Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračo
Tak to si je máš nechat na zimu, když máš gumy s hřeby
Mobil : 602318645
- Reklama
Bohužel hřeby jsou u nás zakázány a nejsou potřeba, protože silničáři jsou vždy připraveni nechám je na léto jestli neujde.
astra-g-caravan 1.4 16v x14xe/ 2000
ja sem si vcera vyzvedl auto ze servisu -prezuto,vymeneno predni lozisko a žadna vibrace a hlavne vlneni na vyjetich koleji
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Zrovna tenhle hřebík do ondulajnu jsem potřeboval, i ta barva by sedělassrotak píše:Tak dneska zimní přechody v leťákách šroub 47 mm a drží,uvidíme na jaře
Tak mám přezuto a vyměněné zadní tlumiče.
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Taky mám šroubek do sádrokartonu v kole,ztráta tlaku je 0.5 atm za 14 dní.Vozil jsem ho půl roku.Teď tam pujdou zimáky.
Opel Zafira A 1.8 16V X18XE1
Včera jsem vyhodil kabinový filtr. Zateplovali nám baráka polystyren je v autě tak jako tak - lítal z výdechů topení, jak kdyby tam ten filtr nebyl.
Místo filtru jsem pod nasávání větráku (pod torpédem) dal síťku proti komárům 4x přehnutou, tak snad to na hrubý i jemnější bordel bude stačit. Prachu a pylu v zimě tolik není a aspoň se okna míň potí
Místo filtru jsem pod nasávání větráku (pod torpédem) dal síťku proti komárům 4x přehnutou, tak snad to na hrubý i jemnější bordel bude stačit. Prachu a pylu v zimě tolik není a aspoň se okna míň potí
Tak jsem dneska zjistil, že mi nechodí regulování světel pomocí těch imbusů. Naklápění normálně jde, ale seřídit světla nejdou. Budu se na to muset podívat, nemáte někdo předběžné tipy? Díky
Opel Astra G, Caravan 1,6 16V
Dnes návštěva dennyho, přijeli jsme dvěma vozy, odjeli jen jedním
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Podívej se,jestli se ti točí hřídelky co vedou do světel,jestli to někde nejde přes zuby,je dobré ta soukolí prostříknout mazadlem.No a pokud se venku všecko točí a nic se nehýbe,zrada je uvnitř.Jestli mě pamět neklame,jsou tam náké plastové nesmysly,nacvaklé k parabole co maj v sobě závit a v tom závitu chodí jako šroub ta hřídel co jde zvenku.Má na konci velké plastové zubaté kolečko.Měl jsem doma jedno světlo,kde byla hřídel zarezlá v tom plastu.Kolečko se točilo,ale hřídelka(šroub) už ne.Tak jsem světlo rozebral,hřídelku vylisoval a dal jinou,pěknou a všecko je OK.Kdyby někdo hodně chtěl,můžu mrknout co mi doma zbylo ze světel a udělat náké fotky.Lukáš píše:Tak jsem dneska zjistil, že mi nechodí regulování světel pomocí těch imbusů. Naklápění normálně jde, ale seřídit světla nejdou. Budu se na to muset podívat, nemáte někdo předběžné tipy? Díky
Na požádání přes SZ.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
No já konečně sprovoznil CD changer (výměna celé mechaniky + sehnaný plastový vnitřek na CD) hurááá
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
ja sem zase po zapase a boli ma vsechno.Dokopani sem dokonale.A praci sem se hral se svetlama-stelovani
A v pondelok jede auto zase do servisu:vymena praveho loziska,homok.kloubu,axialni tahlo
A v pondelok jede auto zase do servisu:vymena praveho loziska,homok.kloubu,axialni tahlo
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
tak ja dneska konecne nasadil nove nalakovany stredovy panel co jsem za babku koupil od Defa prace se hodne dobre podarila zitra budu pokracovat na popelnik a ostatni casti. Defe za ten panel diky
Protože už mě nebavil poslouchat ten žebřiňák,co jsem měl nad hlavou,tak jsem se rozhodl situaci vyřešit.Koupil jsem montážní pěnu-nízkoexpanzní(i tak to chce foukat střídmě) a započal dílo.Vyndal jsem madla nad dveřmi,stropní světlo a odtáhl jsem všechny těsnící gumy,včetně kufru a plasty obložení zadních sloupků.
Na pěnu jsem nasadil delší hadičku,vystříkal jsem výztuhy,udělal spoustu bodů po střeše aby tapecír držel,přikrajích je přilepen též,spoje se sloupky jsou též podpěnovány,plus boční koberce v kufru.
A je to paráda Nejen,že to neklepe,ale celkově auto ztichlo
Na pěnu jsem nasadil delší hadičku,vystříkal jsem výztuhy,udělal spoustu bodů po střeše aby tapecír držel,přikrajích je přilepen též,spoje se sloupky jsou též podpěnovány,plus boční koberce v kufru.
A je to paráda Nejen,že to neklepe,ale celkově auto ztichlo
Astra 1,4 16V
- Jeena
- Kontaktovat uživatele:
Tak my byli dnes pouštět draka a po příchodu domů jsme zjistil, že jsem potretil služební mobil... takže poklusem rojít trasu co jsme šli (asi 4km nikde nic samozřejmě, ale telefon zvonil) takže na louku a jako debil s prominutím jsme hodinu lítal po louce a poslouchal jestli někde nezvoní telefon...do toho se cca 300 metrů odemě hrál otbal, takže řev, a nějakej chalupář řezal na cirguli dříví, takže nebylo nic slyšet...
no nakonec jsem ve chvilce ticha uslyšel a našel, takže pohoda, ale stres to byl to jóóó, nejhorší by bylo přijít o kontakty, takže už je zazálohováno...
no nakonec jsem ve chvilce ticha uslyšel a našel, takže pohoda, ale stres to byl to jóóó, nejhorší by bylo přijít o kontakty, takže už je zazálohováno...
ASTRA G Caravan 1.4 16V (X14XE) Edition 2000
Já nechal mobil v pátek v restauraci. naštěstí v takové, kam zavítá klientela, která ho předala hned číšníkovi. Takže jsem se jen projel 2x přes město.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka