Někomu tam ty 14" nevaděj ..spíše naopakZigi píše:Jo jo stradej a rychle,protoze 14" se na Astru vubec nehodi,vypada to dost ohyzdnepjotr píše:Jiný kola by to určitě chtělo, jsou tam 14ky Budu střádat...
ot o 14"kolech
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
- Reklama
Ja som kúpil astru tiež s plecháčmi a puklicami. Ale ALU kola urobia úplny iný pohľad na auto. Plecháče som nechal na zimu a kúpil nové ALU disky a nové letné pneu. Stojí to dosť prašulkou, ale stojí to zato.pjotr píše:Při pohledu na tvojí Astru uznávám, že kola dělaj auto.Sršeň píše:Noo, farba je super, takú mam aj ja A s tými elektrónmi to bude vyzerať ešte lepšie, ale určite tam daj 15" a vyššie. Nechápem prečo majú niektoré astry 14". Je to podľa roku výroby ?
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já se ze to ani trochu nesydim ... I na Octavii se dávali 14"Zigi píše:Nerikam abys machroval,ale jezdit se 14" bych se stydel,kdyz kdejaka skodovka ma alespon ty 15"!Honz@ píše:Já taky auto nemám na machrování (narozdíl od jiných) . Auto mám na ježdění .
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přečti si co píšeš ! Tam si psal "Nevim jak bys machroval"Zigi píše:Nerikam abys machroval,ale jezdit se 14" bych se stydel,kdyz kdejaka skodovka ma alespon ty 15"!Honz@ píše:Já taky auto nemám na machrování (narozdíl od jiných) . Auto mám na ježdění .
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
mě na ochcavce nevadí 14" kola... (sice hrůza na pohled)Honz@ píše: Myslim že Octavka je náhodou dobrý auto... I se 14"
Mě na ní vadí zadní okno které si jen tak ze srandy praskne, tesnění palivového čerpadla, které způsobuje houpání otáček a nejde vyměnit jinak než s celým čerpadlem, geniálně řešené víčko nádrže, kdy při -15 stupních prostě nenatankuješ, motory začínají na příliš malých výkonech na to jaký je to autobus, přístrojová deska, kde designér vycházel z hezky navrženého spínače varovných světel a kolem vytvořil nevýraznou přístrojovku...
Prostě pokud nemluvíš o nové oktavii v TDI verzi tak s tebou opravdu nemůžu souhlasit...
Astra G 1,6 16V Comfort, r.v.2001, Z16XE
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ono taky záleží jak se kdo k autu chová že joZigi píše:Puvodne se mi vzdycky Ochcavka libila,i jsem ji chtel v TDicku,ale mame doma uz 3 roky starou (puvodne novou) a je to kram!!Na Astru se vubec nechyta krom pohodli,bo je naladena moc mekce
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G