Frosty a Selča v kalendáři KLUB CARS 2010 + POKEC
Frosty a Selča v kalendáři KLUB CARS 2010 + POKEC
Vzhledem k tomu jak dopadlo hlasování k výběru fotek na klubový kalendář zde a taky vzhledem k tomu, že mezi členy vznikly pochybnosti o čestnosti hlasování pro tým "35 FROSTY A SELČA" (fotografie níže) zakládám tento hlasovací thread kde se jednoduše vyjádřete k tomu jestli se má fotografie tohoto týmu objevit na klubovém kalendáři nebo ne případně jestli jste pro ně hlasovali ve zmíněné anketě.
Pokud jste hlasovali v podezřelé anketě, pak zároveň se svým hlasem do komentářů níže přidejte nějaký text v tomto smyslu ať jde vidět že hlasovali opravdoví členové. Ve cvhíli kdy alespoň 15 členů potvrdí hlasování, není co řešit a FROSTY A SELČA na kalendáři budou, pokud se tak nestane rozhodnou zbylé hlasy...
Doufám, že se tuto patovou situaci podaří rozlousknout během víkendu ať se může kalendář dokončit. Díky všem
//edit: Jak psal Mike.S níže tak klidně všichni pište komentáře ke svému hlasování ať je transparentnější, strohému "ANO" se ale vyhněte ať je srozumitelné jestli to "ANO" padlo i v původní anketě nebo až teď...
Pokud jste hlasovali v podezřelé anketě, pak zároveň se svým hlasem do komentářů níže přidejte nějaký text v tomto smyslu ať jde vidět že hlasovali opravdoví členové. Ve cvhíli kdy alespoň 15 členů potvrdí hlasování, není co řešit a FROSTY A SELČA na kalendáři budou, pokud se tak nestane rozhodnou zbylé hlasy...
Doufám, že se tuto patovou situaci podaří rozlousknout během víkendu ať se může kalendář dokončit. Díky všem
//edit: Jak psal Mike.S níže tak klidně všichni pište komentáře ke svému hlasování ať je transparentnější, strohému "ANO" se ale vyhněte ať je srozumitelné jestli to "ANO" padlo i v původní anketě nebo až teď...
Naposledy upravil(a) eXp10it dne 06 lis 2009, 18:28, celkem upraveno 2 x.
- Reklama
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Re: Frosty a Selča v kalendáři KLUB CARS 2010 - ANO či NE?
já pro ni hlasoval a důvod jsem psal už jinde
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
za mně ne, nehlasoval jsem pro ně ani poprvé takže svůj názor ani volbu měnit nebudu, mi se to prostě nelíbí
jenom bych rád podotkl, že by nebylo od věci, kdyby každý, kdo bude hlasovat v této anketě hodil i příspěvek, jeslti je pro či nikoliv, stačí napsat ANO nebo NE, myslím si, že tohle hlasování bude průhlednější
jenom bych rád podotkl, že by nebylo od věci, kdyby každý, kdo bude hlasovat v této anketě hodil i příspěvek, jeslti je pro či nikoliv, stačí napsat ANO nebo NE, myslím si, že tohle hlasování bude průhlednější
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
-
- Kontaktovat uživatele:
nehlasoval som ani predtym je to hnus ale keby tam nedal te hnusne vysunute blatniky naraznik hnusnu farbu s hnusnymi kolami bolo by to pekne
Sám jsem jsem byl dlouho mimo a hlasování jsem neměl vůbec možnost se zůčastnit, i tak dávám ne... Jak psal Mike.S výše tak klidně všichni pište komentáře ke svému hlasování ať je transparentnější, strohému "ANO" bych se ale vyhnul ať je srozumitelné že to "ANO" padlo i v původní anketě...
hlasoval jsem že néééééé a to z důvodu - neaktivný člen tohoto fora ( přidány fotky jen do kalendáře a dále nic )....
JA halsoval taky NEEE neni to salek meho caje je to moccc
- Diablo
- Kontaktovat uživatele:
Hlasuju NE
Je to nějak podezřelý celkový výsledek a pokud ne tak pochybuju o vkusu hlasujících pro ně...
Je to nějak podezřelý celkový výsledek a pokud ne tak pochybuju o vkusu hlasujících pro ně...
tak koukám, že hlasy asi přibyly chybou PHP skriptu
Za mě NE ... fotka ke mě nepromlouvá nikterak ... zas taková kumšt úprava to není ... viděl bych tam místo toho jiné adepty
Koneckonců poslední slovo mám stejně já
Za mě NE ... fotka ke mě nepromlouvá nikterak ... zas taková kumšt úprava to není ... viděl bych tam místo toho jiné adepty
Koneckonců poslední slovo mám stejně já
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
teď jsi to rozčísl hlasování je tím pádem k ničemuGibonArt píše: . . . Koneckonců poslední slovo mám stejně já
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
to byl básnický obrat rejpl jsem si
hlasujte hlasujte sestry
hlasujte hlasujte sestry
Tak v prvním hlasování jsem jim hlas dal, důvod už jsem napsal předtím, ale zase na druhý straně pokud to bylo podvodem a nebo i z důvodů co zde uvedl Capone, tak jsem taky pro aby se tyto fotografie kalendáře nezůčastnili
Mobil : 602318645
- Jeena
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem původně nehlasoval, ale teď dávám NE - nelíbí se mi to není to Astra je to hnus...
ASTRA G Caravan 1.4 16V (X14XE) Edition 2000
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
nehlasoval jsem a ted římám NE je to HUMUS
Já myslím, že je to jednoznačné ...
radši bychom teda měli vybrat náhradu ...
radši bychom teda měli vybrat náhradu ...