![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
No tak to jsem zvědavý,kdo všechno přijede.Za sebe bych řek,že se pokusím udělat vše,abych přijed mohl,ale je to ještě moooc dlouhá doba a já doufám,že se mazlíkovi nic nestane a budu moct přijed,samozřejmě i s babou,protože nejsem s jižní Moravy a u nás se nepálí,tak abych nezmrzl,ale velice rád ochutnám ty lahodné tekuté pochutiny.Vzpomínám na jižní moravu jen v dobrém.Hlavně na městečko Břestek,ďura světa,ale moooc přijemní lidéjoelproduction píše:...držíme větry pod kontrolou...a slivky tu fakt bude dost
Nestraš kudlákováOplíček píše:doufám,že se mazlíkovi nic nestane
No já nejsem proti...ale záleží tady na ostatních pánech....já jsem malý pánOton píše:a co háčka?bylo by to ještě větší akcička,kdyby tam přijelo tak deset Háčkovejch aster!![]()
Nebo to chcete mít jen samotní Géčkaři?
jj....je to 25.-27. září (september) 2009brhy píše:takze 25-27 september ci co to je to zari ???))
já bych to nedělal, nechal bych ať přijede, kdo chce. Já byl taky loni v Kajlovci ještě s eFkem. Je zde registrován, tak proč dělat výjimky. Navíc si myslím, že Háček ještě dost není a až jednou bude a pomalu na ně budem přecházet, tak se navzájem ze srazů vyhazovat nebudem. A hdo by si nechtěl okouknout Háčko, pokecat s majiteli o mouchách a tak. Já si myslím, že každý poznatek k něčemu je.Frydex píše:Nevím no... H-áčko už je jiná věc... já bych to nechal u G-éček..
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |