dneska si takhle jedu ke kámošovi a když přijížnim k němu tak na přehlednym úseku cesty kde přechází asfaltka na kdysi asfaltovou dnes takovou písčitou prašnou cestu vidim při rychlosti cca 40-50km/h v dálce (cca 200 metrů) jak pán tahá asi dvouletý dítě na dětský plastový motorce, jak přijíždim tak brzdim až skoro zastavuju tak 20 metrů před nima aby stihli uhnout, pán se ohlídne po dítěti který má za sebou a když vidí že už stojim tak se rozběhne za mnou, vrazí mi břichem do zrcátka div ho neurve, šmrátá mi po klice a chce mi asi něco říct, tak v pudu sebezáchovy jedna, plnej a hrábě pryč a slyšim akorát "počkej až tě chytim ty hajzle"....tak teď by mě zajímalo jestli já sem debil že sem zastavil a v klidu je nechal uhnout nebo je debil on že si hraje s parchantem na silnici a diví se že tam jezděj auta
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
manli2 píše:a to si byl na ukrajině ne... btw já bych vylez.... a krapet bych si snim popovídal...
Ono to vzdy tak jednoduse nejde, nekteri lidi totiz prvne jednaji a pak az Te pusti ke slovu. Bohuzel vim o cem mluvim, ale nastesti je to jiz historie.
manli2 píše:a to si byl na ukrajině ne... btw já bych vylez.... a krapet bych si snim popovídal...
Ono taky zalezi jakou mel ten chlapik postavu ...
Kazdopadne v podobny situaci jsem byl taky uz nekolikrat. Nic prijemnyho. Jednou me dokonce pak resili policajti kvuli neprimerene obrane
Ono to vzdy tak jednoduse nejde, nekteri lidi totiz prvne jednaji a pak az Te pusti ke slovu. Bohuzel vim o cem mluvim, ale nastesti je to jiz historie.
no při mejch tělesnejch proporcích se většina rychle rozmluvý..... ježiš promiňte já si vás někym splet... nebo nějaký problém ? néééé...
AstraDTI píše:No tak jestli je to aktivni telesna hmota tak to uz je docela slusny
Pak se nemá divit, že mu vrže sedačka
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
No nevím já bych asi sáhl do přihrádky pro svoji osobní zbraň v klidu stáhnul okno a zeptal bych se ho zdvořile co potřebuje a jestli sebou má peníze na nové zrcátko jestli je na něm byť jen škrábanec...