Sháním program
Sháním program
Aloha
Sháním nějaký program k diagnostice na Opel.. Teď přesně nevím typ (něco jako OBD2 nebo tak něco tam bylo napsané). Pokud někdo něco máte a byli by jste ochotní se nějakým způsobem podělit tak mi dejte prosím vědět, klidně jich vyzkouším víc třeba nějaký pojede. Díky moc
Sháním nějaký program k diagnostice na Opel.. Teď přesně nevím typ (něco jako OBD2 nebo tak něco tam bylo napsané). Pokud někdo něco máte a byli by jste ochotní se nějakým způsobem podělit tak mi dejte prosím vědět, klidně jich vyzkouším víc třeba nějaký pojede. Díky moc
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
- Reklama
Re: Sháním program
ahoj,
mrkni se server www.ulozto.cz, do vyhledávače dej např. : diagnostika opel, najde ti to odkazy
typu : Diagnostika aut (sbírka PC programů-ford,opel,všeobecné,VAG-COM) nebo zadej jen výraz :opel a dostaneš více odkazů,souborů ke stažení, no uvidíš sám.
mrkni se server www.ulozto.cz, do vyhledávače dej např. : diagnostika opel, najde ti to odkazy
typu : Diagnostika aut (sbírka PC programů-ford,opel,všeobecné,VAG-COM) nebo zadej jen výraz :opel a dostaneš více odkazů,souborů ke stažení, no uvidíš sám.
Astra Caravan 1.6, 1999 , X16SZR, 75 vraníků
Je to na usb ale už něco mám jen ještě nebyl čas to vyzkoušet Zatím děkuju za pomoc
Takže malá změna není to na usb je to do comu a zkoušel jsem dva prográmky a nějak to nechce komunikovat..
Tak mi prosím poraďte jetli někdo víte co je to zač a jakej to chce program. Děkuji.
Diagnostika vypadá takhle:
Tak mi prosím poraďte jetli někdo víte co je to zač a jakej to chce program. Děkuji.
Diagnostika vypadá takhle:
Jsem tu zas.. Programů mám už docela hodně.. Děkuji.. Diagnostiku vypůjčenou taky, ale nevěřil jakej je problém sehnat notebook co má COM. Nechci ho kupovat jen pujčit sem ho chtěl a ač mám hodně známých co mají noťasy tak COM nikdo Toto není prosba o pujčení noťase
Jen se chci zeptat jestli nemáte nějakou zkušenost s přechodkou Com - USB je jich docela dost ale ne všechny prý komunikují s diagnostikama. Takže kdyby ste ji někdo měli a funguje tak prosím poraďte kterou.. Díky
Jen se chci zeptat jestli nemáte nějakou zkušenost s přechodkou Com - USB je jich docela dost ale ne všechny prý komunikují s diagnostikama. Takže kdyby ste ji někdo měli a funguje tak prosím poraďte kterou.. Díky
Korektně nefunguje asi žádná, nejvíc ti k tomu ale asi poradí PepaS, nebo MaraB. - zkus jim napsat SZ.
END
Diky.. Právě taky mám strach že nakoupím pár redukcí a nic z toho nebude..