Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Kabrioletak tak pokud budes mit nekdy cestu do havirovat tak pisni a muzem s nekde sejit i se samothem ??
- Reklama
- kabrioletak
Tak můžem,kdykoliv přes výkend,třeba i dnes
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
co jsi hledal v těchto končinách (dírách)M.erik píše:... Jaroměřice nad Rokytnou Mor. Budějovice a zpět ...
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Vezl jsem maminu pro kola na Astru. Zabloudil jsem jen jednou.
Tak v pátek jsem zřejmě tu samou Astru (světle zelená metalíza, stříbrná klubová nálepka vzadu vlevo a minimálně 1 kolo nebo obě na levé straně bez poklic) viděl parkovat v Zábřehu na Pískových dolech na Jandově ul u křižovatky se Zimmlerovou. Značka nakonec není 5T - minule jsem se na tu značku díval v zrcátku a už dost daleko a tentokrát jestli jsem se nepřehlédl tam bylo 2T9 a byl to benzín jenže zaboha si nemůžu uvědomit jestli 1,6 nebo 1,4. Neměl jsem čas ani zastavit protože jsem dost spěchal.Zralok píše:Včera 15:30 v Ostravě před Svinovskými mosty ve směru na Porubu jsem předjížděl Astru hatchback, světle zelená metalíza s klubovou nálepkou. Motor nevím a značku snad na začátku 5T ale nevím to jistě a byl na plecháčích a tuším bez poklic. Když jsem tu Astru předjížděl tak jsem na její úrovni vyrovnal rychlost a řidiči pokynul - díval se na mne a pak jsem se zařadil před něj aby viděl že jsem taky z klubu. On pak odbočil k Shellce nebo k Tescu a já odbočoval až na Třebovice.
No a dnes jedu do Opavy a stojím na Těšínské na semaforu u Tesca a od Tesca jel stříbrný hatchback s klubovou nálepkou. Na dalších světlech jsem ji dojel jen byla mezi námi Fabia která za chvíli odbočila tak jsem se za Astru zavěsil a výsledek - už znám dalšího člena osobně - VencaG
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
Tak jsme se aspoň poznali a trošičku pokecali
citace smazána, Mike.S
citace smazána, Mike.S
Zdarec, pochlubte se, kdo rozdaval v sobotu v garazi v IKEA na cernym moste letacky? Kdybych vedel, ze tam nekterej budete, tak to auto umyju, abych nedelal ostudu, ale nejak jsem to nestihal a auto bylo od tech nasich stromu pred barakem jak kdyz vyjede z kurniku Ale letacek potesil
Astra Caravan 1.7TD X17DTL, r.v.99
tak si to jdu takle po par pivech po proseku v praze, no a najednou vidim klubovou nalepku na modry 3dv astre, znacka 4T4, vic si nepamatuju zajimavy ze na silnici nikoho s nalepkou nepotkam, ale cestou z hospody zaparkovany u chodniku jeste s "Teckem" jo, to nechapu
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
-
- Kontaktovat uživatele:
To byl nejspíš Alpin... a s ním ještě další dvě géčka, Já a Schumak...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Já nevím sakra. Kdo to asi byl?Janson píše:Zdarec, pochlubte se, kdo rozdaval v sobotu v garazi v IKEA na cernym moste letacky? Kdybych vedel, ze tam nekterej budete, tak to auto umyju, abych nedelal ostudu, ale nejak jsem to nestihal a auto bylo od tech nasich stromu pred barakem jak kdyz vyjede z kurniku Ale letacek potesil
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
dnes stříbrný hatchback s klubovou nalépkou kolem 9.30hod u magistrátu v Havířově kdo to?????
-
- Kontaktovat uživatele:
kto bol vcera na INCHEBE na otvoreni Tuning sezony v BA. 2 strieborne astry 3dv.
[quote="lenka.m"]dnes stříbrný hatchback s klubovou nalépkou kolem 9.30hod u magistrátu v Havířově kdo to?????
Ze bych to byl ja:D:D jeto mozne tou dobou jsme tam projizdel smer elan
APiK píše:Já nevím sakra. Kdo to asi byl?Janson píše:Zdarec, pochlubte se, kdo rozdaval v sobotu v garazi v IKEA na cernym moste letacky? Kdybych vedel, ze tam nekterej budete, tak to auto umyju, abych nedelal ostudu, ale nejak jsem to nestihal a auto bylo od tech nasich stromu pred barakem jak kdyz vyjede z kurniku Ale letacek potesil
Njn, to sis musel rikat: "Ty vole, takova zapraskana astra, at prijde k nam na forum, at vidi, jak vypada astra krasne, kdyz se umyje!", co? Tak listecek jsem na zivo videl, tak uz si konecne muzu poridit klubovou nalepku...
Astra Caravan 1.7TD X17DTL, r.v.99
bylo to od Elanu dolu smer rondel a stali jsem za sebou?????a pak me staveli u kostela PČrtwetty2 píše:lenka.m píše:dnes stříbrný hatchback s klubovou nalépkou kolem 9.30hod u magistrátu v Havířově kdo to?????