GPS navigace - vše o tomto tématu

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
Marky

Příspěvek od Marky » 08 čer 2006, 21:44

Vojta píše:já neřikám že vypadává signál ale že to klesne třeba na ty 3 satelity z původních třeba sedmi
OK tak to jsme na tom uplne stejne.

Reklama

Hany
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hany » 14 čer 2006, 22:20

Fathead píše:Co říkáte na to, že se nesmí používat v autě přísavné držáky na sklo? Opravdu se mi nechce nijak zasahovat do palubovky, abych měl držák na GPS navigaci :( Máte někdo jiný návrh? Riskovat to a jezdit s tím? :? :?
Počkej toto je v té nové nešťastné vyhlášce? Že se nesmí používat přísavné držáky?
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR

Marky

Příspěvek od Marky » 14 čer 2006, 22:30

Fathead píše:Co říkáte na to, že se nesmí používat v autě přísavné držáky na sklo? Opravdu se mi nechce nijak zasahovat do palubovky, abych měl držák na GPS navigaci :( Máte někdo jiný návrh? Riskovat to a jezdit s tím? :? :?
Ono se to dalo pocitat, protoze lidi s navigaci jezdi cim dal vic a policajti hledaj zaminku jak nas normalni ridice buzerovat, kdyz uz nic jineho nenajdou. Existuji drzaky, ktere se upevnuji do vydechu vzduchu, ale to mas zase dalsi investici. Neslo by nejak rozumne prekopat ten stavajici drzak?

Ted jsem se na to dival a dal by se snad vyuzit ten sroub nahore co jsou uchycene budiky. Udelat takove plechove L ko v horni casti by to melo diru, kterym by se to uchytilo. Pasek by kopiroval radius budiku a zhruba v miste kde jsou vydechy vzduchu by ten pasek vylezl z pristrojovky a tam uz si jej naformujes jak by jsi potreboval. Omlouvam se asi je to kostrbate, ale kdyz se na to kouknes treba to pochopis.

Marky

Příspěvek od Marky » 14 čer 2006, 22:53

Fathead píše:Taky by mě zajímalo co budou dělat třeba takoví výrobci TomToma a jemu podobní, kteří vyrábí hotové přístroje jen s přísavkou na sklo...
Rekl bych ze nic, maximalne pribali listecek, ze se to nesmi pridelavat na celni sklo. Osobne by me zajimalo,budou-li se za to po 1.7. brat body, jestli se s tim v tom novem zakonu pocita.

Hany
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hany » 14 čer 2006, 22:58

Tady jsem si dovolil vložit odkaz,kde jsou rozepsané body, za co budou odebírány.
http://cyklo.net/view.php?cisloclanku=2 ... &rstema=17

Marky

Příspěvek od Marky » 14 čer 2006, 23:18

Takze jak jsem pochopil, tak body Ti zustanou jen dostanes pokutu. Ale co se divime, vzdit to s tim branenim ve vyhledu plati od nepameti. Me treba debilek na STK strhnul nalepku ze zadniho skla "dite v sedacce" nez jsem si to vsimnul, tak to bylo dole. Haj.zl jeden, ale co muzes, kdyz se ozves tak Te vyrazi z STK, uz jsem tam skoncil radeji budu jezdit jinam, kde si vazi zakaznika. Jinak podivejte se kolik aut jezdi s polepenyma cernyma sklama bez homolagace, kolik kamionu ma za sklem vystavni skrin, kde se to kejve a blika a policajti na to kaslou. Tak proc postihovat neco co je prece prinosem. Kdyz muze mit vyjimku zpetne zrcatko a dalnicni znamka tak proc ne navigace.

Hany
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hany » 14 čer 2006, 23:22

Myslím si, že to zas bude kravina vypuštěná z huby nějakého blba. A co nevidět to budou dementovat. Jak šroubování SPZ, nebo slavné vylepování známek evidenční kontroly. Vem si kolik toho ta přísavka cloní, v podstatě celý držák s PDA, nebo navigačkou leží na palubce. Průměrný člověk je nad tím a ve výhledu mu to nepřekáží, nehledě na to, že dnes menší člověk si zdvihne výškově stavitelné sedadlo řidiče, které je snad už v každém autě. Ta přísavka má kolik v průměru, 5cm? Víc? A to jsem viděl X aut, které mají navigaci v levém rohu skla, ne uprostřed.
To by mohla další chytrá hlava namítat, že dálniční známky taky brání ve výhledu.

Marky

Příspěvek od Marky » 14 čer 2006, 23:29

Preji hodne kilometru bez pokut a co nejmene policajtu s placackou pred Tvym autem :D .

Oťas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oťas » 18 čer 2006, 23:15

TAk jsem si taky zakoupil navi a nechápu, jak jsem bez ní mohl žít..... :lol: :lol: :lol:
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW

Oťas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oťas » 19 čer 2006, 08:12

Fathead píše:
Oťas píše:TAk jsem si taky zakoupil navi a nechápu, jak jsem bez ní mohl žít..... :lol: :lol: :lol:
Kterou jsi nakonec koupil?
Tu cos nabízel ty Acer N35, tak jsem ji sehnal za 4,5 s tomtom 5,21 a mapama i s držákem a krycí folií, jen nemám synchr.USB kabel, ten musim dokoupit.
V sobotu jsem ji testnul Ustí - Brno je to fakt paráda.
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW

Marky

Příspěvek od Marky » 20 čer 2006, 12:41

Videl jsem, ze se docela pouziva umisteni drzaku vlevo, kde je to prece jen trochu kryte sloupkem a neni to tak na rane jako uprostred skla. Pokud to kluci chcete stale pouzivat s prichycenim na sklo, tak bych zvazil tuto variantu.

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 20 čer 2006, 20:05

Fathead píše:
Marky píše:Videl jsem, ze se docela pouziva umisteni drzaku vlevo, kde je to prece jen trochu kryte sloupkem a neni to tak na rane jako uprostred skla. Pokud to kluci chcete stale pouzivat s prichycenim na sklo, tak bych zvazil tuto variantu.
Viděl jsem to taky dost často, ale nevím jak vám, mně se to opravdu nelíbí. Vypadá to strašně a navíc by mi to asi vlevo vadilo. Do tohodle teda nejdu, fakt se mi to nalevo nelíbí (nic proti vkusu ostatních).
hlavne na to pak vubec neni videt :roll:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Marky

Příspěvek od Marky » 21 čer 2006, 18:21

Dnes jsem dostal ukol od sefa vyresit uchyceni jeho PDA v Astre G a H, aby to nemel na celnim skle. Pokud nahodou neco zajimaveho a cenove pristupneho objevim, tak Vam dam vedet. Pokud najdete nejake zajimave reseni, tak to sem take dejte.

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 21 čer 2006, 19:45

Marky píše:Dnes jsem dostal ukol od sefa vyresit uchyceni jeho PDA v Astre G a H, aby to nemel na celnim skle. Pokud nahodou neco zajimaveho a cenove pristupneho objevim, tak Vam dam vedet. Pokud najdete nejake zajimave reseni, tak to sem take dejte.
No ja asi stavajici drzak provrtam a jednim sroubem nejako prichytim k palubce :roll:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 21 čer 2006, 19:47

je držák na okně velkej problém? já mam v plánu si ho koupit
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

Odpovědět