Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
mirda2908
Kontaktovat uživatele:

Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračo

Příspěvek od mirda2908 » 01 lis 2012, 17:05

Ja dnes mel pernej den.V praci me vsichni nasirali a pak sem jel se sprinterem do kryry a mezi plasy a kralovice asi 200 predemnou pani v bilem asi citronku bum do stromu a pani pak vyletela a rovno se posadila do pangejtu.Jasne ze sem hned zastavil zamkl auto a volala se sanitka.Ta prisla az za 10minut a vklidu bez majaku a pani zatim padla do bezvedomi.Otekla hlava ale nekrvacela.Dvere s auta zapychle 3m od auta,predni kapota nevim kde byla,baterka pod autem a na ceste nakup s kramu same salamy,tak sem ji s jednou pani zakryl aspon dekou.No neprijemny pohled nato byl.Nevim ale jak to sni dopadlo tak sem jel dal.Bylo tam hodne ridicu stejne se nedalo moc toho delat akorat hlidat dychani a bouhezl stejne byla v bezvedomi a v pangejtudo tvaru V :(
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013

Reklama

kubeSRi

Příspěvek od kubeSRi » 01 lis 2012, 18:47

:( fujky jsi dobry zes neco delal,to nebyla privazana ze vyletela? :shock: i kdyz obcas i tak clovek vyleti,nekdy lepsi nez zustat v aute ale jak kdy no...
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...

mirda2908
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirda2908 » 01 lis 2012, 19:18

moc sem ji nepomohl jenom zakryl dekou a koukal jestli dycha ale pani dychala rychle,myslim ale ze nebyla pripoutana ale kdyz se ji narazem utrhly dvere takze pas ji moc nepomohl
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]

Marťasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marťasek » 01 lis 2012, 19:24

to byla v šoku.. Nezávidím ti tvou situaci - vím o čem mluvím, já byl svědkem dokonce 2 dost drsných smrťáků - fuj budu to mít před očima do smrti. Lidi jsou holt blázni a neuvažujou jak to může vše dopadnout. Proto já jezdím pod heslem POZDĚ ALE PŘECE. jak říká kolega: /pak ve škarpě je času dost...
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504

mirda2908
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirda2908 » 01 lis 2012, 19:27

martasku pani nedokazala nic jenom mrknout ocima a pak bezvedomi,zornicky mela jako tecka od tenkeho fixu

kubeSRi

Příspěvek od kubeSRi » 01 lis 2012, 21:41

jo to se nedá smazat :x vnitřní zranění kdo ví co ještě práskne v hlavě,pak že ženské jezdí bezpečně ale tak těžko odsuzovat a i když člověk jezdí bezpečně tak se může vykotit dyt' naše silnice stojí za *** kolikrát se mě stalo i při plazení jsem cítil jak mě silnice tahne kam nechci..................mě třeba vadí zprávy kde je fotka auta ve stromu a hned diskuze typu: ženská..nebo mladý spratek a přitom toho mladase mohl vytlačit nadčlověk v bé em vé
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...

Mirdas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirdas » 01 lis 2012, 21:48

kubeSRi píše:kolikrát se mě stalo i při plazení jsem cítil jak mě silnice tahne kam nechci
tak to nemusí být silnicí, ale geometrií 8)
Born From Jets

funzoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od funzoo » 02 lis 2012, 01:28

kubes.. diskuze raději nečtu bo tam povětšinou jsou jen hovadiny. které jsou smyšlené zainteresovanými lidmi... to samé jak jsem jel se solem, nedal mi přednost střelec v červené felicii a tak jsem dupnul na brzdy a kamion za mnou to do mě napálil, protože si myslel že jen dobržduji a jak zjistil že brzdím ostře, tak už to neubrzdil... by ste nevěřili kolik projelo osobáků kde z okénka na nás pořvávalo že sme čů..., že neumíme jezdit a podobně, přitom kdybych to do té papírové felicie napálil v 90, nvm jak by to dopadlo.

nebo třeba onehdá spolupracovník - jel po přehledném úseku a z lesní cesty mu vyjelo nějaké auto s 5-ti lidmi přímo pod něj ( a to prý se ještě rozmýšlel, a nakonec mu tam vjel) dupnul na brzdy, viděl že to nemá absolutně šanci ubrzdit(navíc to bylo před zatáčkou, kde se nedá předjíždět), tak to vzal do protisměru, kde nic nejelo aby se mu vyhnul, ale cca při 80-ti se mu rozhoupal tím manévrem návěs, zkroutilo ho to do "jedničky" a takhle zkončil v příkopě... ve výsledku návěs i tahač na odpis, ale zato vklídečku a pohodičce si těch 5 lidí odjelo a ani nezastavilo zda se mu nic nestalo.. naštěstí tam byli dva svědci, kteří policajtům dosvětčili že to opravdu bylo takhle a tak dostal jen symbolickou nějakou pokutu (asi za to, že zachránil ty lidi v tom osobáku)... no a když by se tohleto dostalo na net, tak by za všechno mohl kamioňák, a poč? už jen z pryncipu že je to kamioňák.... a marťásek by určitě mohl vyrávět tež...

maccek

Příspěvek od maccek » 02 lis 2012, 16:07

Tak dnes me ma kráska opet po dlouhé dobe nechala jit pěšky.. :-( Nastartoval jsem,ujel par km,chcípl auto a uz jsem nenastartoval. Starter dostartoval.. Vypálené uhlíly a jeste neco..oprava i s praci 2500 :-(

Jeste mi nabízí nový no name za 4000.. Asi si Necham opravit ten muj..

kubeSRi

Příspěvek od kubeSRi » 02 lis 2012, 18:31

funzoo píše:kubes.. diskuze raději nečtu bo tam povětšinou jsou jen hovadiny. které jsou smyšlené zainteresovanými lidmi... to samé jak jsem jel se solem, nedal mi přednost střelec v červené felicii a tak jsem dupnul na brzdy a kamion za mnou to do mě napálil, protože si myslel že jen dobržduji a jak zjistil že brzdím ostře, tak už to neubrzdil... by ste nevěřili kolik projelo osobáků kde z okénka na nás pořvávalo že sme čů..., že neumíme jezdit a podobně, přitom kdybych to do té papírové felicie napálil v 90, nvm jak by to dopadlo.

nebo třeba onehdá spolupracovník - jel po přehledném úseku a z lesní cesty mu vyjelo nějaké auto s 5-ti lidmi přímo pod něj ( a to prý se ještě rozmýšlel, a nakonec mu tam vjel) dupnul na brzdy, viděl že to nemá absolutně šanci ubrzdit(navíc to bylo před zatáčkou, kde se nedá předjíždět), tak to vzal do protisměru, kde nic nejelo aby se mu vyhnul, ale cca při 80-ti se mu rozhoupal tím manévrem návěs, zkroutilo ho to do "jedničky" a takhle zkončil v příkopě... ve výsledku návěs i tahač na odpis, ale zato vklídečku a pohodičce si těch 5 lidí odjelo a ani nezastavilo zda se mu nic nestalo.. naštěstí tam byli dva svědci, kteří policajtům dosvětčili že to opravdu bylo takhle a tak dostal jen symbolickou nějakou pokutu (asi za to, že zachránil ty lidi v tom osobáku)... no a když by se tohleto dostalo na net, tak by za všechno mohl kamioňák, a poč? už jen z pryncipu že je to kamioňák.... a marťásek by určitě mohl vyrávět tež...

tak tak dělat dobré skutky se v této společnosti nevyplatí....akorát ted' jsem četl dobrý článek a tam byla diskuse oprávněná
tady to dopadlo jak mělo !
http://www.novinky.cz/krimi/283523-mlad ... -auta.html

Pjasatoo

Příspěvek od Pjasatoo » 03 lis 2012, 11:22

Tak a takových lidí je prostě všude hodně, nikdy se nepoučí a ještě takový mladý život ztratí, jen vlastní blbostí !!! To ještě dokonce 2x ta samá chyba, ale paní Zubatá si už na něj počkala a vzala si ho, protože se nepoučil ze své chyby... Nechápu jak někdo může takto fakt zbytečně riskovat, a přitom zase je to 18-letý mladík, opět se zase ministerstvo bude zabývat tím, že by nakonec řidičák neměli dostat lidi od 18-ti, ale spíše ve 20-ti, já bych to doporučoval taky.

To už je jedno...co se nám stalo dneska, kurde jedeme do Karviné přes Dětmarovice s přítelkyní, a když už jsem dojeli k ČSAD na křižovatku, tak mě tam jeden blbec málem napálil, vyjížděl jsem na zelenou a samozřejmě protijedoucí auta taky, ale jeden mlaďásek se asi nemohl dočkat a tak mě fiknul ještě předtím než jsem projel, rozjel jsem se a těsně předtím než jsem ho minul tak se debil rozjel doleva a já musel dupnout na brzu jen abych do něj nenarazil......

Chápete ty debily co dělají ??? Já bych jim kurde za to tak vrážel do držky a na místě sebral řidičák !!!

Tohle mě tak dokáže ale nasrat až to není možné !!!
Teď máme Z18xe Mazlík

manli2

Příspěvek od manli2 » 03 lis 2012, 11:25

se nesmíš divit když jezdíš klobouka že někdo nechce čekat až milostivě opustíš křižovatku :D
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw

Pjasatoo

Příspěvek od Pjasatoo » 03 lis 2012, 11:34

Manli nerypej do mě :) Neříkám že jezdím jak důchodce ;)
Teď máme Z18xe Mazlík

manli2

Příspěvek od manli2 » 03 lis 2012, 12:01

prosimtě... se tady tak furt prezentuješ :D jednou ti vadí že te všichni předjíždí... pak by si chtěl aby všechny auta měli jen 50kW... pak smrt ve vočích když tě někdo vyprasí... :D

je pravda že v každym druhym příspěvkut bys někomu rozbíjel hubu...
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw

funzoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od funzoo » 03 lis 2012, 12:41

manli: nejezdíš náhodou nějaké expresní rozvozy s dodávkou,? bych soudil podle tvých názorů na dění na silnici...jen otázka, nehledej v tom vědu.

Odpovědět