Proč máš zrovna astru?
- Luboš X17DTL
Re: Proč máš zrovna astru?
Měl jsem Astru F, mám Astru G a jezdím Fabií. Za mně vede Fabie svou dokonalou a lehkou ovladatelností, spotřebou. Astra G byl pro mně krok zpět z eFka. Pohodlí a komfort na dlouhých trasách byl a pouze je jen v eFku. Každý ale mluví za sebe. Každý chválí jen to, co má.
Neberu to, že je fabie hnusná, to je. Nelíbila se mi už, když ji Gerhard slavnostně vytáhl v Boleslavi na plac a nelíbí se mi ani dnes. Ale servis je velice příjemný na kapsu, na rozdíl od Astry.
Pokud se někomu líbí kosmická loď, tak se mu líbí i Géčko, na eFko ale nebude mít svým interierem nikdy.
Už mi není dvacet a mám v životě jinačí hodnoty, než to čím jezdím. Od jisté doby je pro mně auto pouze přibližovadlo odněkud někam. Proto jsem taky skončil u mračítek a zadního křídla spolu s pěknějšími koly. Dál už se jen starám o to, abych vždycky dojel bezpečně tam, kam potřebuju a pokud možno za rozumné peníze.
Nakoknec, pokud bych si někdy fabii měl koupit, tak to ani omylem. To jen aby zase někdo neměl kecy, jak je skvělá.
Na světě je milion hezčích aut, ale fabii ne.
Stejně už se těším, až si mladí řeknou, že mi ji vrátí a já ji s lehkým srdcem pošlu dále.
Neberu to, že je fabie hnusná, to je. Nelíbila se mi už, když ji Gerhard slavnostně vytáhl v Boleslavi na plac a nelíbí se mi ani dnes. Ale servis je velice příjemný na kapsu, na rozdíl od Astry.
Pokud se někomu líbí kosmická loď, tak se mu líbí i Géčko, na eFko ale nebude mít svým interierem nikdy.
Už mi není dvacet a mám v životě jinačí hodnoty, než to čím jezdím. Od jisté doby je pro mně auto pouze přibližovadlo odněkud někam. Proto jsem taky skončil u mračítek a zadního křídla spolu s pěknějšími koly. Dál už se jen starám o to, abych vždycky dojel bezpečně tam, kam potřebuju a pokud možno za rozumné peníze.
Nakoknec, pokud bych si někdy fabii měl koupit, tak to ani omylem. To jen aby zase někdo neměl kecy, jak je skvělá.
Na světě je milion hezčích aut, ale fabii ne.
Stejně už se těším, až si mladí řeknou, že mi ji vrátí a já ji s lehkým srdcem pošlu dále.
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
- Reklama
Luboši nic proti tvé Fabii, ale v dnešní době díky penězům každý jezdí jen ve Škodovkách, těčh škodovek je tu už mnohem více než jiných aut, a i když je to náš výrobce, stejně ty Škody v dobách Aster nebyly interiérově pěkné....
Teď máme Z18xe Mazlík
stejně škoda už nepatří ''čechům''
jo jsou jih tisíce no hnus a astejně se kradou víc než astry
![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
bo to v roce 2007 bylo jediné auto, které se mi v bazaru líbilo ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Po 5hodinach hledani auta na netu se mi zalibila a jel sem proni,pac pred tim sem mel opel omega A takze sem i opla hledal
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
A Mirdo - na jiný nebylo
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
Ti w..e co by nebylo měl sem naň přes 150litru,to víš hned to auto chtělo ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Defender píše:Proč mám svojí Astruli, no SRDCOVKA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak za mě taky čárka...už když jsem byl na škole a soused si ji koupil, tak jsem si ji přál...no dál je to jako v Jihlavance...
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
kofole, ne? I kdyz kdyz koupim stromecek tak taky voni hezky
ale souhlasim.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
Až na to, že Astra je nižšia stredná trieda = Octávia, ale to všetci viemePetras píše:ale ma pravdu. Vem si Fabii stejna třida stejny roky ...
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Podľa mňa, ak postavíme k sebe Astru G a Octáviu 1, tak:
- Octávia je strašne jednoduchá, akoby vtedy v Škode nevedeli tvarovať plechy (samozrejme, že to dávno vedeli - napr. Š1000 MB), aj predná maska je taká nezaujímavá - rovná.
- predné svetlá na Octávii - akoby nevedeli v Škode v tom čase lisovať tvarované plasty (Fábia I - to isté)
- zadné svetlá na O1 - presne to isté ako predné
- Astra G má prepracovanejšie prelisy na karosérii a je podľa mňa o dosť krajšia +svetlá krajší tvar ako O1
- Astra nemá taký dlhý kufor = lepšie jazdné vlastnosti
- váčší rázvor u Astry
- jednoznačne Astra G je pre mňa oveľa krajšia ako O1, navyše O1 je často až preceňovaná a tým mi je nesympatická (ona za to ale nemôže)
Kedysi som tiež chcel Octáviu I TDI, ale - nedala sa zohnať žiadna s normálnimi km, dosť som čítal a hlavne Octávie TDI som sa zľakol (stáčanie km, turbá, havárie a opravy...)
Dnes by som za tie prachy kúpil iné auto - v čase kúpy som na viac nemal a všetko, čo by som aj bral bolo o dosť drahšia ako Astra. Nakoniec jej ale nemám čo vyčítať - je super, až na prkotiny, ako pazvuky v interiéri, presknutý, vrzajúci plech na sedadle... Všetko veci neobmedzujúce prevádzku, len znižujúce komfort jazdy vodiča citlivého na rúzne pazvuky
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007