dominus-et-deus
dominus-et-deus
Jelikož se s tebou nejde nijak spojit, na SMS nebo SZ nereaguješ, telefon nezvedáš tak píšu sem. Před měsícem jsi mi slíbil changer a 2x jsi mě ujišťoval, že ho posíláš, ani po měsíci nic nedorazilo. Tímto tě chci požádat o vyjádření a zároveň varovat ostatní kdyby s tebou chtěli obchodovat...
PS: pokud tento účet patří tobě tak se ani nedivim
http://www.aukro.cz/show_user.php?uid=5 ... _recvd_all
PS: pokud tento účet patří tobě tak se ani nedivim
http://www.aukro.cz/show_user.php?uid=5 ... _recvd_all
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
No Vojto, maličko to přeháníš. Když si tady měl rozepři s Danem, tak jsem se tě zastal. A když založil nový topic, kde začal rozebírat tebe, tak si se mohl posrat a odstřihl si ho. Te´d děláš defacto to samé. Kurva je jenom moje věc, jestli něco pošlu nebo nepošlu. Takže buď tak laskavý a neřeš mě tady veřejně.
2.0 16V
když je to teda nenom tvoje věc tak to promiň já myslel že když něco slíbíš tak je normální to dodržet a ne se ještě urážet když tě na to upozornim, neřešil bych to veřejně kdybys byl schopněj odpovědět na SMS, SZ nebo kdybys zvládnul zvednout telefondominus-et-deus píše:No Vojto, maličko to přeháníš. Když si tady měl rozepři s Danem, tak jsem se tě zastal. A když založil nový topic, kde začal rozebírat tebe, tak si se mohl posrat a odstřihl si ho. Te´d děláš defacto to samé. Kurva je jenom moje věc, jestli něco pošlu nebo nepošlu. Takže buď tak laskavý a neřeš mě tady veřejně.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Nechci se tu někoho zastávat, aby se pak neříkalo, že se tu zastávám kohokoliv, tak prosím neberte to osobně, to co sem napíši....
Na jednu stranu má Vojta pravdu, že když někdo něco slíbí, tak by to měl dodržet, nebo případně kontaktovat o změnách ( pokud dotyčný/ná aspoň trochu zná základní pravidla slušného chování a je aspoň trochu inteligentní.... ale snad nikdo ve fóru není na tom tak špatně ).
Na druhou stranu se zastávám názoru, že Vojta to trochu přehnal s http://www.aukro.cz/show_user.php?uid=5 ... _recvd_all . Nemůžeme vědět, jestli je ten účet opravdu jeho, nebo ne, takže si myslím, že to bylo zbytečné a trochu přehnané sem dávat tu internetovou stránku.
Na jednu stranu má Vojta pravdu, že když někdo něco slíbí, tak by to měl dodržet, nebo případně kontaktovat o změnách ( pokud dotyčný/ná aspoň trochu zná základní pravidla slušného chování a je aspoň trochu inteligentní.... ale snad nikdo ve fóru není na tom tak špatně ).
Na druhou stranu se zastávám názoru, že Vojta to trochu přehnal s http://www.aukro.cz/show_user.php?uid=5 ... _recvd_all . Nemůžeme vědět, jestli je ten účet opravdu jeho, nebo ne, takže si myslím, že to bylo zbytečné a trochu přehnané sem dávat tu internetovou stránku.
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
No kdyby si tam nedal ten smajlík, tak bych na to možná reagoval jinakmanli2 píše:njn jen jsem si po odeslání uvědomil že by tě to mohlo naštvat... ale koukám že to bereš s humorem tak zas tak strašne nejsi
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
-
- Kontaktovat uživatele: