Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :)
- Reklama
kup si rači fauvé v tdi než omeguMarcel píše:...na spotrebe mi aš tak nezáleží potrebujem výkonný motor,priestor a konečne aj dávku luxusumanli2 píše:no nejlepší pro automat bude 3.2 V6 (3.0) ovšem jestli tě neporazej provozní náklady
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
ako to čítam tak Omega už už nieje v kurze takže nič ...tak potom sa uskromním na výbavu a bude Vectra (nové je nové) jazdene som mal a stačilo mimanli2 píše:jinak omega neuvěřitelně rychle ztrácí hodnotu takže taky třeba počítat jak dlouho jí hodláš mít...
"zatáčky dole otačky hore,, ferari red 1,4 5door 16V 66 Kw 90K Twinport
-
- Kontaktovat uživatele:
Důrazné varování!!!Mondeo NEEEEEEEEEEEE!!!AstraDTI píše:Podle cenovyho stropu chces ojety - takze pokud chces zustat vernej znacce tak bych volil VC. Idealne pokud bys nasel 3.0CDTI. Fouve jsou ojety strasne predrazeny, takze na ne bych zapomnel, ale takovy mondeo TDCI je taky super auto.
Kolega z práce ho má a je neustále v servise.Mimo jiné mu turbo vysálo olej z motoru a pak ho tam fouklo zpět ale jak jistě tušíte tak na jiné místo kde to okamžitě shořelo.Pak ještě jakýsi čidlo na motoru - neodjel ani v nouzovém režimu pak špatná geometrie atd.
Takže po dôklanom uvážení a ukludnení mojej milovanej ženy , chvala bohu Astra ostáva . Vysvetlil som jej že ak sa jej nepáči môže ísť aj MHD ,ona mi na to že to nech si vyhodím z hlavy a ja jej na to pod jednou podmienkou!
tým sa debata skončila
tým sa debata skončila
"zatáčky dole otačky hore,, ferari red 1,4 5door 16V 66 Kw 90K Twinport
Tak mozna chytil blbej kus. Co mame doma je v pohode. Ma 120tkm a mel dve zavady. Pri 100tkm praskla hadicka od posilovace rizeni a ted odesel motorek ostrikovacu.Lomikar píše:Důrazné varování!!!Mondeo NEEEEEEEEEEEE!!!
Kolega z práce ho má a je neustále v servise.Mimo jiné mu turbo vysálo olej z motoru a pak ho tam fouklo zpět ale jak jistě tušíte tak na jiné místo kde to okamžitě shořelo.Pak ještě jakýsi čidlo na motoru - neodjel ani v nouzovém režimu pak špatná geometrie atd.
Je to dvoulitr CDTi a na to, jak je to velky to zere sakra min nez moje Astra.
--- Astra G '98 1.4 16V ---
to každej dvoulitr v diesluLuky píše:Je to dvoulitr CDTi a na to, jak je to velky to zere sakra min nez moje Astra.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz