TurboReg.pl ? Zla referencia!!! NEDOPORUCUJEM!!!
-
TurboReg.pl ? Zla referencia!!! NEDOPORUCUJEM!!!
Chcem upozornit na tuto PL. firmu ktora sidli nad vychodnym slovenskom asi 130km od hranicneho prechodu Dukla/Svidnik. Pre pripadnych zaujemcov ktory by si chceli dat zrepasovat stare poskodene turbo. Ci je firma dobra alebo zla posudte sami. V polovici augusta sa mi nahle odporucalo turbo do teplych krajin tak som na nete nasiel tuto firmu, a po telefon dohode na konkretny den som sa aj s kolegom vybrali k nim na navstevu. Po 230km sme k nim dorazili okolo 9h. s tym ze za 4 hod. sa mame zastavit po zrepasovane turbo. Pri preberani turba sice navysil cenu o 300,-zlot z dovodu poskodenia aj rotacnych casti [turbinka bola fakt vydreta] na cenu 900,-zlot ale zlote som nemal, tak ze mozu byt aj eura prepocital mi to na 310,-eur [to som este nevedel aky zlodejsky kurz pouzil na prepocet] nakniec sme sa dohodli na 300,-eckach. Turbo vyzeralo ako nove radost nan pozriet, a taktiez nan vyrazili datum a logo kvoli zaruke a ta bola tusim stanovena na 6 mesiacov. Po zamontovani turba do auta som sa vytesoval cca 250 km az potom v oblasti motora za urcitych otacok zacali vychadzat divne zvuky. Nepripustal som si zeby to mohlo byt turbo ved bolo akoze po repase! Kedze som bol v tom case na dovolenke mimo slovenska tak som autom jazdil trochu opatrnejsie. Po navrate som navstivil znameho mechanika a ten mi jednoznacne potvrdil ze to je turbo a ako dokaz mi zmontoval to gumene koleno co vchadza do turba a skontroloval axialnu aj vertikalnu volu. Turbo malo vertikalne aj horizontalne volu asi tak 5mm do stran. Bol to jednoznacny dokaz ze je K.O Po nasledujucom telefonate som zase prasil 480km tam a spat. Cakal som nan cca 3hod. zrobili ho bez reptania a taktiez sa ospravedlnovali , ze z casu na cas so moze nieco take prihodit. Po montazi do auta sme ho chvilku nechali bezat v klude pre istotu. Nasledovala skus jazda kde po cca 1km zacalo auto strasne dymit ako ked sa tanky sa zadymuju, taktiez vsetky auta co isli za mnou nahle zmyzli a ti co isli oproti tak vytrubovali a blikali na mna o106. Uz mi to bolo aj divne lebo trochu dymu som ocakaval ale nie tak vydatne, tak som radsej zastavil na parkovisku a skontroloval olej . Bol to sok ked cca 1,5 l oleja bolo fuc mierka na olej bola skoro sucha. Olej som mal castrol edgee 0-30 W po cca 700,-sk za liter. Auto sme na lane stiahli spat a po zmontovani plechoveho krytu turba sme aj objavily pricinu, bolo nou zle tesnenie na hriadeli turba, ked sa cezen dostaval mot olej do rozpalenej vyfukovel turbiny ktora sposobovala extremne zadymenie. Jednoznacnou diagnozou bolo zle tesnenie, takze dalsi telefonat + foto ako vyteka olej von z turba. Nasledovalo dalsie kolo kde mi vymenili kus za kus a upaloval som spat. Lenze pri mojej smole ma este to najlepie cakalo na uzemi slovenska. V ten den bola dopravnokasirovacia akcia o ktorej som vedel tak som siel podla predpisov. Cca 17km pred Presovom v Chmelovskom kopci mi volala niejaka zenscina z nejakej posty ohladom balika ale zly signal nas prerusil a nechal ma trochu zamyslenym, kde pocas jazdy dole kopcom som nejako zahadne prehliado jeden domcek aj s tabulou obec ktory si ce bol asi 400m skvor ako samotna obec. Brzdil som sice ked som bol az v obci ale to uz bolo neskoro. Nasledoval vyskok bielich vevericiek a odstavenie na krajnici. Prvotna informacia o rychlosti a vyske pokuty ma riadne pribila k zemi 600,-eur resp 18 000,-sk bolo fakt brutal chvilka nepozornosti za jeden mesacny plat! No nakoniec aj policajti su ludia tak, ze ostal priestor na dojednanie ktore ma nakoniec stalo iba 100,-eciek! A ceresnickou na zaver toho dna bolo, ze ked sme nahodili turbo motor nechcel ist na normalny vykon. Nasledovala diagnostika ktora ukazala na nedostatocny tlak turba. Nasledoval dalsi telefonat za hranice s tym nech ho donesiem spat ze mi vrati peniaze, no co uz! Takze zase nasledovala obvykla trasa uz 4x a hlavnym prekvapenim aj po predchadzajucom telefone ze som platil eurom takze ho chcem aj spat bolo to, ze ma vyplatil v zlotych cize 900,-zl lebo nema euro. Po navrate domov som zasiel do banky zmenit peniaze na eura a sokom bolo ked som dostal 205,-eur ako hodnotu za 900,-zlotych. Pravdou je ze som pocital z niejakou kurzuvou stratou ale nie z jednou tretinou [hajz.l jeden skur.eny] On si vykryl stratu a nebol vobec skodny niezto mna stalo dost! Tu je sumarizacia 4x cesta kazda po cca 50,-eur =200 mechanici cca 100,-eur lovci pokut tiez ma stali 100,-eur a nakoniec majitel a jeho kantorsky talent[kantor je v polsku zmenaren penazi] dalsich 100,- Celkove suma sumarum 500,-eciek z tym ze nemam ziadne funkcne turbo [stare rozbite ako kus mi vratil aby som sa mal na co divat! Dnes mi doslo akoze nove turbo tiez repas ale z nemecka kde je inak repasovane [znatelne lepsie ziadne vole na hriadeli, to polske stale kazde jedno malo asi tak 1mm do stran volu] Mam nan 2 rocnu zaruku a z dokladovanim plnohodnosti noveho turba! Nech tento clanok je ponaucenim pre ludi ktory chcu spekulovat z niektorymi poliakmi, ze sa to obcas nevyplaca! Tu je link na tu slavnu firmu! http://www.turboreg.pl/
Naposledy upravil(a) jerry mouse dne 20 lis 2009, 10:06, celkem upraveno 3 x.
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
- Reklama
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kto pozna fy- TurboReg.pl ? Zla referencia!!! Alebo-500,-eur
no, užil sis, tak přeju at už to jezdí.
Já jsem si s dieslem taky užil a děkuju už nikdy více. Když naftu tak jedinně do nového auta a ročně aspon 30tis km.
Já jsem si s dieslem taky užil a děkuju už nikdy více. Když naftu tak jedinně do nového auta a ročně aspon 30tis km.