neudělali, že?
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...
No je to naše prvé dieťa a podľa toho čo tu popisujete, tak mi veru do smiechu neni. Zatiaľ sú ešte v nemocnici, v deň prepustenia Lucka dostala novorodeneckú žltačku, tak si ich tam ešte nechali. Trošku je ohrozený aj zraz v Miloviciach, no veď uvidíme. Len aby sa uzdravila, to je to najdôležitejšie.
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
my taky mame prvni decko, doufam ze minimalne jeste 1 kus budeSršeň píše:No je to naše prvé dieťa a podľa toho čo tu popisujete, tak mi veru do smiechu neni. Zatiaľ sú ešte v nemocnici, v deň prepustenia Lucka dostala novorodeneckú žltačku, tak si ich tam ešte nechali. Trošku je ohrozený aj zraz v Miloviciach, no veď uvidíme. Len aby sa uzdravila, to je to najdôležitejšie.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jak ses mladej tak nic nevis, kluku, co vas ve skole ucej, staci si domyslet ze to bude zloutenkamanli2 píše:a mohli by jste mladším ročníkům kteří jíž nepříjdou se slovenštinou tak často do stiku vysvětlit co je to ta žltačka