Typový list k tažnému zařízení
Typový list k tažnému zařízení
Mohl by mi prosím někdo, kdo má origo tažné zařízení naskenovat a poslat mailem typový list?? (nejlépe na kombi a s bajonetem, ale nepohrdnu jakýmkoliv. Na PC se dá upravit cokoliv ) Mám totiž origo TZ bez typového listu a bez něj ho nemohu (dle pána na DI) zapsat do TP. A technická se blíží
- Reklama
Re: Typový list k tažnému zařízení
Děkuji všem co mi poslali svoje typové listy. Nakonec jsem je ani nepotřeboval a tažné mám již zapsané v TP. Uredníci na DI by se měli domluvit co vůbec chtějí. Jeden mi totiž tvrdil že bez Typového listu to nejde vůbec přihlásit. No a jelikož mi prošla technická, tak jsem jel na novou i s nezapsaným tažným zařízením. Technickou jsem dostal sice jen na měsíc (kvůli tomu tažnému), dostal jsem protokol že je na autě montováno tažné a že je v pořádku. S tím protokolem jsem zašel opět na DI a bylo to. Ted už jen zajít znovu na Technickou s novým techničákem a je to
- pankid
- Kontaktovat uživatele:
Pokud někdo potřebujete tažné na Vaše Astry i jiné Opely, všechny karosářské varianty, tak umím úplně nové, odnimatelné (na dva šrouby) - nemusíte sundavat bez přívěsu,včetně elektriky za 2.500,- 2.800,- i s potvrzeným typovým listem pro členy fóra. Stačí jen namontovat a přihlášení je jen formalita za 50,-
www.LPG-OBCHOD.cz
Přestavby na plyn LPG s nádrží místo rezervy, homologací a zápisem do TP.
Zdarma ochrana ventilů originál www.FLASHLUBE.cz
1Km na benzín = 2.70 Kč nebo 1Km na plyn LPG = 1.30Kč. Úspora na 1Km = 1,40 Kč !
Litr plynu LPG 14 Kč - Litr benzínu 34 Kč (7/2018)
Přestavby na plyn LPG s nádrží místo rezervy, homologací a zápisem do TP.
Zdarma ochrana ventilů originál www.FLASHLUBE.cz
1Km na benzín = 2.70 Kč nebo 1Km na plyn LPG = 1.30Kč. Úspora na 1Km = 1,40 Kč !
Litr plynu LPG 14 Kč - Litr benzínu 34 Kč (7/2018)
zdarec,
hledám typové list k tažnému autohak.
mám tažné a TK se blíží
Zafira r.v. 2003
Pokud by někdo měl...
díky moc
hledám typové list k tažnému autohak.
mám tažné a TK se blíží
Zafira r.v. 2003
Pokud by někdo měl...
díky moc