Prémie jsou nenároková složka mzdy, s tím si můžou dělat co se jim zlíbí. Zvýšení platu po zkušebce - taky záleží co a jak máš v prac. smlouvě a ohledně náplně práce, tak tu jsem si po nástupu sepisoval sám

co si zaměstnavatel smí a nesmí dovolit je otázkou jeho morálky a obsahu pracovní smlouvy, jinak bych se striktně držel pracovní smlouvy, těžko takhle říct co se týče prémií a navýšení platu bez prostudování příslušné smlouvy, ale pokud máš navýšení platu zakotveno přímo ve smlouvě, pak jsou výmluvy typu "nemám čas" naprosto liché a to, že vedoucí nemá čas je jenom její problém, to Tebe zajímat nemusí (jinak řečeno, když to nestíhá v práci, tak ať si to vezme domůAstraMan píše:Dnes jsem jel do práce "už" jako každý jiný den celkem znechucen tím, co mě zase čeká...... No, vedoucí v práci dnes opravdu perlila
Vyzná se někdo v zákonech, co si smí a nesmí zaměstnavatel dovolit ??? Konkrétně pracovat bez sepsané náplně práce + byl i zamítnut jen tak z fleku nárok na prémie a navýšení platu po absolvování zkušební doby z důvodu, že na to oprávněná osoba nemá údajně čas ???
Fakt se už nedivím lidem, co jsou raději půl roku na úřadu práce a pak si zdarma udělají nějaký ten rekvalifikační kurz. Za pomoci sociálky se dá vyžít, ač není ani koruna navíc
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |