AstraMan píše:APiK: No Ti co mě znají dobře, tak vědí že většinou jezdím všude s moji přítelkyní... Takže máš pravdu, že jsme jeli dva Ale jelikož přítelkyně nemá řidičák ( ještě studuje a tak prohlásila, že do školy může jezdit vlakem či busem jako do teď ), tak jsem sebou vzal ještě její maminu, která pak nazpět řídila toho fiátka ( no přesněji si jej koupila v tom Broumově pro sebe )... Takže asi tak
Tak už v tom mám jasno Broumov je zajímavý město, mám tam kamarádku, a je tam restaurace kde se vždycky přežeru a to za solidní peníze.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Já tam nebyl, jen vím že tam je... Pak vím ještě o dvou, ale na ně jsem si nevzpoměl jak se jmenují a jednu z nich už vyjmenoval APiK
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Já jsem byl celý den v práci a G čekalo na parkovišti a opalovalo se...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE