krytka tažného oka na coupe nárazník
krytka tažného oka na coupe nárazník
Chtěl bych se zde informovat, jestli by byl zájem o krytky na přední coupe nárazník. Mám možnost nechat udělat kopii této krytky a vlastně cokoliv co je z plastu, a nejen plastových věcí do aut.
- Reklama
Re: krytka tažného oka na coupe nárazník
kopii origo predniho narazníku OPC z plastu? Třeba?
Teď jsi mě zaskočil, tak velký věci nevím . Celá věc se má tak, že jeden známej dělá věci z plastu a ta krytka je vcelku přijatelně malá na jeho formy, takže u té by nebyl problém s výrobou, ohledně toho nárazníku se zeptám v týdnu jak se s ním uvidím.
Zájem bude na 100%, co se týká krytek do coupé nárazníků A pokud bude přijatelná cena, tak vezmu jednu jako náhradní, jelikož na původním nárazníku mě ji kdysi někdo vzal
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
potřeboval bych nějakou pěknou zástavbu do kufru z plastu-laminátu na subwofer zesilovač atd myslíš že by ses s tim nějak popral? něco jako tohle ale do coupéčka?
patrick: já myslím, že by to pro něj byla hračka a zábava, celej život totiž dělá s plastem a teď na "starý kolena" to dělá pro radost při práci
tak to je super, já se o to pokoušel z laminátu a dopadlo to fakt šíleně a jak se to tak pohybuje cenově? nalakování bych si zařidil sám.
Tak cena je vždy závislá od toho co dělá, přímo na tohle co bys chtěl se musím zeptat jestli by se s tím chtěl dělat a pokud ano, tak bych zjistil cenu. Co dělal mě, tak vyšlo cenově hodně dobře, oproti tomu kdybych to měl kupovat
tak když s nim budeš mluvit tak se ho prosim zeptej a dej mi vědět, chtěl bych to trochu jednoduší než jak na tý fotce ale takhle narychlo jsem jinou nesehnal
Dnes jsem s ním mluvil a říkal, že vyrobit nárazník z plastu není problém, jen by to chtělo udělat víc kusů. Nejpracnější a nejnákladnější bude forma.Jocker píše:kopii origo predniho narazníku OPC z plastu? Třeba?
Tak řekněme že by byl origo opc a sehnalo by se 10 lidi co by chtělo plastove kopie,zeptej se na cenu?
ja bych taky jeden naraznik OPC bral - na HTB, ale zavisi to na cene... ten muj je tuklej a odrenej...
novýho zatím nic, příští týden se s ním mám sejít a zkusím z něj dostat cenu za ten plastový OPC přední nárazník (pro kopii bych potřeboval někoho s OPC nárazníkem)
Zeptám se zde rovnou, kolik by mohl mít tak hodnotu v replice ten OPC nárazník z plastu? Ať vím na jakou cenu ho stlačit.
Zeptám se zde rovnou, kolik by mohl mít tak hodnotu v replice ten OPC nárazník z plastu? Ať vím na jakou cenu ho stlačit.
podle ceny bych jeden asi bral...