Pokuta a body :(

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
lukaskpd
Kontaktovat uživatele:

Re: Pokuta a body :(

Příspěvek od lukaskpd » 03 úno 2010, 21:29

je to proste hovadina jak vysita :roll:
Neuč se, život tě nauči !!!! :)
Obrázek Lukaskpdova Astra G Obrázek
1.7TD ( 17DTL ) + CHIP
Obrázek
www.jkcolor.iplace.cz/

Reklama

Pepino_GH

Příspěvek od Pepino_GH » 03 úno 2010, 23:41

Frydex píše:Pepíno, nejezdím v zimě... a auto, jak jiní potvrdí, mám většinou jako špigl... :wink:
každopádně, myslíš že tím, že dali povinné ostřiky, budou i povinně stříkat ?
Já vím, že máš věčně naleštíno. Viděl jsem Tvoji Astřici 2x...
Ale polemiky jestli to má být nebo ne mi přijdou na nic, spousta lidí nepoužívá ruční brzdu,není v autě zbytečně? Jednou je to z nějakého důvodu předepsané, tak proč o tom polemizovat. Pokud si bude každý dávat na auto co chce (potažmo dělat co chce), nebude se tato společnost blížit úrovní k západní části světa, ale spíše k rozvojové... Pokud si chceš dát na auto něco navíc, prosím, ale ať to splňuje daná kritéria..

Tady (nemyslím jen fórum) všichni nadávají že někdo něco nedělá, ale běda, když někdo chce po něm něco dodržet... např. policejní kontroly, technické apod.
ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 03 úno 2010, 23:46

Mě osobně by se ty ostřiky i hodily v tomto počasí a to nemám ani xenon a ani čočku :D Nemá asi cenu vysvětlovat, jaký je rozdíl jet večer po tmě s čístými nebo pěkně špinavými světlomety 8) Hold jsem jeden z těch, co jsou na toto náchylní, asi si pořídím čočky místo brýli na ksicht a budu mít pokoj :lol:

Pepíno, s poslední větu se stotožnuji 8)
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

denny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od denny » 03 úno 2010, 23:53

S poslední větou se sice ztotožňuješ,ale auto máš ověšený spoustou laminátovejch nehomologovanejch a v provozu nebezpečnejch dílů! :lol: :lol: :lol:

lukaskpd
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukaskpd » 03 úno 2010, 23:58

presn tak
Neuč se, život tě nauči !!!! :)
Obrázek Lukaskpdova Astra G Obrázek
1.7TD ( 17DTL ) + CHIP
Obrázek
www.jkcolor.iplace.cz/

Jocker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jocker » 04 úno 2010, 06:25

tak jako vetšina z nás :lol:

Luboš X17DTL

Příspěvek od Luboš X17DTL » 04 úno 2010, 08:16

Ne, ne, ne, já su světlá výjimka, :D mám jen mračítka, nejsou z laminátu, ale plast.
No ale mám vzadu křídlo a tím doufám žádného chodce nenaberu :mrgreen:
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583

Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S » 04 úno 2010, 15:22

tak to su v klidu, nemám ani mračítka ani křídlo :o :D ergo nejsem nebezpečný :mrgreen:
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 04 úno 2010, 15:56

denny píše:S poslední větou se sice ztotožňuješ,ale auto máš ověšený spoustou laminátovejch nehomologovanejch a v provozu nebezpečnejch dílů! :lol: :lol: :lol:
Náhodou laminát mám jen vzadu a to podspoiler a křídlo :D Ale raději budu mlčet, vždyť mám i fólie na předních sklech 8) Takže jsem více nebezpečný jak nějaký Mafián :lol:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

kabrioletak

Příspěvek od kabrioletak » 04 úno 2010, 16:23

Tady to začíná žít :mrgreen: :mrgreen:
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz

Štráda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Štráda » 05 úno 2010, 21:09

Tak se taky přidám do sbírky......
Dnes jsem to dostal za 5bábu.Si tak fajn jedu z worku domů pro něco a máme tu takovou křižovatku tvaru Y,jedu si z hlavní a odbočuju do prava,na vedlejší a proti mě poliši ještě než jsem odbočil.Odbočili za mnou,tak jsem se rychle přikšíroval(ještě že mám tmu a neviděli mě) a cca po 300m jsem opět odbočoval a chybělo mi cca taky 300m k baráku,kdešto když už jsem přešel na odbočování s blinkrem a autem na půl odbočeným,tak blikli majákama a stopkou.Tak zastavím,vyleze policajt a klasika-dobrý den pane řidiči,silniční kontrola,předložte mi doklady od vozidla,ŘP,TP atd.Vyndavam doklady a poliš šel ke světlům a říká-čím to svítíte(odpověd-xenonama),vitě,že je to zakázané a nemá to na autě co dělat,pokud to neni z výroby(vím,ale mám homologované světla a i pro výbojku D2S).Koukal na ty číslícka a písmenka u toho Ečka a bylo tam něco,nepamatuji si vše,ale H....4 a je to jak u dálkových,tak potkávacích parabol a vysvětloval mi,že H je halogen a 4 je halogen H4 (dvouvláknovky) a přitom mám světla pro H7čky.Dál se mu nelíbyl pruh na skle,černá okna,OPC křídlo,koncovka výfuku a červené blinkry.
Na xenony mě uzemnil tím,kde mám ostřik,když to mám homologované,folie jsem mu ukázal kartičku,kde mě vyvedl z omylu a TO SI VŠICHNI ZKONTROLUJTE,MÁM A PLATIL JSEM ZA HOMOLO.FOLIE I NA PŘEDNÍ OKNA 25% ZATMAVENÍ,ALE V KARTIČCE MÁM NAPSÁNO,ŽE SE TO VZTAHUJE POUZE NA ZADNÍ OKNO A BOČNÍ OKNA,ČEHOŽ JÁ JSEM SI NE VŠIML!!!!A ještě ukazoval na okně,jak je vyraženo od výrobce,že okna jsou tonovaná a ze 70% průhledná!
OPC křídlo se mu nelíbilo,že prej je moc vysoké od kufru a kdybych srazil chodce a přeletěl mi auto,tak by se o něj mohl poranit!Mu říkám,že ho dělaj origo na OPC,ale jelikoš stojí paletu,tak že mám lamino repliku a že se rychlej prolomí,kdybych sebral chodce a on mi řekl,že je to ještě horší,že by se mohl pořezat.Ještě jsem foukal,to se divili,že jsem nic nenadýchal.Ryhle jsem nejel,takže se chtěli jen napást a viděli kluka,co má na autě doplnky,tak se svezli kurv.!To mi ještě říkal,že za tohle mi může nafotit auto a poslat ho někam na přestupkovou komisi,kde mi můžou dát 5-50tis pokuty,sebrat techničák a sebrat i řidičák na 3-6měsíců a asi tuším že říkal -3,nebo -5bodů! Tak mi to dal na bloček,za 500,- a abych nedostal body,tak to dal na špatný technický stav vozu...
ještě při odjezdu se mě ptá ten druhej mladej policajt-to je pravej wauxhall?Říkám ano :lol:
ještě k těm xenonům mi říkal,že to pročítá na netu v těch forech,kde ty tuneři taky vymýšlej,jak dodělat xenony a prý u nich nemáme šanci a polapou nás..... :lol:
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda

adam09
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adam09 » 05 úno 2010, 21:14

A tak to bude víc a víc, jedno na ,,vás" se xenonama muselo dojít :)
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]

PRODEJ moje coupe Z22SE

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981

manli2

Příspěvek od manli2 » 05 úno 2010, 21:15

no diť ale policista posupoval správně... jen na vás tuneři :mrgreen:
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw

kabrioletak

Příspěvek od kabrioletak » 05 úno 2010, 21:34

Přesně tak.To je přesně ono,každý kdo si něco na autě předělá k obrazu svému,ale není to schválené,tak se pak nesmí divit,že se muže stát,že zaplatí pokutu.Je to asi nepříjemné,to věřím,ale je to prostě tak.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz

Štráda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Štráda » 05 úno 2010, 21:49

tak 5ťo vem čert.Pochopil bych,kdyby šli po těch mamrdech,co maj xeny v origo parabolách,kde to oslňuje jako prase,ale né po těch.co to maj v čočkách a neoslnujou.Tak ted bude zas dlouho klid,ted me brali a pokutovali po 3letech.... :lol:
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda

Odpovědět