Udrzovat servisku?
Udrzovat servisku?
Mam takovy dilema...
Serviska je vedena pravidelne, ale nevim jestli ma cenu vubec tu servisku jeste drzet. Vim jak se servisky v tyhle dobe kopirujou, auta staci...
Navic auto z roku 2001 neni zadnej novej model a jestli se vubec vyplati vrat prachy za to, ze me daji razitko...
Kolik si vezmou u opla za prohlidku bez toho, aby me neco opravovali ?
Nebo jak ste natom vy? Udrzujete nebo ste se na to taky vybodli?
Serviska je vedena pravidelne, ale nevim jestli ma cenu vubec tu servisku jeste drzet. Vim jak se servisky v tyhle dobe kopirujou, auta staci...
Navic auto z roku 2001 neni zadnej novej model a jestli se vubec vyplati vrat prachy za to, ze me daji razitko...
Kolik si vezmou u opla za prohlidku bez toho, aby me neco opravovali ?
Nebo jak ste natom vy? Udrzujete nebo ste se na to taky vybodli?
- Reklama
Re: Udrzovat servisku?
Vybodli..i u 3 roky staré Mazdy a 3 roky staré Oktávky II..
Co dělá serviska u 9 roků staré Astry asi nemusím dále popisovat
Co dělá serviska u 9 roků staré Astry asi nemusím dále popisovat

EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Já si tam vše zapisuju sám, aspoň mám přehled, co se na autě dělalo a kdy...
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja ji sice taky mam od Hacka ale nic tam uz psat nebudu, mam v excelu tabulku kam pisu veskera vydani a je zajima se pak podivat kolik stal provoz treba za 3 roky atd.. 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Scooob
- Kontaktovat uživatele:
Nepotřebuješ jezdit do autorizovanýho servisu, abys měl vyplněnou servisku
) Já si to nechávám klidně vyplnit od kamaráda který mi auto servisuje. Ještě si nechávám doklady o opravách a ty při prodeji všechny ukazuju. Budí to větší důvěru(a já mám lepší pocit, že tomu kupujícímu tolik nešrotuje, jestli nejsem levej) a já mám taky pořádek v tom, co jsem kdy dělal, protože si to nepamatuju.
Je ale pravda, že už se na to dneska tolik nehraje.

Zemřela - Opel Astra G Caravan 2.2DTi
Nově - Astra G Coupe 2.2 16v
www.Akumix.cz
Nově - Astra G Coupe 2.2 16v
www.Akumix.cz
Našel jsem kdysi asi před dvěma lety Astří servisku v přihrádce ve dveřích, kam se mi asi před dvěma a půl lety vylila jakási brča sladká...
Byla zlehka oplesnivělá a poslední záznam byl z roku 2002 tušim. Serviska je tudíž k ho.nu
Byla zlehka oplesnivělá a poslední záznam byl z roku 2002 tušim. Serviska je tudíž k ho.nu

Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
Tak jak psal Gallo a Milosh, veškeré věci (opravy, úpravy) si zapisuji k sobě do sešitku a mám tak přehled.
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20 
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398

https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398

Ja si to tiež píšem nech mám prehlad a viem kedy čo treba znova vymeniť.
Ale napr. na Miloshovom mieste, alebo u novšieho Gčka by som ju dal potvrdiť. Kým máš pravidelne robené prehliadky, drží ti záruka proti prehrdzaveniu.
Ale napr. na Miloshovom mieste, alebo u novšieho Gčka by som ju dal potvrdiť. Kým máš pravidelne robené prehliadky, drží ti záruka proti prehrdzaveniu.
To, že si důležité opravy/výměny člověk hlídá je snad jasné
Serviska ale sama o sobě nemá význam-pokud není potvrzována origo servisem, což se pěkně prodraží.
Pokud budu chtít, tak si servisku dopíšu kdykoli odhadem sám a jakýkoliv automechanik mi to orazítkuje za pár drobných..a když budu moc chtít, seženou se k tomu i faktury na přísl.věci..
Co se týče záruky proti prorezavění, ukažte mi jediného člověka, který toho využil a uznali mu takovou reklamaci..to je jen oblbovačka na lidi..

Serviska ale sama o sobě nemá význam-pokud není potvrzována origo servisem, což se pěkně prodraží.
Pokud budu chtít, tak si servisku dopíšu kdykoli odhadem sám a jakýkoliv automechanik mi to orazítkuje za pár drobných..a když budu moc chtít, seženou se k tomu i faktury na přísl.věci..

Co se týče záruky proti prorezavění, ukažte mi jediného člověka, který toho využil a uznali mu takovou reklamaci..to je jen oblbovačka na lidi..
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
náš bezpečák mi schodou okolností vyprávěl o výměně pátých dveří na feldě - automaticky v rámci záruky-ale tam to rezlo hned...
nevím jak je na tom opel a záruka na kastli -já servisku mám,ale první dvě prohlídky jsou nevyplněně, pak dvě nebo tři ano, pak jsem se stal majitel já a tudíž jsem nepokračoval - mě rezne zadní lem po 11 letech takže jeslti by bylo 12+serviska - kdo ví jak bych v rámci reklamace dopadl...
PS- taky si vedu deníček
nevím jak je na tom opel a záruka na kastli -já servisku mám,ale první dvě prohlídky jsou nevyplněně, pak dvě nebo tři ano, pak jsem se stal majitel já a tudíž jsem nepokračoval - mě rezne zadní lem po 11 letech takže jeslti by bylo 12+serviska - kdo ví jak bych v rámci reklamace dopadl...
PS- taky si vedu deníček
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
-
- Kontaktovat uživatele:
Mno ja jsem koupil auto bez servisky. V par autobazarech jsem videl servisky, dokonce jednu psanou jednou prupiskou a jednou rukou. A jak jiz tu bylo receno razitka a zapis vam tam za vsimne nahnape kazdy. Ja osobne si vedu tabulku, kde si pisu co za kolik a v kolika kilometrech. A mam absolutni prehled. CO se tyce uctu, tak ty nemam, vetsinu zhanim levneji, ale bez uctu.
Co se tyce te zaruky na proreziveni. Nezaplatite si ten dil postupne v tech prohlidkach ?? Ja myslim, ze u auta min 6 let stareho to uz tak vychazi.
Co se tyce te zaruky na proreziveni. Nezaplatite si ten dil postupne v tech prohlidkach ?? Ja myslim, ze u auta min 6 let stareho to uz tak vychazi.
U nás v servise to normálne funguje, ale je pravda že nerobím v opli. Neviem ako sú na tom tam...Salám píše:Co se týče záruky proti prorezavění, ukažte mi jediného člověka, který toho využil a uznali mu takovou reklamaci..to je jen oblbovačka na lidi..
- Diablo
- Kontaktovat uživatele:
Já servisku vedu i u 8 let starýho auta-aspoň má člověk jak dokázat kilometry při případným prodeji...ale větší opravy (nárazníky atd.) dávám jinam než do oplu-tak bohatej nejsem... 

Tusim ze ZdenekLbc si nechal na zaruku opravit "puchyre" na laku.Salám píše: Co se týče záruky proti prorezavění, ukažte mi jediného člověka, který toho využil a uznali mu takovou reklamaci..to je jen oblbovačka na lidi..
Kazdopadne ja jsem pro udrzovani servisky v autorizaku. Ojetinu bez kompletnich zaznamu v autorizovanym servisu bych nikdy nekoupil. V motoristicky civilizovanejch zemich je to temer samozrejmost.
-
- Kontaktovat uživatele:
Nebo by mela byt, ale bohuzel uz ani z nemecka to neni to co to byvalo. Znam uz pripady, kdy auto do nemecka bylo jen odtahnute z CZ nebo odnekud jeste vice z vychodu.