podsvícení
podsvícení
zdravim všechny.Už jste někdo přemýšlel o změně barvy podsvícení palubní desky.třeba na modrou.máte někdo stím skušenost.chci se do toho pustit ale nevím?
- Reklama
podsvícení
konkrétně podsvícení butíků a knoflíků u topení.jde mi o to když dám jinou barvu žárovek,tak aby to mělo vůbec výslednej efekt.skoušel jsem to jednou u jiného auta a tam byla dána barva podsvícení fólijí která nešla vůbec vytrhnout ven.tak jak.
podsvícení
tak t o je bomba,přesně takhle jsem si to přestavoval.
mám pár otázek: 1)co si použil za svetelný zdroj
2)dělaj to někde
3)jak změním barvu displeje
mám pár otázek: 1)co si použil za svetelný zdroj
2)dělaj to někde
3)jak změním barvu displeje
podsvícení
tak ktěm letkám,asi myslím špatnou věc ale myslíš tím led dioda.pokud ano tak by se musel všude dát odpor
Re: podsvícení
nic takovýho jako led dioda neni... prostě L E D.... ano musej se použít v sérii zapojený odpor http://www.flajzar.cz/obrazky_zbozi/obr ... =LG05D.jpgfranta0 píše:tak ktěm letkám,asi myslím špatnou věc ale myslíš tím led dioda.pokud ano tak by se musel všude dát odpor
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
podsvícení
nemáš ńáke foto jak vypada
podsvícení
sory,přehlídnul jsem odkaz.mrknu na to a hned jsem spátky
podsvícení
tak tohle jsem měl na mysli,ale jak přiděláš ten odpor do tý patice na žárovku
Re: podsvícení
ano.. LED... (Light Emitting Diode) proto sem psal že led dioda nenifranta0 píše:tak tohle jsem měl na mysli,ale jak přiděláš ten odpor do tý patice na žárovku
jak přiděláš odpor ? napájíš na nožičku ledky nožičku odporu, druho nožičku odporu a ledky dáš do patice
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
podsvícení
dej me tomu ale zhlediska velikosti.ten odpor má taky ńákou svojí velikost a pokud to tedy tam tak udělám jak říkáš tak ta ledka bude dost vystrčená s patice ven a to by někde mohlo překážet nebo se mýlim
podsvícení
já se polepším