Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Nalepka uz je na ceste jen co dojde hned ji tam mrsknu ja tam byl s kamoskou a musim pochvalit pekna astrulka krasna barva a ty si z havru nebo dokud??
- Reklama
- pepik
- Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D
tak dneska raano tak nak kolme pul jedenacty dopoledne na černým moste u hormbachu cernej kombik s opc naraznikme zadnimi svetli na zadnich dvrich mej jenom znak opc (misto znaku opel) a na SPZ mel ,,e S ko,,
Naposledy upravil(a) pepik dne 13 dub 2009, 10:09, celkem upraveno 1 x.
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa ( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru + 2x garfild za oknem
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru + 2x garfild za oknem
ne ne , ja jsem z Bohumina , mam to pod Avatarem V Horni Suché mam přitelkyni
twetty2 píše:Tak to je teda masakr:D:D ja se z toho poseru no tak to je pecka:D:D to se muze stat jen v havirove toto ale nidky jsme te tady nevidel a to jezdim na shelku casto umyvat svoji krasku
no jednou jsem tam byl když jsi tam přišel s kamarády holky mi tě ukazovaly jak jste odešly
acha tak to jo a s tou pizou mas pravdu maji tam opravdu dobrou a ta druha astra tam byla stebou?? nebo nahoda??
no jednou jsem tam byl když jsi tam přišel s kamarády holky mi tě ukazovaly jak jste odešly [/quote]
acha tak to ju no vim nelca me moc nemusi ale z maki jen to v pohode takze pohoda toz to muzem nekdy dat scuka ,??
acha tak to ju no vim nelca me moc nemusi ale z maki jen to v pohode takze pohoda toz to muzem nekdy dat scuka ,??
no to byla asi nahoda , ale odjižděla teměř zaroven se mnou ale nevim kdo to byltwetty2 píše:acha tak to jo a s tou pizou mas pravdu maji tam opravdu dobrou a ta druha astra tam byla stebou?? nebo nahoda??
[quote="dajin"]ne ne , ja jsem z Bohumina , mam to pod Avatarem V Horni Suché mam přitelkyni
tak to jsi asi v Haviřove casto??
tak to jsi asi v Haviřove casto??
jj můžem se někdy scuknout třeba na Shelce
dajin píše:ne ne , ja jsem z Bohumina , mam to pod Avatarem V Horni Suché mam přitelkyni
No to jsem zvědavý, kdy nám ji představíš
Já navíc ještě Trdlovic bělobu s Trdlovejma .Trdlo píše:Já dnes překvapivě potkal v Brozanech Apikovu Italku i s Apikem, Dennyho omegu i s Dennym, a Paulovic šrot i s Paulovejma.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Mám strach, že nikdy, radějiGallo píše:No to jsem zvědavý, kdy nám ji představíš
jj můžem se někdy scuknout třeba na Shelce
to je dobry napad ale az budu mit auto v kupe tak muzeme
to je dobry napad ale az budu mit auto v kupe tak muzeme
Tak to si jsem jistý,že se tenhle dotyčný nepřizná..Vojkuvka81 píše:POTKAL JSEM VČERA ČERVENOU ASTRU V KRMELINĚ U OSTRAVY OKOLO 10 HODINY,MIJELI JSME SE,NAŠE POHLEDY SE STŘETLY,KDO TO BYL?PAK JSEM POTKAL JEŠTĚ JEDNOHO ČLENA NA CIHELNI ULICI V OSTRAVĚ,MĚL JSEM PORUCHU,PROJEL OKOLO MĚ JEDNOU,PAK SE OTOČIL A PROJEL PODRUHE ,NEZASTAVIL,JEL DAL
na druhou stranu... jak človek může vědět že to jen nehraješ poruchua že když člověk zatastaví že z křoví nevyskočí tlupa rumunů....
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw