Jocker píše:No jak jsem si projížděl Svanterovy příspěvky tady na foru tak se mu na astre sralo co mohlo, takže už trochu chápu ten odpor o astře....
Astra má životnost 100000Km pak jde sr@t
Kdyby to tak bylo tak na foru je tak 10% lidí:D:D
Bohužel jsme Češi tak do aut sereme neskutečné prachy za opravy , na každého jednou dojde a mě ten sku..... Opel přišel taky na pěknou sumičku za opravy a nekřesťanské peníze za ND
Kolik zvás tady řeší kondenzátor klimatizace , špatné studené starty , výměnu EGR ventilu , špatný krokový motorek ??? A po jakém ujetí Km se to začíná projevovat ???
svantner3 píše:Astra má životnost 100000Km pak jde sr@t
Kdyby to tak bylo tak na foru je tak 10% lidí:D:D
Bohužel jsme Češi tak do aut sereme neskutečné prachy za opravy , na každého jednou dojde a mě ten sku..... Opel přišel taky na pěknou sumičku za opravy a nekřesťanské peníze za ND
Jedna vec je kúpiť si kvalitne ojazdené auto a druhá vec je kúpiť si šrot ako v tvojom prípade Ty.A ND?ND kupujem za rozumné peniaze.Proste sa Ti Opel nevydaril ale to ešte neznamená, že všetky sú rovnaké.A keď bude mať Fabka 10rokov a rovnaké km ako tvoja Astra tak sa Ti bude sypať rovnako ak sa toho veku vobec dožije.
svantner3 píše:Hoši zdař bůh , konečně jsem se zbavil Astry , teď mi pane říka nová Škoda Fabia II , 1.2 HTP .
Hoši, vždyť on se s námi přišel jen slušně rozloučit. Kolik z nás to tady při prodeji Astry udělalo?
Jinak důležitý jsou PRIORITY a ty má každej (naštěstí) jinak.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka