POKEC O ČEMKOLIV A JINÉ OT + PŮLNOČNÍ POKECÍK :-)
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: POKEC O ČEMKOLIV A JINÉ OT + PŮLNOČNÍ POKECÍK :-)
Ta fabie s tím Game Over je od mojeho kolegy
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Reklama
COBEIN: no nevím právě že mě to zajímalo jak to je či není
1.Opel Omega A 2.0 Benzín
2.Opel Astra G Cupé Bertone Benzín 1.8 (92Kw) Z18XE nyní
Přerov
Mé fotky lze použít jen s mým souhlasem
Přerov
Já Howky nevím přesně, ale myslím si že čep ke sníženému sportovímu podvozku není ale můžu se plést že?
ASTRA LA VISTA
Auto stojívá na Otické ul. kde byla bývalá sauna. Je to ale dobrý nápad jak oznámit okolí že už se přestává pí..t mimo!Radoš 92 píše:Ta fabie s tím Game Over je od mojeho kolegy
ASTRA LA VISTA
COBEIN no mě by to zajímalo aj celkově ohledně toho podvozku a dílů
Přerov
Přerov
Myslím si že ti na tyto věci odpověď podá jen Vojta, je to zdejší GURU Aster!Howky píše:COBEIN no mě by to zajímalo aj celkově ohledně toho podvozku a dílů
ASTRA LA VISTA
-
Dobre zapatinovany Wermachťak! http://www.bmwgs.cz/forum/attachments/2 ... MW_1-1.jpg http://www.bmwgs.cz/forum/attachments/2017/02/BMW_2.JPG
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Opel po převzetí čekají radikální řezy --dnes na seznamu 30 min. po půlnoci.
ASTRA LA VISTA
Pánové, kdo rozumí tvorbě webových stránek?
Chtěl bych nějaký vytvořit. Ale nevím co je na to potřeba,jak se to tvoří. Doménu už mam zajištěnou, ale mam si zjistit, jaký budu mít stránky, co na nich chci a tomu absolutně nerozumím.
Chtěl bych nějaký vytvořit. Ale nevím co je na to potřeba,jak se to tvoří. Doménu už mam zajištěnou, ale mam si zjistit, jaký budu mít stránky, co na nich chci a tomu absolutně nerozumím.
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005
https://www.automilacek.cz
Přiznejte se, kdo se bude v neděli koukat/dívat na TV Prima "Já Kájínek"? Já teda určitě jo, je mi totíž celá ta jeho kauza nějaká podezřelá-divná . Musel někomu kdysi šlápnout na "kuří oko" a tak mněl být uklizen nejlépe napořád, nebo ví něco co se nechce dál vědět. Tenkrát když utekl z Mírova jsem na toho lotra zuřil protože tu noc jsem někam spěchal a pořád mně stavěly hlídky se samopaly a kontrolovaly i náklad. prostor-kolony a zdržení. Nevěděl jsem tenkrát o nějakém Kájínkovi a co mněl provézt. Každopádně nevěřím tomu že udělal a i kdyby- proč si za dva zabité+jednoho postřeleného(cikány kteří by republice nikdy nic pozitivního nepřinesly) mněl odsedět doživotní trest zatím co GAUNER Kramný který nejspíš zabil svou ženu (hezkou ženu) a své dítě si má odsedět "pouhých" 28 let! Nechápu to!
Nevím, nečetl jsem soudní spisy asi bych úplně všemu nerozumněl, ale divné mi to připadá dost!
A pokud to co jsem napsal někomu vadí, tak toto vlákno je: Pokec o čemkoliv a jiné OT+ půlnoční pokecík
Nevím, nečetl jsem soudní spisy asi bych úplně všemu nerozumněl, ale divné mi to připadá dost!
A pokud to co jsem napsal někomu vadí, tak toto vlákno je: Pokec o čemkoliv a jiné OT+ půlnoční pokecík
ASTRA LA VISTA
Hledám AUTOELEKTRIKÁŘE.
Seat Cordoba 1,4i 44kW r.2000 (shodný s Fabií) problémy s autem:
1. nejde načíst diagnostika, hlásí to v připojení na OBD zásuvce zkrat na kostru (údajně může být přerušený drát kdekoli ve svazcích elektroinstalace)
2. svítí kontrolka airbagu
3. dálkové ovládání centrálu nefunguje, nereaguje na spárování (baterka v klíčku vyměněná a klíček funguje), centrál jako takový funguje
4. chybí čidlo venkovní teploty z důvodu výměny pravého zpětného zrcátka
5. blbne nastavování levého zpětného zrcátka (zrcátko jsem měl rozebraný a je cajk, motorky pracují).
6. občas nenaskočí na budíku teplota, po zahýbání s dráty pak ukazuje. Po dalším nastartování zas neukazuje. Problém buď v čidle nebo v drátech.
Hlavně ty první 3 body bych chtěl dát do cajku.
Seat Cordoba 1,4i 44kW r.2000 (shodný s Fabií) problémy s autem:
1. nejde načíst diagnostika, hlásí to v připojení na OBD zásuvce zkrat na kostru (údajně může být přerušený drát kdekoli ve svazcích elektroinstalace)
2. svítí kontrolka airbagu
3. dálkové ovládání centrálu nefunguje, nereaguje na spárování (baterka v klíčku vyměněná a klíček funguje), centrál jako takový funguje
4. chybí čidlo venkovní teploty z důvodu výměny pravého zpětného zrcátka
5. blbne nastavování levého zpětného zrcátka (zrcátko jsem měl rozebraný a je cajk, motorky pracují).
6. občas nenaskočí na budíku teplota, po zahýbání s dráty pak ukazuje. Po dalším nastartování zas neukazuje. Problém buď v čidle nebo v drátech.
Hlavně ty první 3 body bych chtěl dát do cajku.
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005
-
vtip po Vychodňarsky: cccccccccccccccccccccPolicajt cali život služil blizko takej križovatky, co cez ňu chodzili dzeci do školki abo do školi. Jednoho dňa ho mušel suplovac kolega. Toten še mu večar scežuje:
- Sluchaj tu Ďuri me šľak skoro trafil z totich dzecoch. To sama otazka vkuše že pan policajt a to keľo pruhi ma zebra, pan policajt a kedi vychadza slunko, pan policajt a toči še zem kolo slunka abo slunko kolo žeme, a pan policajt kto vidumal semafor, a pan policajt kto to bul ľudovit Štur a milion otazki dookola... Jak ti to každi dzeň zvladaš pre pana boha?!
-Ta sluchaj me tu Janko, ja im furt tak vihibavo odpovedam, tak jako do stratena...
-Ta to ako co im hvariš?
-Ta väčšinou že - Idz do p*či ty zasran !!!
- Sluchaj tu Ďuri me šľak skoro trafil z totich dzecoch. To sama otazka vkuše že pan policajt a to keľo pruhi ma zebra, pan policajt a kedi vychadza slunko, pan policajt a toči še zem kolo slunka abo slunko kolo žeme, a pan policajt kto vidumal semafor, a pan policajt kto to bul ľudovit Štur a milion otazki dookola... Jak ti to každi dzeň zvladaš pre pana boha?!
-Ta sluchaj me tu Janko, ja im furt tak vihibavo odpovedam, tak jako do stratena...
-Ta to ako co im hvariš?
-Ta väčšinou že - Idz do p*či ty zasran !!!
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Po 6 ti letech měla dnes manželka jet do práce... Není jí to přáno - venku -6°C a i přes veškerou péči má naše zafirka zamrzlé brzdové lanka Nejlepší na tom je ale to, že jsem je v létě prolíval olejem. Holt už je hodně popraskaný obal. Dveře i přes nastříkání silkalem 95 (před měsícem) byly taky přimrzlé.
Holt zima je tu...
Už jsem psal na granex pro nová - přeci jen ty původní 16 let staré jsou fakt KO.
Holt zima je tu...
Už jsem psal na granex pro nová - přeci jen ty původní 16 let staré jsou fakt KO.
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
Marťasek
tojá příšel po 22h večer k autu že pojedu z práce dom, odemknu ovladačem, a dveře nejdou otevřít nesjela mě okna ale po chvili balancování jsem dveře otevřel
tojá příšel po 22h večer k autu že pojedu z práce dom, odemknu ovladačem, a dveře nejdou otevřít nesjela mě okna ale po chvili balancování jsem dveře otevřel
Přerov
Přerov