Ale prosim tě dneska vydají novou mapu a zítra je toho plnej net. Jen musíš vědět kde hledat a nebo musíš vědět jak na to jí heknout. Nepovažuju se za super znalce PC ale s klidem ti můžu říci, že zrovna Tomtom má nejslabší "ochranu". Víc se ale k tomu vyjadřovat na foru nebudu.APiK píše:"Ukrást" mapy do TomTom není tak jednoduché jako třeba do Garminu, nebo Dynavixu....
GPS navigace - vše o tomto tématu
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Re: GPS navigace - vše o tomto tématu
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
- Reklama
Už jsem to psal , jedu v iGO už kvůli tomu, že sprovoznit mapy na TT je docela pakárna a ke všemu neumí RDS/TMC, ale samozřejmě jde vše
Jio a s tím loupením bych to tady moc nevířil, kdo je bez viny ať hodí kamenem a je to míněno nejen ohledně NAVI
Jio a s tím loupením bych to tady moc nevířil, kdo je bez viny ať hodí kamenem a je to míněno nejen ohledně NAVI
Mobil : 602318645
Asi to sem nepatří ale nešlo to nenahodit http://www.youtube.com/watch?v=Y-_Ngmp3DY4
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
dobra navigace to by som kupil sefovy
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Nikde nepíšu, že to nejde . Jen jsem reagoval na předchozí příspěvky.Marťasek píše:Ale prosim tě dneska vydají novou mapu a zítra je toho plnej net. Jen musíš vědět kde hledat a nebo musíš vědět jak na to jí heknout. Nepovažuju se za super znalce PC ale s klidem ti můžu říci, že zrovna Tomtom má nejslabší "ochranu". Víc se ale k tomu vyjadřovat na foru nebudu.APiK píše:"Ukrást" mapy do TomTom není tak jednoduché jako třeba do Garminu, nebo Dynavixu....
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
No už s tím musím jít ven
Chlapi nechci tady začít šířit nějaký naděje nebo tak nějak, ale jelikož mám "nějaké" ty zkušenosti s mapovýma podkladama a GPS mapama začal jsem pošilhávat po Originální navigaci co mám v Zafiře NCDR 1100 (nebudu zde řešit že je to zastaralý aktuální mapový podklad je z roku 2009/10 a dá to hafol práce výsledek nejistý a lepší je koupit za dva litry tomtoma nebo igo)
Prostě jsem se rozhodl před dvěma měsíci, že se pokusím sestavit mapové CD Opel S ČESKÝM DABINGEM. Samozřejmě, že to není jen má práce sám bych to ani omylem nezvládl a tak mi s tím pomáhá synovec. Mám sehnané už 4 CD (něco z vectra klubu něco jsem měl v autě při koupi něco zde s fora a něco od jinud z netu) Již jsem měl vytažené zvuky z orig mapového CD (dodal mi je jeden člen s NJ fora ale nějak nefungovaly).
PepaS něco podobného uděl pro nové navigace a co jsem slyšel, na ty starší se pro nezájem vykašlal. Já mu psal, ale asi si chrání své nouhau páč mě asi nepomůže, neporadí jak na to… Na email nereaguje. Nevěděl by někdo, neporadil jaký soft použít na rozpitvání originálního CD? Co se týče českých zvuků mám hafol vytažených s navigací HW základnu slušnou času sice málo ale je a nadšení 100%. zde to problém není. Problém je vytáhnout zvuky s orig cd a ty poté pracně konvertovat na české a opět je vložit a vypálit cd. Pokud by se to podařilo CD by samozřejmě byly pro členy Opel "zdarma"
Chlapi nechci tady začít šířit nějaký naděje nebo tak nějak, ale jelikož mám "nějaké" ty zkušenosti s mapovýma podkladama a GPS mapama začal jsem pošilhávat po Originální navigaci co mám v Zafiře NCDR 1100 (nebudu zde řešit že je to zastaralý aktuální mapový podklad je z roku 2009/10 a dá to hafol práce výsledek nejistý a lepší je koupit za dva litry tomtoma nebo igo)
Prostě jsem se rozhodl před dvěma měsíci, že se pokusím sestavit mapové CD Opel S ČESKÝM DABINGEM. Samozřejmě, že to není jen má práce sám bych to ani omylem nezvládl a tak mi s tím pomáhá synovec. Mám sehnané už 4 CD (něco z vectra klubu něco jsem měl v autě při koupi něco zde s fora a něco od jinud z netu) Již jsem měl vytažené zvuky z orig mapového CD (dodal mi je jeden člen s NJ fora ale nějak nefungovaly).
PepaS něco podobného uděl pro nové navigace a co jsem slyšel, na ty starší se pro nezájem vykašlal. Já mu psal, ale asi si chrání své nouhau páč mě asi nepomůže, neporadí jak na to… Na email nereaguje. Nevěděl by někdo, neporadil jaký soft použít na rozpitvání originálního CD? Co se týče českých zvuků mám hafol vytažených s navigací HW základnu slušnou času sice málo ale je a nadšení 100%. zde to problém není. Problém je vytáhnout zvuky s orig cd a ty poté pracně konvertovat na české a opět je vložit a vypálit cd. Pokud by se to podařilo CD by samozřejmě byly pro členy Opel "zdarma"
No pánové tak to tady pročítám a taky něco přidám.Nákej ten týden po nákupu oplíka jsem si koupil i navigačku Tom Tom XXL a zatím jsem spokojen.
Přidávám 3 fotečky - První je když ji zapnu , Druhá to ji měl pujčenou tatka ve Zlíně tak tam zustálo nastavení a doma signál přeci není a třetí je při vypnutí . Oplař musí mít opla všude až bude zas čas přidám fotky z provozu
Přidávám 3 fotečky - První je když ji zapnu , Druhá to ji měl pujčenou tatka ve Zlíně tak tam zustálo nastavení a doma signál přeci není a třetí je při vypnutí . Oplař musí mít opla všude až bude zas čas přidám fotky z provozu
1.Opel Omega A 2.0 Benzín
2.Opel Astra G Cupé Bertone Benzín 1.8 (92Kw) Z18XE nyní
Přerov
Mé fotky lze použít jen s mým souhlasem
2.Opel Astra G Cupé Bertone Benzín 1.8 (92Kw) Z18XE nyní
Přerov
Mé fotky lze použít jen s mým souhlasem
nevím, že by se mne někdo někdy e-mailem ptal, jak udělat CZ hlasové povely pro NCDR, ale to je fuk....Marťasek píše:.. něco podobného uděl pro nové navigace a co jsem slyšel, na ty starší se pro nezájem vykašlal. Já mu psal, ale asi si chrání své nouhau páč mě asi nepomůže, neporadí jak na to… Na email nereaguje. Nevěděl by někdo, neporadil jaký soft použít na rozpitvání originálního CD? Co se týče českých zvuků mám hafol vytažených s navigací HW základnu slušnou času sice málo ale je a nadšení 100%. zde to problém není. Problém je vytáhnout zvuky s orig cd a ty poté pracně konvertovat na české a opět je vložit a vypálit cd. Pokud by se to podařilo CD by samozřejmě byly pro členy Opel "zdarma"
zapomeň na hledání SW a použití hotových zvuků. Rozpitvat zvuky je poměrně snadné, v souboru jsou poskládány ve formátu vox, ale problém je s frázemi, nepřišel jsem na to, jak jsou skládány z jednotlivých slov, ale i to by se dalo asi vyřešit. Dabing bude velmi těžký, musíš si uvědomit, že nelze překládat 1:1, takže si musíš sestavit vlastní slovník slov a z nich potom skládat fráze, bude chtít kompletní analýzu formátu audio souboru a potom si budeš muset sám napsat SW na skládání. Budete to šílená práce a problém bude s testováním, jak ověříš, že mluví jak má – když jsem si to všechno dal před cca. rokem dohromady, vzdal jsem to. Neříkám že to nejde, když se chce, půjde to...
Astra G Caravan Z16XE 2004
http://www.PepaS.cz - opravuji "nesvítící" displeje palubních počítačů MID a až přejdete na Astru-H či Zafiru-B, tak zase pro Vás něco budu mít
http://www.PepaS.cz - opravuji "nesvítící" displeje palubních počítačů MID a až přejdete na Astru-H či Zafiru-B, tak zase pro Vás něco budu mít
Howky nevím ale TT je podle mne k ničemu (pokud jde o verze do mobilu měl jsem 5-7) já teď preferuju iGO Primo ale zatím ho do founa nemužu sehnat, tak prozatím mám Navigon.
Mobil : 602318645
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
PepaS Díky za reakci. Co se týče těch zvuků ty mám již dávno vytažený. Ano vím, že to je hrozná práce. Já sám osobně bych to nezvládl ani omylem, ale mám synovce na ČVUT, který tam učí a věnuje se komunikačním technologiím a mimo jiné i GPS navigacím a vývojem galileo. Ten dělá většinu práce za mě . Bohužel teď má hodně práce. Problém je opravdu ty zvuky "spárovat" je jich tolik, že s toho přechází zrak. Soft je teď momentálně již ten nejmenší problém. mysleli jsme si že by šlo ty zvuky nahradit zvuky s CD pro novější navigace ale to se nepodařilo. - technicky to není možný. No nic zatím to musí počkat - jsou přednější věci na práci...
Garmin Atlas Czech 2012 NT (i ve 3D verzi na některých modelech - to mě ale nebere). Součástí je i aplikace Adresy ČR v2. Jsou tam nějaký novinky + opraveny některé nepřesnosti. Víc jsem zatím nekoumal. K dispozici jak aktualizace, tak plná verze. Kdo nemáte lifetime - doporučuji.
Garmin CN Europe NT 2013.10. Pro cestování po Evropě ideální. Pro cestování po Čechách je však stále propracovanější Atlas Czech 2012 NT.
-
- Kontaktovat uživatele:
uzivam ted do founu uzivam Sygic neni treba internetu upozornuje na speed limit a jsou tam zobrazeny cerpacky parkingy kramy
vhodne na delsi trasy ja s ni treba jel na sraz do pha . furt tutala ze prekracuju speed
kdyby ji nekdo chtel poslu na mail instalacku for android
nainstalujete z mailu (gmail treba) rovnou na telefona
lze stahnout mapy celeho sveta
Cz maji asi 200-300mb dle typu founu
vyuzivate li foun i jako navi je sygic na delsi trasy jasna volba
s touhou po sygicu zdarma (crackly) piste maily do sz
vhodne na delsi trasy ja s ni treba jel na sraz do pha . furt tutala ze prekracuju speed
kdyby ji nekdo chtel poslu na mail instalacku for android
nainstalujete z mailu (gmail treba) rovnou na telefona
lze stahnout mapy celeho sveta
Cz maji asi 200-300mb dle typu founu
vyuzivate li foun i jako navi je sygic na delsi trasy jasna volba
s touhou po sygicu zdarma (crackly) piste maily do sz
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
kluci, potřebuju poradit, chtěl bych koupit navigaci do auta, do teď jsem používal telefon SGS + Sygic Aura, ale v telefonu mi blbne GPSka, takže je to takové hodně nouzové řešení - proto bych chtěl pořídit pevnou navi
požadavky:
1. mapy Evropy
2. doživotní aktualizace
3. cena do 3.500,- Kč
4. NECHCI MIO - nevím jak teď, ale byly hrozné problémy s aktualizacemi map
poradíte mi prosím někdo něco?
požadavky:
1. mapy Evropy
2. doživotní aktualizace
3. cena do 3.500,- Kč
4. NECHCI MIO - nevím jak teď, ale byly hrozné problémy s aktualizacemi map
poradíte mi prosím někdo něco?
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........