Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
Majla

Příspěvek od Majla » 13 srp 2008, 13:32

a mě napadá, že bych mohl změřit tlak v rezervě :wink:

Reklama

Jimmy323f
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimmy323f » 13 srp 2008, 13:44

ten mam gut .. aspon to vim :) rval jsem pod ni lano a hever a tak .. proste povinou vybavu atak jsem to rovnou zkontroloval ... ale fakt bych ji nechtel vyuzit
posouvatko do práce a z práce Astra Coupe 2,2 Irmscher (druhé autí v rodině)
Obrázek

Radoš 92
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoš 92 » 13 srp 2008, 13:53

Majla píše:a mě napadá, že bych mohl změřit tlak v rezervě :wink:
Mám v pneu plyn, tak jak ho chodím kontrolovat (nebudu to dělat já, když si to stejně nemůžu dofouknout), do pneuservisu, kontolujeme všech pět pneumatik...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE

Rossi

Příspěvek od Rossi » 13 srp 2008, 13:57

Jimmy323f píše:hmm to me napda ze uz aspon tak 7 let sjem defekt nemel .. uz vim co me s Astrickou dal ceka :D kazdopadne sikovna zena pokud to vymenila ... nebo jsi to menil ty ?
Hmmm tak moja ženuška je síce dobrý vodič, ale ona vie auto leda tak natankovať!!!
Inak ja jazdím aktívne 12 rokov a tiež som defekt ešte nedostal (ťuk-ťuk-ťuk), žena jazdí asi 7 rokov a čo viem ja tak už druhý defekt.
Samozrejme som musel oba riešiť ja!

Inak keď hovoríš o tom tlaku tak ja budem musieť asi trochu odpustiť, pred dovolenkou som všetky 4 dal tak na cca 2,3 kPa (či aká tam je jednotka).
G-čko, Z16XEP, r.2008, HB

Jimmy323f
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimmy323f » 13 srp 2008, 14:54

no ja bych v rezerve klidne tech 2,3 nechal ;) to je akorat ... ma byt na max tlaku co muze byt pouzitelne ... min bych nedaval.

Ja mel ten defect na sluzebaku neb s nim jak se pozdeji zjistilo nekdo najel na obrubnik a nastipnul bok ... proste debil co nevi ze na chodnik se najizdi pomalinku krokem a co nejvice nakolmo a ne soubezne. N asoukr aute jsem defect nemel zatim vubec ... tuk tuk

a kdyz jsme v pokecu ... mam napad jak to tu ozivit :D budu menit na Astre olej . .tak by se tu dal zavest flame jaky olej kdo doporucuje :D:D:D nene radsi ne ... admini me ubijou .. ja jak oadmin jinyho klubu vim co to je kdyz se zacne resit olej :D bych vrazdil ... zkusim pohledat a kdyz nekdo napise jen jakej ma byt origo do 2,2 benzinu tak bduu vdecnej kdybych to nahodou nenasel ... jinak se tu radsi nerozepisujte at me nezabanujou za rozpoutavani olejove valky :D
Obrázek

sovicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka » 14 srp 2008, 11:56

Tak mě dneska přišel krásný balíček s OBDII adaptérem uvnitř, takže na srazech můžu dělat diagnostiku :D (teda za předpokladu že to bude fungovat, ještě jsem to nezkoušel)

Obrázek

Cena: pár stovek
Dodání: v pondělí jsem vyhrál aukci na ebay.de, hned ten den to odeslali, dneska to bylo doma! :)
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821

m1lan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m1lan » 14 srp 2008, 11:59

sovicka píše:Tak mě dneska přišel krásný balíček s OBDII adaptérem uvnitř, takže na srazech můžu dělat diagnostiku :D (teda za předpokladu že to bude fungovat, ještě jsem to nezkoušel)

Obrázek

Cena: pár stovek
Dodání: v pondělí jsem vyhrál aukci na ebay.de, hned ten den to odeslali, dneska to bylo doma! :)
No paraaada :) :) nevies kedy bude najblissi ??

sovicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka » 14 srp 2008, 12:10

No nejbližší bude Brno, ale tam asi nepojedu, protože ještě nembudu mít hotový auto a tak by to bylo jen plýtvání benzínu :(

Ale v Poděbradech se doufám objevím :)
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821

m1lan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m1lan » 14 srp 2008, 12:34

sovicka píše:No nejbližší bude Brno, ale tam asi nepojedu, protože ještě nembudu mít hotový auto a tak by to bylo jen plýtvání benzínu :(

Ale v Poděbradech se doufám objevím :)
A nevies ci bude nejaky zraz na Slovensku ?? Uz som nieco ohladom toho aj hladal...ale nic... :(

sovicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka » 14 srp 2008, 12:49

Netuším - mrkni sem: https://www.astra-g.cz/forum/viewforum.php?f=11
ale rozhodně nejsem jediný kdo má diagnostiku, navíc s ní zatím ani neumím :idea: určitě bude i na slovensku dost lidí co obd ii konektor mají... Minimálně v Opelu, ale tam si to nechají pěkně zaplatit :o

Jimmy323f
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimmy323f » 14 srp 2008, 13:16

hehe tak to se mozna nekdy stavim az s tim bdues umet .. me to ted teda hodili na diagnostiku v Opelu v Pisku ... az po tom co jsem zaplatil novej altik neb jsem jeste neco chtel a prede mnou to projeli a kupodivu si nic nerekli ... tak mozna uz jen ze jsem platil tak mavli rukou ze uz maj vydelano

jinak mam uz hotovou hudbicku a hodil jsem si krasny bily neony do kufru neb tam byl hnusnej modrej kterje jsem vyhodil kamosovi co z nej mel sedmy nebe :D ... aspon uvidim vecer krasne na vsechno a jeste to bude mit ty spravny barvy a ne vse do modre ci jinych barev neodpovidajicich realite :) .. kdyz jsem rekl tomu kamosovi ze mam na chate jeste ze spodku modry ledkovy co jsem serval tak to s nim malem slehlo .. mu je musim prej dovezt ze je chce :D:D:D tak mu udelam radost a holt mu je dotahnu ... aspon mi pomohl s hudbou ... prisrouboval zesik a potom v nem zalomil cinchce :D tak jsem ho chtel nejdriv zabit u kabelu za litr :D ale co .,.. jedna ruka chroma uz je tak si nemuzu vyskakovat ... holt budu muset dat novej kabel i kdyz tenhle byl taky novej ale co nadelam .. dneska nebo zitra bych rad dal xenony neb mi prijde ze ty AE sviti uplne priserne kdyz to srovnam s druhym auti co mam .. to je otresny .. .to je jak po tme jezdit ... ale tam jsou standard xenopvy v cocće tak to je jina kava ... ale i tak ... dokud neslicuju poradne svetla (jsou o nejaky ten milimetr spatne dana) a neseridim je tak tam nic nervu abych neoslnoval .. tak uvidme jak s tou chromou rukou to pujde ... spis to vidim na pristi tyden
Obrázek

m1lan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m1lan » 14 srp 2008, 13:40

sovicka píše:Netuším - mrkni sem: https://www.astra-g.cz/forum/viewforum.php?f=11
ale rozhodně nejsem jediný kdo má diagnostiku, navíc s ní zatím ani neumím :idea: určitě bude i na slovensku dost lidí co obd ii konektor mají... Minimálně v Opelu, ale tam si to nechají pěkně zaplatit :o
Nejedna sa mi ani tak o tu diagnostiku ako o ten zraz :)

Rossi

Příspěvek od Rossi » 14 srp 2008, 14:04

m1lan píše:
sovicka píše:Netuším - mrkni sem: https://www.astra-g.cz/forum/viewforum.php?f=11
Nooo, veru nejaky taky zrazík na SK by v prípade dostupnosti aj mňa zaújmal.
G-čko, Z16XEP, r.2008, HB

m1lan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m1lan » 14 srp 2008, 14:07

Rossi píše:
m1lan píše:
Nooo, veru nejaky taky zrazík na SK by v prípade dostupnosti aj mňa zaújmal.
Tak to ano, mohlo by sa tu nieco zrealizovat :) urcite by som nevahal a dosiel by som 8)

Jirka B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka B » 14 srp 2008, 14:16

Neco "do tematu" :D ... jen co Astra delala vcera :lol:

Vcera si Astricka "obula" nove desticky a kotouce Brembo :)

Odpovědět