Jak jste přišli na přezdívku, kterou zde na fóru používáte ?
Jak jste přišli na přezdívku, kterou zde na fóru používáte ?
Chtěl bych zde založit téma: jak jsem přišel na svou přezdívku zde na fóru, jak sem utvořil, kde jsem vzal tuto přezdívku
Začnu tedy já, utvořena je z mého jména a z čísla které mám jako číslo štastné
Začnu tedy já, utvořena je z mého jména a z čísla které mám jako číslo štastné
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
- Reklama
Re: Jak jste přišli na svoji přezdívku zde na fóru ?
Přezdívku jsem měl už několik let před tím,než jsem přišel tady...Jednou mě nazval kámoš DJ a od té doby DJ.Radim
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak jste přišli na přezdívku, kterou zde na fóru používáte ?
Taky se přidám,Štráda už mi říkaj kamarádi i holky od mala a říkali to i tátovi,je to rodiná putovní přezdívka z našeho príjmení Štrasser
Mě se to líbí
Mě se to líbí
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Scuknutí části jména a příjmení je smršť = storm, počeštěně Stormy a tak je tomu již cca 13-14 let
Zafira Z18XE Elegance
LPG
LPG
A(první písmeno jména)Pi(první dvě písmena příjmení)K(poslední písmeno příjmení a velký je protože prostě to tak chcu ).
Na netu takto již dlooooooooouho, bohužel nejsem sám . Poznat se dá právě podle velkého K na konci. Před pár lety se však za touto přezdívkou (a i emailem) záměrně schovával jeden člověk, kterej ze mě chtěl dělat blbce. I tak jsem na přezdívku nezanevřel.
Na netu takto již dlooooooooouho, bohužel nejsem sám . Poznat se dá právě podle velkého K na konci. Před pár lety se však za touto přezdívkou (a i emailem) záměrně schovával jeden člověk, kterej ze mě chtěl dělat blbce. I tak jsem na přezdívku nezanevřel.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
No..
Salám mi kámoši říkají už od gymplu..vývoj byl asi takto: Adam -> Sadám -> Salám
Salám mi kámoši říkají už od gymplu..vývoj byl asi takto: Adam -> Sadám -> Salám
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Mikal - Kamil Jsou to přeházená písmenka, taky už to fungje dlouho, a nejsem bohužel sám.
-
- Kontaktovat uživatele:
Herry dle meho prijmeni Herot a mam to jiz od ZS.
Dobrý topic
Moje přezdívka vznikla takto Příjmení Škuta -> proto Skuti Kdy a jak už nevím, ale tuším že jsem si to nějak sám vymyslel.
Moje přezdívka vznikla takto Příjmení Škuta -> proto Skuti Kdy a jak už nevím, ale tuším že jsem si to nějak sám vymyslel.
Nemáš něco společného se Škutou,který je ředitelem Diemy ve Frýdku?Můj dobrý známý
Já jsem kdysi poslouchal nirvánu a jednou při cestě do říše jsem řídil a jeden z podřimujících kamarádů se probudil a vytáhl mi z rádia kazetu (klubové verze koncertu nirvány) a vyhodil z okna. No a hned ráno někdo z nich mě oslovil kobejn a už to tak bylo. Celkem se mi to líbí a už to používám cca 14-15 let? Jeden kamarádův otec když potká mojí ženu tak ji zdraví dobrý den paní kobejnová...
ASTRA LA VISTA
moja prezyvka lukipuki vzniklo takto: ked som bol maly tak som miloval jeden detsky serial sa to volalo od kuka do puka, zvadzala ho patrcia jariabkova, urcite ho niektory poznate...no a tam boli take dve postavicky, jeden bol kuko a druhy puko ...tak ja som spojka mojho mena luki a mena toho druheho = lukipuki ...mam to asi od 6-7 rokov
bolo:Opel Astra G Caravan 2.0DI 16V 7/1999 edition 100 499dní spokojnosti
Rendík Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique
Teraz:Volvo S80 2.5TDi
Benzín patrí do zapalovačov, nie do auta ;-) ...DIESEL POWER
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10770 - !Novinka!Kož.sedačky
Rendík Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique
Teraz:Volvo S80 2.5TDi
Benzín patrí do zapalovačov, nie do auta ;-) ...DIESEL POWER
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10770 - !Novinka!Kož.sedačky
U mně to je jednoduchý, pořád slyším Ty jsi Trdlo, ty jsi pako..... No a z toho všeho je to Trdlo ještě nejpřijatelnější, tak holt jím jsem a nemužu už nikoho překvapit.
END
Taktiež odvodenina (skratenina) priezviska.
Rosi-val Rossi. Už sa to ťahá od strednej.
Rosi-val Rossi. Už sa to ťahá od strednej.
G-čko, Z16XEP, r.2008, HB
nn žádná spojitostDj.radim píše:Nemáš něco společného se Škutou,který je ředitelem Diemy ve Frýdku?Můj dobrý známý