Příspěvek
od Mojmec11 » 24 črc 2012, 21:54
milosh píše:Tak 1.4 s automatem asi nebude moc velkej kamos ale my mame 1.6 a jezdi v pohode a i tak radi, samozrejme pokud nekdo toci do 6t jako u hondy a pak prerazuje spokojeny nebude

Prostě já bych někdy rád automat(třeba kdy bolej nohy nebo rameno a musím jezdit po městě) a pak někde mimo obec nebo v zimě,bych byl velice rád,když by to neřadilo ve chvíli kdy se to vůbec nehodí.Prostě my co máme plyn a manuál tak kolikrát dáme pětku a jedeme furt a jen přidám nebo uberu plyn.Ale automat ten by furt řadil.Chtěl bych automat s možností ho vypnout,aby to třeba hlídalo jen nějaké maximální a minimální otáčky (co já vím třeba rozmezí 2000-4000ot/min.)Pro motor nic nenormálního a třeba v zimě bych věděl,že třeba ted,když se budu škrábat do kopce mi to nepřeřadí a někde se nezahrabu.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol: