Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :)
- Reklama
Dnes Astra dostala novou barvu podsvícení přístrojové desky...
Už jen jedna žárovička, neboť u zapínání světel mi prdla ta malá šmejdka, takže mi svítí jen ta vetší
Už jen jedna žárovička, neboť u zapínání světel mi prdla ta malá šmejdka, takže mi svítí jen ta vetší
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem dnes byl s Astrulkou v Brne. Jinak jsem dostal dve zarivky pod nohy, tak pokud se me bude chtit je zitra instalovat, tak to sfocnu a vokazu. Sviti cervene, jako palubka.
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
géčko nemám, ale můžu Vám povědět, co jsem dělal dneska celý den já..
no tak ráno v 12 jsem vstanul, udělal ze sebe člověka, pak celý den seděl na prdeli neudělal naprosto nic užitěčného, všechny kolem jsem komandoval.. prostě z dnešního dne mám dobrý pocit
no tak ráno v 12 jsem vstanul, udělal ze sebe člověka, pak celý den seděl na prdeli neudělal naprosto nic užitěčného, všechny kolem jsem komandoval.. prostě z dnešního dne mám dobrý pocit
Opel Vectra B 1.7TD isuzu
Kdo nehulí, nejede
Kdo nehulí, nejede
-
- Kontaktovat uživatele:
Neznam te odnekud? Jakto ze jsi tady a Gecko nemas????mole píše:géčko nemám, ale můžu Vám povědět, co jsem dělal dneska celý den já..
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001